Tillägnad Jess....

.... som tyvärr inte kan spela biljard. Rent teoretiskt vet hon ungefär hur man gör, problemet uppstår när teori blandas med praktik. Bland det första man lär sig i biljard är att det svarta klotet inte ska ner förrän alla andra ens klot är nere. Oh, nej, inte Jessica! Tre gånger av tre möjliga sätter hon klotet i fel hål, vid fel tillfälle. Grattis. Jobbigt att spela dubbel med henne kan jag lova. Tappra som vi är höll både jag och Linda masken, inte ett ont ord föll över våra läppar (kanske lite då), medans vi inombords tänkte hur vi skulle tortera Jess på bästa sätt. Men det behövdes inte. Vi älskar henne ändå. För vi vet att om hon inte hade satt de där svarta klotet så hade ingen vunnit överhuvudtaget! Vi hade nog fortfarande stått där och skjutit runt kloten på bordet.... Hon skonade oss från lidande helt enkelt.

Det är Kärlek!!

Jag menar, ni ser ju....

 I
 I
 I
V

Jag menar, ni ser ju....


Funderar över vem som leder....

Tänker ....

.... så här ser man ut då....!!

Tack för alla bidrag till tävlingen! förslagen är många och varierande, men fler vill jag ha! Upp till dags dato är Helene mest optimistisk med sin 5 månaders-gissning. Själv hade jag  en gissning på fem veckor, men eftersom det är tråkigt att vinna en öl med sig själv så diskvalificerar jag mig själv från tävlingen och låter Viktor (som förövrigt STAL min gissning) överta platsen som mest  negativ till min uthållighet.
Men nu kommer ju frågan om hur det kommer sig att både Linus och Junior har gissat på nästan exakt samma dag?? Jag anar mygel och fusk här.... Junior! Jag vet vad du går för, jag vet nog att du och Janne gömde undan o-incheckade kontrakt när jag var i Stockholm för att jag skulle förlora omsättningstävlingen!! Fy skäms... Eller som Karin skulle uttrycka det: "Aja dig!!" *Hötter med pekfingret* ;)

Dagens Tips från Coachen:
Spruta inte en vedervärdigt grisig och smutsig kakelvägg med högtryckstvätt. Anledning: Då väggar oftast är relativt intakta, tenderar vattnet att ändra riktning och spruta tillbaka på dig, tillsammans med bortspolat smuts, vilket leder till onödig smutsighet. Jag lovar! Jag kan inte ens klia mig i huvudet utan att det fastnar tre kilo grus under naglarna! Mot duschen....

Jag har en RÖD tomat!!!!!!!!!! Bland alla gröna poppade den fram, bara sådär (efter tre månader=/)

( FYI: Glöm inte kolla in bildskärmen i bakgrunden, där kan ni skymta gubben jag prickade med hårsnodden i rumpskåran. Barnsligt men kul!!=D).

Puss och Snusk.



Årets underligaste kväll....

Inträffade i söndags. När jag skulle hämta min andra omgång tvätt i tvättstugan möts jag av två decimeter vatten i hela källaren. På det grundaste stället. Härligt. Lycka är när man ringer brandkåren och får till svar att de kommer om några timmar. Yes! Kul att stå med vatten till knäna och försöka få ut tvätten innan vattnet når elledningen ett par cm högre upp. En friterad Louise, nej tack! Efter ett tag sjönk det undan av sig själv, men vi ägnade fyra timmar åt att sopa undan vatten som int eville rinna ner av sig självt. Började hata vatten lite lätt.

Efter det var jag trött som en trädgårdstomte. Ringde Karin och tjötade lite. Sen hände det. Det jag väntat på. YES!! Makten är min!! Ville bara säga det....

Morgonen därpå råkade jag ut för ett spöke. På väg till jobbet körde det vid centralen ut en bil rakt framför mig, utan förare!! Lite Sleepy Hollow fast mitt i stan och den huvudlösa ryttaren saknade inte kuvud, utan en hel kropp.... Bra liknelse va? Jag gnuggade mina sömniga, tre-timmars-sömn-röda ögon och kollade igen, noga. Nej, ingen förare. Tog mig ett par minuter till nästa rödljus innan jag insåg att det var en postbil och föraren satt på andra sidan. God morgon på mig....

Igår bar det av till Skövde för att hälsa på bruden med stort B. Underbar lägenhet du hade! Inflyttningsfest snart hoppas jag. Jag har Shotgun på både sängen och fjärren. haha=).

Jag väntar på fler bidrag till tävlingen! Lämna gärna en kommentar också! (Positiv sådan vill säga....!)


Att tappa sina bilnycklar....

....är inte så smart. Iallafall inte när man bor i ett ghetto. Som jag. Kom hem från jobbet i fredags, pratade lite med en granne i trappen (hu, kan de prata?!?!), gick in till mig. Senare på kvällen skulle jag träffa Linda i stan för lite mat och öl och innan jag gick till bussen skulle jag bara lägga ur bilnycklarna ur fickan, lite onödigt att supa bort dem, tyckte jag. Okej, inga bilnycklar i fickan. Nehe, i väskan då? Nej. Inte på hyllan, inte på köksbordet. Kollade tom i kylskåpet och i badrumsskåpet, där har jag faktiskt hittat dem förut (i badrumsskåpet alltså). Inga nycklar. Kände att jag inte riktigt hann leta, men tänkte att de måste ligga någonstans i lägenheten, så jag kutade till bussen. Bilen stod fortfarande parkerad, så orolig var jag inte.

Dagen efter ägnades åt bakfullhet, sushi med Linda, Vänner på dvd och däcka framför tv:n vid halv tio. Det var inte förrän framåt elva på kvällen då jag på allvar började leta efter dem. Och nu snackar vi vända uppochner på hela placet. Inga nycklar. Börjar bli desperat och tänkte banka in dörrarna hos alla mina grannar för att fråga om de har sett dem. Kanske inte så populärt kl 12 på natten, så jag traskade ner för trapporna för o leta på gården. Där ligger de! I trapphuset av alla ställen, upplagda på adresstavlan! Tack du underbara människa som inte snodde dem och kraschade min bil i ett träd!

Så nu har jag bokat tid hos en proffesionell piercare som ska pierca fast my precious carkeys at my nipples. Enda utvägen, anser jag.

Puss!!

Cred till Helene!

Tack raring för första kommentaren, det glädjer mitt hjärta (du började med klyschorna;).
Apropå klyschor; Jag och Linda kollade på film häromdagen (och jag måste säga, till min egen stora förvåning och andras förundran, att jag lyckades hålla mig vaken hela filmen!! Shit....). Anyway, vi såg Kim Nowak badade aldrig...bla bla bla. Jag har aldrig varit med om så många klyschor i en och samma film! Det var ett under hur de ens fick plats med allt! Replik, tillbakareplik, klyscha, svar på klyschan, scenbyte, replik, klyscha, klipp, replik, klyscha. Det var ingen hejd på galenskaperna! För att vara en svensk film var den helt okej, men anledningen till att vi garvade var det tragiska i alla klyschor, kanske inte riktigt åt filmen som sådan....



Oj oj oj oj oj

Haha, Beware my friends.!Hon har gett sig ut i Blogg-djungeln! Med tanke på att jag i regel brukar tröttna på i princip ALLT efter 4-6 veckor, så vet vi inte hur länge denna influensan håller. Därför tänker jag utlysa en tävling. Den som kan gissa hur länge jag tycker detta är roligt bjuder jag på en öl och trevligt sällskap  (Med: Läs; Mig) en kväll (kan bytas ut mot snöbollskrig, guldfiskrally eller smyghångel längst bak på 16-bussen beroende på vinnande person).

Tävlingsregler: Du kan enbart rösta på ett alternativ. Lägsta godtagbara förslag är ett dygn (minuter, sekunder, timmar o.dyl. godkänns ej). Enväldig domare är jag själv och juryn består av mig. Juryns beslut är bindande, fällande, oprovocerbart och kan ej överklagas. Mutor godtages eventuellt efter värdering av samma jury. (Tips: Jag tycker om både rödvin och choklad).

Lycka till i tävlingen och må fulaste tävlanden vinna!! :)