Att tappa sina bilnycklar....

....är inte så smart. Iallafall inte när man bor i ett ghetto. Som jag. Kom hem från jobbet i fredags, pratade lite med en granne i trappen (hu, kan de prata?!?!), gick in till mig. Senare på kvällen skulle jag träffa Linda i stan för lite mat och öl och innan jag gick till bussen skulle jag bara lägga ur bilnycklarna ur fickan, lite onödigt att supa bort dem, tyckte jag. Okej, inga bilnycklar i fickan. Nehe, i väskan då? Nej. Inte på hyllan, inte på köksbordet. Kollade tom i kylskåpet och i badrumsskåpet, där har jag faktiskt hittat dem förut (i badrumsskåpet alltså). Inga nycklar. Kände att jag inte riktigt hann leta, men tänkte att de måste ligga någonstans i lägenheten, så jag kutade till bussen. Bilen stod fortfarande parkerad, så orolig var jag inte.

Dagen efter ägnades åt bakfullhet, sushi med Linda, Vänner på dvd och däcka framför tv:n vid halv tio. Det var inte förrän framåt elva på kvällen då jag på allvar började leta efter dem. Och nu snackar vi vända uppochner på hela placet. Inga nycklar. Börjar bli desperat och tänkte banka in dörrarna hos alla mina grannar för att fråga om de har sett dem. Kanske inte så populärt kl 12 på natten, så jag traskade ner för trapporna för o leta på gården. Där ligger de! I trapphuset av alla ställen, upplagda på adresstavlan! Tack du underbara människa som inte snodde dem och kraschade min bil i ett träd!

Så nu har jag bokat tid hos en proffesionell piercare som ska pierca fast my precious carkeys at my nipples. Enda utvägen, anser jag.

Puss!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback