Var Är Mamman?



Sitter i telefonkö hos Swebus just nu och har gjort så i tjugo minuter. Blir GALEN! Det går inte att betala med mitt kreditkort via nätet, men kortnumret ligger kvar. Känns lagom tryggt.

Så jag sitter och raderar lite gamla sms från kreti och pleti och hittade ett jätteroligt sms från min mamma. Jag skulle möta henne och syrran i Landvetter för ett par veckor sedan och skickade ett sms där det stod typ, grå Toyota, utanför Sibylla. Mest för att jag alltid har olika bilar så att de snabbt skulle känna igen mig. Fick svar tillbaka: "Gul jacka, Landvettersjön".

Humor?






Lasagne För Homedelivery

Vill bara inleda med att säga att jag just nu fryser som en koala utan päls i Sibirien. Hu! Ge mig värme!!

Igår var jag en riktigt snäll människa. Var tvungen att jobba över en stund, men sedan tog jag mig hem, gjorde lasagne, packade in den i smörpapper och gladpack och begav mig in till stan för en homedelivery. Det verkade uppskattat (jag är ju en mästerkock, så vad annars?) och det bjöds på bubbelvatten och glass till efterrätt.
Kändes helt okej. :o)

Tycker synd om er stackars satar som inte fick smaka. Den var sjuuuukt god. ; )

Ikväll blir det terass-häng och imorgon bär det som bekant av till Norge. Ska bli kjempe-koseligt!

Just det, får inte glömma köpa snus och kavring, annars släpper nog inte Annelie in mig.

Ha de!








Ballerinor Är Dåliga I Sängen....

Åtminstone i min säng. Jag får i mig alldeles för många mot vad som är bra för mig.... 
Det GÅR inte att sluta!! 

image81




Rena Rama Semestern

Sitter och häckar uppe på Landvetter just nu. Denna jobb-rotationen är bra för mig. Det är såååå lugnt och fridfullt här! Med tanke på stressen vi har inne på Södra är det himmelriket att komma hit. Det är nästan så jag ser fram emot att tvätta en bil, förstår ni då hur illa ställt det är?? Men jag laddar styrka inför fredagen, inte nog med att jag då är tillbaka inne i stan igen, jag ska dessutom försöka smita tidigare för att åka till Norge, och vi vet ju alla hur bra det brukar gå.... Fredagar på Södra är lika med kaos. Har alltid varit och kommer alltid att vara.

Riccardinho och Em ska på brandutbildning imorgon, vilket innebär att jag kommer bli lite sen härifrån, förhoppningsvis kan jag smita vid fyra, vilket jag verkligen hoppas på. Jag har en ej påbörjad lasagne hemma som inte lagar sig själv! Den borde gjort det redan i söndags, men efter diverse tidsoptimism och ändrade planer har det skjutit på sig. Det är INTE okej. Den vill ju ner i min mage, det vet ju jag det.... Och kanske någon annans med. Och på torsdag går det inte, då ska vi ut och slarva på stan igen. Jag känner Rosé in the air. Ska man upp på en takterass hoppas jag verkligen att de har rosé.... They've better....

Nehe, kära befolkning, dags att bryta upp (inte ihop). Nu ska jag fortsätta med att göra ingenting. Ska fila lite på min maskeradkostym med, måste ju faktiskt hinna in till stan en dag och köpa lite bijouterier till den. Sedan måste jag måla mitt papier maché-konstverk och hoppas att det ser ut som jag vill att det ska se ut när jag är klar.
Ska bli kul det här! Ni vet inte vad jag ska vara, bepereperere! ;)

Oj, nu gick det ett larm här ute. Spännande!! Kanske får vi se en utryckning?? Tusan, nu stängdes det av....
Jaha, mer spännande än sådär blir det inte. Och så har de mage att kalla Landvetter för "Sveriges andra största flygplats". Det händer ju ingenting här ute. Inga skandaler, ingen action, ingenting.
Bara DET är en skandal....

Tjolahopp.








Ta Mig Då!

Haha, jag gillar när de bråkar över mig sådär sött på Facebook. Måste erkänna att jag vill att Calle ska vinna, vill ju inte gärna vara ägd av min anställde.... ;) Snyggaste var att det tog honom två minuter innan han blev av med mig igen. Owned!!

Kämpa på!









T, t, t, t, t, t, t, t....

T-festen närmar sig! Jag har ändrat min kreation. Först tänkte jag vara en Turtle, helst Michelangelo. Sedan insåg jag hur jobbigt det skulle vara att bära runt på ett bauta-skal på ryggen en hel kväll på fyllan. Chansen är till 99% att jag hade rivit ner någon släktklenod av något slag och Annelie dödar mig. Därför tänker jag om. jag har nu världens bästa utklädnad i huvudet! mer får ni inte veta än, men det ligger arbete bakom det. Lördag blir det officiellt. Mot Oslo!!

image80

Idag har jag hängt med min systerson hela eftermiddagen. Han är 2,5 år och hyperaktiv. Ni vet det jag sa om att jag nog inte vill ha barn? Det gäller fortfarande. Satan vad trött man blir! Jag älskar killen över allt annat, men vet ni vad det bästa med honom är? Han är inte min. När det blir för mycket är det bara att returnera honom till hans föräldrar. Perfekt. Jag får ta del av det bästa.






Mys!

Tända ljus, en rökelse som får mitt sinne att domna bort, lyx med prosciutto, soltorkade tomater och Herrljunga-cider ur kristallglas. Jordgubbar till dessert och ett öga på schlagern. Sällskap: Mig själv givetvis. Ego-night for me.

Kan det bli bättre?
Förmodligen. ;)





Varför Göra Allt Så Svårt?

Jag är en förbannat enkel människa. Men ibland blir allting så svårt. Varför måste man alltid göra det svårare än det är?? Det är så enkelt att göra mig glad, varför komplicera det så att jag blir ledsen? Jag gör enkla val, men det ligger komplicerade tankar bakom valen. Det krävs mycket tankeförmåga för att vara enkel!

Förra veckan fick jag ett så skönt mail; ett mail som uppmanade mig att säga upp mig från posten att vara vuxen och bli barn igen. Så otroligt lockande kan jag säga.

Just nu är det en speciell grej som jag hade önskat ha tillbaka från då man var en 7-8 år gammal- enkelheten i att ha ett förhållande. Nu måste man spela något förbannat spel så fort man dejtar: först träffas man, kanske hånglar lite, byter nummer, men man får inte ringa direkt efter. Sedan träffas man ett par gånger, lurar lite på vad den andre personen tycker och tänker, men GUDBEVARS om man säger något om det! Nej, nej, här pratar vi inte om sånt, vi leker lite lekar några månader tills man tröttat ut den andre, sedan går man (oftast) vidare.

Jag vill ha tillbaka det kalla, konkreta sättet, att ragga, nämligen att skicka lappar.

Lapp 1:
"Du är snygg".

Lapp 2:
"Jag är kär i dig".

Lapp 3:
"Får jag chans på dig"?

På vuxenspråk kan vi översätta detta till:

Lapp 1:
"Ja. Nej. Bara knulla".

Jag vet vad jag vill. Någon annan som vet?

Flyga Drake


Den såg jag och mitt lördagsragg igår, ruggigt bra. Egentligen fixar jag inte att se tragiska filmer, jag börjar tänka så mycket då. Men så underbart att se och analysera den med sin bästa vän! Vi hann även få i oss lite mat innan och ett shyst glas rosé på Tranquilo, det var inte illa. Jag säger ju det, det är ROSÈ som gäller i sommar. Snart i var kvinnas hand/strupe. I vart fall min.... =P

Efter filmen lyckades vi även hinna med bussen hem, trots att Karin fastnade med klacken i kullerstenen (som vanligt!). Ibland undrar jag om hon verkligen ska gå i heels.

Det enda jag kan känna var tråkigt var slutet av kvällen. Det skulle ju inte sluta sådär.... =(



DEJT!!!!!!!!


Ikväll blire dejt. Först fajitas och rödvin, sen blire bio. DET var längesen.
Har jag tur får jag sällskap hem också.



Racer-Louise


Oj, oj! Nu går det fort! Nu går det jättejättejättefort!
Det är som om hon hade en JETMOTOR under fötterna!

Bromsa....!!!!


*BRAK*




Inte Nästa Helg Med!

Gick vilse i Vasastan mitt i natten med och försökte gå in i fel port med fel portkod på ett hus som inte var mitt. Lyckades inte ens ta mig hem ju. Lika bra det i och för sig.

Åååå, film-maraton vill jag ha nästa helg.... Vem vill vara med?






Junior i klänning!

Är något vi kommer få se kl 15.15 idag då han iklädd neongul DG-tennisklänning springer Göteborgsvarvet.
Go Junior!! =D

Se smakprov här:
www.junior.se



Glömde jag förresten säga att det är en helt underbar dag idag? ;)







Lip, Gnäll Och Böl.

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ! Jag flippar snart!! Jag ska få löneök. Med 3,5 %. VAD ÄR DET?? En piss i havet! Jag gör ett hästgöra och jag kommer få INGENTING!

Jag tycker om mitt jobb skitmycket, det gör jag verkligen. Men gör man ett förbannat bra resultat och har en vrålbrant kurva uppåt hade man ju önskat att det märktes på lönen med. Jobbar man över en timme varenda dag och inte ens hinner käka lunch vill man att det märkas på något annat sätt än att någon bara klappar dig på axeln och säger att du är duktig. Å, tack, shyst, jag får en utökad deltidare på 50% under tre månader under sommaren. Yes! Jag kan ta två veckors semester i år igen!

Louise- snart slutkörd och på ett vilohem nära dig.








Sluta Dö Nu, Jag Vägrar Gå På Fler Begravningar....


Okej, jag erkänner. Jag lipade. Trots att jag inte hade tänkt göra det. Till stor del var det nog för att själva begravningsakten var sorglig. Till lika stor del var det nog av egoistiska skäl. Till lite mindre del var jag nog ledsen för att hennes liv blev så tragiskt när det kunde blivit så bra. 

Varför fanns hon aldrig där för mig när jag var liten? Eller när jag blev stor? Jag hoppas att hon föds till något större nästa liv. För visst vore det väl trist att tro att det bara slutar här? Något mer måste det ju finnas.

Nu ska jag gå och göra något med mitt liv.
Jag ska börja med en sak som Jess sa till mig innan hon åkte till Österrike idag:

"Kan du inte bara vara tyst och släppa taget någon gång? Kan du inte sluta tänka och bara köra? Måste du leta fel på något som verkar normalt?!"

Aj. Jag gillar inte när folk skäller på mig. Men jag får väl försöka lyssna på dig då. Men du får plocka upp bitarna om det skiter sig! Älskar dig! ;)

Hur Ska Jag Kunna Veta Det Jag Inte Vet?



Hur ska man kunna veta vad en människa tänker om den inte säger det till en?

Och hur ska man kunna veta om det den säger verkligen är sant?

När saker stämmer för bra är då man blir skeptisk.

Vilken TUR att de inte gillar sushi!!






Vad Trött Jag Blir....


Do it if you have to, men gör det snyggt åtminstone.

Idiot.















Superglue Och Vilt Strövande Kor


Hörde på radion i morse att det gick kor över vägen ute i Säve. Det är ju det jag har sagt hela tiden! Anlägg inte en flygplats mitt på en åker bland kor och getter! Snart kommer de väl ta över flygledartornet också, med Rosa och Sala i spetsen.

För övrigt har jag superlimmat fast mig igen.... Denna gången i en rosett som skulle sitta på mina skor. Kan ingen låsa in limmet då?? Det står faktiskt på: "Keep away from children.... And Louise".

För övrigt var jag ond igår. Muahahaha! Ni skulle bara veta.... >=)






Står Det "Broccoli"?

Citat från dagensmedia.se:

"Det här känns som när man ser sig i spegeln och tänker "vad snygg jag är", sa försäljningsdirektör Tomas Bacoccoli".

Jag tyckte han hette Broccoli.... Jag borde verkligen sova!







Ouch! Such A Beautiful Day!


Jag känner sommaren komma närmare och närmare. Att kunna sova med öppet fönster, höra fåglarna kvittra och vakna till att någon skäller ut folk som pratar på gatan är vardagslyx. Att jag blev släpad ur sängen 0645 uppvägdes av det faktum att det serverades nybakat bröd. Pluspoäng! (Välbehövda sådana).

Jag var ute och sprang på kajen förut, satan i gatan vad härligt det kändes! Det var ett tag sedan jag gjorde det, knappt gjort det sedan Tunisien, kasst av mig. Sedan att jag snubblade på en kantsten och svalde två flugor gjorde det bara ännu mysigare. Det var ju en helt underbar solnedgång! Mer spring åt mig!

Nu längtar jag tills mitt lördagsragg kommer hem så att vi kan leka vår favoritlek på Avenyn. Det är dags nu, baby! Släpp dårarna ut, det är VÅR!!!!

Nu ska jag ta upp fötterna ur fotbadet och ta en ballerina till. Kyss på er!

Ska Sluta Använda Mascara



Den är nämligen slut och jag orkar inte köpa någon ny.
Tur att det löste sig i morse ändå. =P





Inte Helt Korkad!

Den där Louise går från klarhet till klarhet. Hon är faktiskt riktigt smart. Fick resultatet från högskoleproet idag: 1,5. Inte illa pinkat för en förstagångsskrivare!

Dessutom råkade hon förlova sig med en norrman på fyllan igår. Vi hade känt varandra i tio minuter och galningen gick ner på knä. Klart jag fick spela med. Heter snart Ellingjord i efternamn istället.