Till alla mina älsklingar....

GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!

Varför....

....blir jag alltid så glad när.... Ja, whatever.... Skadligt och dumt är det iallafall. Jag försöker sluta bli det, det tjänar ju ingenting till ändå. Men ändå kan jag inte låta bli.... Jag blir så glad.... Vad hände med min självbevarelsedrift?!

Jag säger som Ernst.... (Kirchsteiger, vem annars?!)

"Ibland önskar jag bara att någon kunde stoppa mig!"


Klockan hade inte ens hunnit bli tio på morgonen innan Louise både hade misslyckats med att trycka fast en 16" navkapsel på en 15" fälg, svurit över detta och även lyckats dunka huvudet rakt i hyllan där den förbannade microvågsugnen, som ingen använder, står. Det senare resulterade även i en praktfull, rött lysande bula mitt i pannan. Lyckat!


Senare nu ikväll lyckades jag dessutom dra bakhuvudet i badrumsskåpet (vilken idiot som lämnat dörrfanskapet öppet tänker jag inte spekulera i, risken finns tyvärr att det var jag själv). Jag fällde faktiskt en liten tår över detta.

Som om inte detta vore nog lider jag fortfarande av sviterna från gårdagen, då jag fann min älskade Elsa brutalt misshandlad i garaget på Södra. Någon (jag nämner inga namn, Junior ditt as!) hade tapetserat hela vindrutan med en Narnia-filmaffisch. Elsa var jätteledsen eftersom hon på grund av denna vandalisering inte kunde se något. Jag letade i ren desperation efter en annan bil att lämna över otyget på, och fann bland svamparna i skogen Klas lilla bil som fick överta denna kulturella banderoll. Problem uppkom senare under natten när Klas återvände till sin bil och, oinvigd som han var i de sjuka lekar vi ägnar oss åt på vår station med bilsabotage, post-it-lappkrig och affishtapetsering, blev förbannad och undrade vem i helvete som försökt sabba hans bil! Klas är numera invigd och väntar bara på rätta tillfället att ge igen på oss. Huva!

Gårdagen innehöll även en hemsk scen när min säng brakade ihop. Instabilt var ordet. Skratta om ni vill, men jag hade faktiskt kunnat slå mig. Inte för att det hade varit en ovanlighet, men ändå. Fick ge mig in under för att skruva upp benen på den igen, satan vad dammigt det var! Någon som vill städa?


Mellandagshångel till alla!


Jultomten kom!!!!!!!!

Alla trodde att Emils första möte med jultomten skulle bli dramatiskt. O nej. Han satt bara med tefatsstora ögon och undrade varför tomten hade likadana kläder som morfar. Mamma tyckte att tomten stod för långt bort, Emil nådde inte fram till julklapparna, så hon säger högt och tydligt, flera gånger: "Stefan, gå närmare, gå närmare Stefan!"
Vaddå Stefan?! TOMTEN, FÖR FAN!!!! Inte konstigt att killen inte blev rädd, mamma avslöjade ju vem tomten var! Familjen Johansson alltså......=)

GOD JUL!!!!

Så länge det är femton minusgrader och ett par decimeter snö i Sälen över nyår, så får det gärna vara storm nu över jul! Någon som håller med?

FRAM FÖR SKIDOR ÖVER NYÅR!!!!!!!!

Älskar er!

Good Juul så länge!!!!=)

Rädd för vargen?

"-Allvarligt talat.... 

Vad är du rädd för?! Jag är ju världens snällaste ju.

Det är jag som borde vara rädd, så lättskrämd som jag är.

-........"

Locatelli O Park Lane!

Nu var det ännu en sån där helg med alldeles för lite sömn. Men som förra helgen så var den kalas ändå=)

Jag och Linda gjorde stan osäker i lördags när vi först hamnde på Locatelli (efter grymt lång köväntan). Fullsmockat! Förstod varför det hade tagit tid att komma in!
Sen stängde de vid två och vi var tvungna att dra vidare. Bekväma som vi är traskade vi in på park Lane som ligger på hyggligt krypavstånd därifrån.

Flum-humöret var på topp, det värst på länge och vi ägnade större delen av kvällen åt att mingla runt och fnissa åt alla desperata människor och åt att dansa till musik som var omöjlig att både klassificera och dansa till. Träffade en gammal jobbarkompis, en gammal klasskompis och lyckades även springa på en annan kompis som har en tendens att alltid hamna på samma ställe som jag! Trevligt=). Dansade ännu mer till omöjlig musik men var lycklig ändå.

bakis dagen efter vimsade jag runt på Jula i jakt efter julklapp till svågern. Hata Jula, sätter inte min fot där igen! Satans gubbdagis.... Skaffa skyltar åtminstone! Eller förlåt, jag glömde, en riktig man varken kollar skyltar eller frågar efter vägen. Därav benämningen "gubbdagis" då de spenderar större delen av dagen till att hitta in i varuhuset, leta upp önskad vara och sedan hitta ut igen.

Så nu sitter jag här när jag egentligen borde sova. Flyget till Hufvudstaden går 0710 imorn bitt. Skönt, inte.

Lyckad helg. Jag är noooooojd ;-)

Vasastan, Riorio och fett med julmat.

Vilken kanonhelg det har varit!

Började med irriterande övertid i fredags och en enochenhalv timmes försening, vilket ledde till en missad AW. Men vi hittade sedan Vasastan och tillsammans med tre öl var sköljde Jag, Jessa och Junior ner en utsökt måltid (pasta med tigerräkor och citronbasilika för min del, sååå gott!) I vanlig ordning fick JR det som inte fick plats i min mage.
Sedan hittade vi ett par underbara Mojitos som det stod Louise och Jessica på, så vi var tvunga att dricka dem. Jessica avancerade senare hemåt mot Andreas (för övrigt femtio meter från där vi var) och jag och Junior drog oss ner till Södra, jag var tvungen att sno en mus. Då ser vi att någon tomte har parkerat en skåpbil FRAMFÖR VÅR GARAGEINFART!! Principfasta som vi båda är började vi härja land och rike runt efter någon som kunde forsla bort skiten. Vi lyckades inte. Jävla skitlagar som inte tillåter vandalisering på annans egendom. Usch. Sen kom nån korvgubbe och flyttade den. (Antagligen olovligt till någon annan av våra svindyra platser, men ändå).

Lördagen började inget vidare. Hemska Fredrik ringde från Arlnada och väckte mig, bara för att upplysa mig om att en av mina kunder hade parkerat in nån stackars tant. So?! What am I supposed to do about it on a Saturday morning?! Ring kunden istället....

Däremot fortsatte kvällen helt ljuvligt. Inflyttningsfest hos Annsofi i Gamlestan där det bjöds på tacos och tilltugg. Därefter styrde vi kosan mot RioRio för en natt i latinons tecken. Det blev salsa och ass-shaking så brutalt att en av töserna drattade på ändan i en utspilld drink. Till stort nöje för oss andra=) Denna gången var det inte jag, som omväxlings skull!!!! Det bästa med salsaklubbar är att du FÅR svettas utan att någon höjer på ögonbrynen, det visar bara att du äger på dansgolvet. GÖÖÖÖTT!

Vaknade upp lite trött imorse och med lite lätt träningsvärk i benen efter gårdagen, och blev upplockad av mina föräldrar och följde med (som seden förespråkar) till Hakefjorden för familjens årliga julbord. Mmm, den citronpajen..... Louise åt mycket. Min käre svåger skrapade dock bara ut fyllningen och lämnade pajskalet åt övriga hungriga. Fy. Emil fick sin första pianolektion när jag spelade Blinka lilla stjärna för honom, och sin första näradöden-upplevelse då tre små tjejer i fyraårsåldern omringade honom runt pianot och stängde alla flyktvägar. Sen att den lille busungen började jaga en av tjejerna när hon skulle gå, ja, det är en annan historia.

Så nu sitter jag här, proppmätt, dödstrött och helt utsliten, men förbannat nöjd över helgen. Och jag lovar, det är inte sista gången det blir en helkväll på RioRio!

Ps, sen var det något med Landala också va?;)

Idag har jag:

* Snott Jannes mus. (Jag loooovar att lägga tillbaka den innan han kommer tillbaka från Tallinn).

* Slagit huvudet i skrivbordet (Igen).

* Suttit två timmar på stadsbiblioteket utan att bli särskilt mycket klokare för det.

* Ägt både Junior och Mathias i Skitgubbe.

* Åkt flygbuss.

* Druckit smoothie! Sååå gott!!

Nu pratar jag i telefonen så nu kan jag inte skriva mer.

Ha det gött! Hääääj!