Feelings for later

Är det verkligen äkta eller är det bara ett tragiskt försök att få mig själv att tro att jag har känslor? Skulle nog sätta en peng på det sista.

Det är inte det att jag inte har känslor. Det finns bara ingen som är värd att få se dem just nu. I´ll save them for later. I´ll save them for someone who gives a fuck.

Jag måste sluta sniffa parfymer. Det är lätt skadligt.


Dålig Chili-idé

Kategorin "Saker jag gjort som inte var så smarta" börjar bli för full känner jag. Dags att lägga till ytterligare ett missöde:

En dum grej är att hacka chili och sedan stoppa fingrarna i munnen. En ännu dummare grej är att hacka chili och sedan peta sig i ögonen. Båda ögonen. Givetvis står undertecknad för samtliga dumma grejer. Så går det när man försöker förbereda en nyårs-supé för sina vänner. Ni skulle bara VETA vad jag får stå ut med för er!

//Louise, your disaster in the kitchen, once again.

image55



Jag hoppas på fula killar till Nyår....

Dyker det upp en enda snygg kille på Juniors nyårsfest blir jag sur. Jag är tydligen belagd med hångelförbud nämligen. Vaffan! Ni kan ju inte neka en liten söt alv ett nyårshångel, det är ju en mänsklig rättighet!

Nänä.... Men får jag inget då.... Hallå! Snygg kille! hitåt! Pronto! Jag behöver bunkra...... =P

Instant Satisfaction

Guys, släng er i väggen. INGEN av er kan få mig att stöna högre än denna ljuvliga tingest. Min nya baby:

image54

Det roligaste var när jag stod i Dior-disken och den snorkiga expediten trodde jag var en amöba eller något, med min stickade sjal och söta mössa. Med ett lågt stönande hjälpte han mig att välja rätt gloss (jag säger som i Pretty Woman, huge mistake, big! huuuge!, han har ingen ANING om how much money Im gonna spend there....).

Killen sneglade lite odiskret nedvärderande på mitt fulgula Visakort och kollade på mitt guldiga Eurocard som om jag hade snott det.  Men sedan hände något.... Killen ändrade attityd på en femöring.

Expediten: "Men guuuuud (glömde jag säga att han var gay?), vilken snygg väska! Vad annorlunda med en vit! "
Jag: "Öööhh....?"
Expediten: Men asså, jag har själv en brun, men en vit har jag ALDRIG sett. Flashigt!"
Jag: "Flashigt?"

Saken var den att killen trodde helt stenhårt att min 35 kronors kopia från Kina var en äkta Louis Vuitton! En hyperhypad gayexpedit i Diordisken såg inte skillnad på en obvious fejk och en riktig! Jag blev så paff att jag inte visste vad jag skulle säga (det händer inte ofta). Jag mumlade mest, mmm, jo, visst är den superhäftig, samtidigt som jag föste den lite bakom ryggen för att han inte skulle få för sig att titta närmre.

Jag kommer lätt gå tillbaka dit med Lindas Miu Miu och kolla om han märker skillnad där. Så sött med snorkiga blåsta expeditgossar!=)

Nu ska jag njuta av mitt nya gloss........ Och Ben & Jerry som väntar på mig i frysen.

Får Jag Ringa En Vän?

Det finns vissa kriterier som måste uppfyllas varje gång innan jag kan ringa Karin.

1, Jag måste se till att vara fri MINST två timmar framåt.
2, Jag måste ha laddat med mat och dryck innan, gärna Dubbelnougat, en banan och en Ramlösa.
3, Måste ha harklat mig och klargjort halsen.

Har jag inte uppfyllt samtliga krav specificerade ovan, behövs en av följande undanflykter (eller kombination);

1, Se till att vara på väg någonstans. Jag kan tex vara på väg att träffa någon gojting (bäst) eller på väg till träningen (bra det med). Att säga att jag ska pilla mig i naveln fungerar sådär.
2, Se till att inte ha batteri i mobilen för mer än 30 minuter (fungerar KANON, min mobil klarar inte mer ens i fulladdat tillstånd).

Nu kanske ni tror att jag inte vill prata med henne, men så är ej fallet. Jag älskar denna kvinnan mer än allt annat på hela jorden, men det går ju fan inte att få tyst på henne! Kan även vara så att det inte går att få tyst på mig....=P Vad vi än gör så kommer vi aldrig undan med mindre än en timme i telefon. Inte ens när jag var och hälsade på henne i Skövde i höstas och spenderade 48 timmar där vi pratade dygnet runt, pratade varandra till sömns, väckte varandra genom att prata, nej, inte ens DÅ fick vi pratat klart! Åkte hem på söndagen med känslan av att det var så mycket vi inte hunnit prata om. Det är sic honey. And I love it! =)

Nu ska jag pilla mig i naveln ;)

Puss!

Jul och fuldans på Trädgårn

Nu har man lagt sin 22:a jul bakom sig. Inte för att vara sån, men tjusningen försvinner mer och mer för varje år. När man börjar gäspa och smsa fem minuter in i Kalle Anka (eller Kallanka som det faktiskt heter), och man ser pappa somna till ferdinand, börjar man fundera på om alla traditioner verkligen är nödvändiga att ha kvar. Kort överläggning, ja, tyvärr. Det måste bli Kalle nästa år med. "Vad är det dör för jävla stolpskott, vart är Arne Weise?!"

Lycka dock att få julklappar, det får jag väl erkänna. En stegräknare (min tredje, jag älskar dem!) med överfallslarm (som lät som en blåmes på speed). Med en decibel på säkert 35 skrämmer jag garanterat iväg närmsta myra. Svinlöjligt. Vem fan skulle ta det ljudet och den ljudstyrkan som ett överfallslarm?? Får förlita mig på min ljuvliga stämma istället (tihi, nej, nej, sluta, då jag vill inte, tihi, tihi).

Igår var det traditionsenlig utgång, vi hamnade på Trädgårn, riktigt kul var det! Gillar inte musiken där, men så jävla roligt att fula sig och fjanta runt på dansgolvet i egna varianter av bugg o salsa. Senare blev det efterfest hos mig, och vi ställde oss ock wokade klockan fem på morgonen, härligt! Två polare slaggade över och när jag vaknade på morgonen höll jag på att skita ner mig när jag ser ett stort, mörkt huvud bredvid mig i sängen. Första tanken var vem FAN fick jag med mig hem igår?! En befrielse när jag insåg att det inte var som det såg ut. Om man säger såhär; hade jag fått med mig en kille som såg ut som honon hade jag börjat tvivla på mitt eget omdöme ;) Kompisarna åkte hem och när jag skulle göra lite käk hittade jag tre ölburkar i frysen. FRYSEN?! Misstänker Sulan. Fan ta dig om de hade explderat, haha!

Så nu sitter jag o deppar för att jag ska jobba imorn. Tvådagars vecka är helt okej, dock. Ingen volley på några veckor heller, buhuhu! Får börja använda min nya stegräknare istället!

Usch, jag såg just en liten kille på tv som hade dubbelt så stora bröst som mig. Är det synd om mig eller honom?

Puss på er!

Dagens mysterium; Varför är de flesta britter så fula?

Coolaste alven i stada!

Gårdagskvällen blev galet rolig. Jag var lätt den snyggaste alven Göteborg någonsin skådat. Festade loss med Rudolf, Berlin-muren, Hökarängens crew, tyska töser med lederhosen, tyska flaggan och många fler. Kom på en remarkable delad tredjeplats i limbo, klarade ned till att snöret var strax över mitten av låret. Det ni! Det kan man inte tro när man tänker på mig och min klumpighet, att jag är en jävel på limbo! Fick mig en rejäl omgång salsa så att min tubtopp gled ner. Inte vackert, hoppas ingen såg det. Fick också äran att sminka Per så att han blev Petra. OBS! Måste ses! När jag satte mig på spårvagnen hem var det en, läs; EN, person som såg mina alvöron. Värdelöst. Antingen super Göteborgs invånare för mycket, eller så är det så mycket lajvare ute på gatorna att folk slutat bry sig.

Bilderna ligger uppe på Facebook, det är bara till att checka. Och eftersom en bild säger mer än tusen ord tänker jag inte skriva mer.

 image53

Hej!


Alvy Me =)

image52

Ikväll är det dags för maskerad igen! Jag har köpt alv-öron och kommer bli kvällens sötaste alv=) Kanske borde man locka håret med?

Vill ni veta hur mycket Junior har i lön?

Citat från en mycket vis person (jag själv givetvis)

(Sagt på det där sättet, dy vät):

"Junior är inte värd mer än tre kronor i timmen. Fyra med OB".

Frukt-volley

Det började med att Mathias krävde apelsiner och kiwis i fruktskålen på jobbet i måndags. Gissa vad som låg kvar nu när han gick hem för helgen? Just det, halvruttna apelsiner och kiwis. Tacksamt. Jag blev ju tvungen att hävda min auktoritet och kräva att han tog med frukten hem istället för att den ska bli liggande här (själv kan jag ju inte göra det, jag har ju numera en homedelivery-guy av frukt som ett par gånger i veckan ställer fruktkorg utanför min lägenhetsdörr. Det ni! Hemlig beundrare kanske? ;)

Hursomhelst började Mathias jonglera med apelsinerna, och Jan var inte sen att komma in och börja trixa med dem som fotbollar; fot, fot, nacke, hand, fot igen. Sedan gick vi in på nickningar och även kiwisarna fick vara med. Kände att jag behövde vara delaktig och satte in några klockrena apelsinvolley-smashar. Efter en kraftfull kiwi-smash fick jag hela handflatan full av fruktsaft och leken var liksom över.

Så barnsliga får man lov att vara en fredag eftermiddag när alla kunder varit här! (Särskilt när man stressat hela dagen och knappt hunnit käka lunch).

Kiwi o apelsingeggiga kramar till er!

Ps, Ja mamma, jag FÅR leka med maten. Jag är en stor flicka nu.


Pepparkakor på traven

Framför mig på disken på jobbet står en skål med pepparkakor. Jag ser det som en skyldighet att äta upp alla trasiga kakor, det måste ju se trevligt ut för kunderna.

Det finns flertalet problem med detta, bland annat:

1, Alldeles för få kakor är trasiga från början, utan behöver lite hjälp på traven för att uppnå detta tillstånd. Detta leder till att:
2, Louise äter alldeles för många kakor som leder till att:
3, Hon får jätteont i magen.

Ta bort kakfatet, jag saknar självdiciplin!!!!

Kan champinjonerna både polska och svenska månntro?

Häromdagen köpte jag polska champinjoner. Först var jag lite skeptisk och orolig att de inte skulle förstå mig. Sedan ändrade jag uppfattning. Jag menar, de är ju faktiskt champinjoner de med! Vi kom så bra överens att de självmant skuttade ner i min långpanna tillsammans med farbror Zucchini, tant Paprika och lillebror Vitlök. Se, så enkelt det kan bli om man bara undviker att göra det svårt!

Tänk på det mina vänner.

Schmertzen

Im jeden aus meine kleine knogeln. Varenda knoge dessutom. Blod. Aj. Och jawohl, det var en korrekt sammansättning av en tysk mening. Because Ich sagst das.

Sån e Jag!

Köpte en ny duschcreme idag. Jag har nu tio stycken. Ge mig gärna fler. Dessutom har jag blivit kär. På riktigt. I en helt underbar, en meter hög, mask av mörkbrunt trä och bladguld föreställandes ett Buddha-ansikte (vad annars?). Så enormt vacker! Den pryder nu min sovrumsvägg där han tittar ner på mig och vakar över mig när jag sover. Fick dessutom införskaffat ett gäng nya rökelser. Min svaghet och flykt från verkligheten. För imorgon är det tillbaka till the real life, och jag måste få flyga iväg en stund först.

God natt allesammans!

Nintendo-maraton

Robert skulle komma över på en kaffe bryggd med kärlek direkt i koppen (jag har ingen bryggare). Det slutade med ett åtta timmar långt Super Mario 3-pass. Jag har nog aldrig varit så populär bland boysen som när jag plockade fram mitt o syrrans gamla Nintendo!

Efter ett tag blev vi svaga och darrhänta, dags att intuberas med lite kebab. Sedan kom Kladdkarin över o vi övergick till tv- och filmtittande. Mario fick gå och lägga sig och min hjärtfrekvens went back to normal. Vi lyckades dock varva Piff o Puff på typ en halvtimme. Good team!

Nu sitter jag här mitt i natten och bloggar, trots att jag ska upp snortidigt och julhandla med mami och sedan gå på julbord. Min dejt för dagen blir underbara Emil. Vi ska gå hand i hand runt julbordet, han ska peka på allt och säga "Dä. Däa!" (Där, där) och jag ska lägga upp på hans tallrik. Sedan ska vi kasta köttbullar på den söta servitören som serverar oss varje år och sedan ska vi sitta i lobbyn och spela piano. Det har jag bestämt. Man får göra det när heter som jag.

Natti!

Ey, yo mama, aiiight!

Din mamma? Fan heller, MIN mamma! Hon är så jävla störtskön ibland. Jag och min syster hade en väldigt roande barndom, med en mamma som gick in i saker, klantade sig, kelade med katten när hon hade tudor-päls och fick åka till plåsterhuset för stelkrampsspruta (förlåt mig ömma moder för uthängande till allmän beskådan, jag har faktiskt hela fem läsare om dagen).

Det senaste mamma-projektet är e-mail. Hon har fan gått och blivit mer avancerad hotmail användare än mig! Man får ett mail och det är ett enda virrvarr av stora och små bokstäver, kursiv och fet text, olika typsnitt och färger. Som om inte det vore nog har hon börjat infoga små smileysar i slutet av varje mening. Ett mamma-mail kan se ut såhär:

Hej dotter! (en smiley föreställande en flicka, två flickor om det är ett mail till både mig och syrran)
Idag har jag varit ute med hunden och sedan druckit kaffe (hund-smiley samt kaffekopp).
Ska vi åka och handla? (pengasedel)
Vi kan åka alla tillsammans (flicka, flicka, flicka samt bil).
Varför ringer du aldrig din mor? (telefonlurssmiley)

Puss puss kram (pussmun, pussmun, flicka med öppna armar)

Jag vill inte vara som ni

Ni hör, men ni lyssnar inte
Ni tittar, men ni ser inte
Ni är födda med känslor, men ni känner inte efter

Om ni skulle lyssna, så skulle ni ändå inte förstå
Om ni skulle se, så skulle ni ändå välja att blunda
Om ni hade känt, så skulle ni ändå inte brytt er

Lyssna inte, någon kan tro att du försöker lägga dig i
Titta inte, någon kan tro att du glor
Bry er inte, någon kan behöva din hjälp....

Jag önskar att ni kunde vara er egen motsats.

Riktiga män.

"Riktiga män gör inte så. De kan slå sönder möbler och kasta porslin, men de gör inte så".



Red Jumpsuit Apparatus - Face Down

Ett ord: Aj.
Här kommer låten som fick mig att börja gråta på morgonbussen till jobbet imorse. Det är läskigt hur vissa texter berör en....:


Hey girl you know you drive me crazy
One look puts the rhythm in my hand.
Still I'll never understand why you hang around
I see what's going down.

Cover up with make up in the mirror
Tell yourself it's never gonna happen again
You cry alone and then he swears he loves you.

Do you feel like a man
When you push her around?
Do you feel better now as she falls to the ground?
Well I'll tell you my friend, one day this world's going to end
As your lies crumble down, a new life she has found.

A pebble in the water makes a ripple effect
Every action in this world will bear a consequence
If you wade around forever you will surely drown
I see what's going down.

I see the way you go and say youre right again,
Say youre right again
Heed my lecture

Do you feel like a man
When you push her around?
Do you feel better now as she falls to the ground?
Well I'll tell you my friend, one day this world's going to end
As your lies crumble down a new life she has found.

Face down in the dirt she said, this doesn't hurt she says I finally had enough..
Face down in the dirt she said, this doesn't hurt she says I finally had enough..

One day she will tell you that she has had enough
Its coming round again.

Do you feel like a man, when you push her around?
Do you feel better now as she falls to the ground?
Well I'll tell you my friend, one day this world's going to end
As your lies crumble down, a new life she has found.

Do you feel like a man, when you push her around?
Do you feel better now as she falls to the ground?
Well I'll tell you my friend, one day this world's going to end
As your lies crumble down, a new life she has found.

Face down in the dirt she says, this doesn't hurt she says I finally had enough..

Helt Jävla Nipprig.

Jag säger ju det, denna Örebro trippen var inte bra för mig. Sjuuuuk Millencolin feber!

To be continiued. Jag ska bara till doktorn och få lugnande medel utskrivet först.

Peace.