Flummigaste söndagen

Efter impulsköpet av två flygbiljetter till Beijing fördrev vi resten av söndagen med att käka thai och promenera på stan med Take-away från Condeco. Hittade en parkbänk där vi var tvungna att flumma lite=)
image35

Såhär kan det också se ut....:
image34

Sak Som Bara Louise Kan Göra.....

Hittade ett recept på kikärtssoppa Med saffran, ingefära, zucchini och massa andra roliga saker. Lät gott så var ju tvungen att testa! Efter att skiten kokat en stund skulle allt mixas. Eftersom min mixer inte är så stor så tänkte jag lite smart sådär som bara jag kan tänka, att jag skulle mixa i omgångar. Sagt och gjort, jag slabbade i en lagom dos gul gegg-sörja. Trycker på locket och stoppar i kontakten i vägguttaget. JOBBIGT var att strömbrytaren var på, mixern tar ett skutt och VRÅÅÅÅLAR iväg, locket flyger av och det sprutar soppa över hela mitt kök! SATAN! Snabbt som fan stänger jag av skiten, tänker två sekunder och ställer ner mixern på en köksstol. "Torkar bort det där sen, mixar klart först", tänker jag. Sätter handen på locket och trycker ner det ordentligt för att samma sak inte ska hända igen. Nä, då är lock-helvetet TRASIGT och gul sörja sprutar i en fin stråle rakt upp i mitt ansikte, hår, hals och öron. Vad har jag gjort för att förtjäna detta?!?!

Så här kan det se ut när Louise lagar mat (Och då har jag ändå inte fotat golvet, som även det hade en fin spygul färg):

image32

Vem har spytt i mitt kök?!?!?!

Lycka!

Jag hittade just en hälväten müsli-bar på mitt skrivbord.

Grattis till mig.

Ingen som vill dela....?

Du kan få den största biten....

Grekisk halvbror, bästa Mojiton på länge och bula i taxin!

Tänkte berätta lite om torsdagen då TUR 2007 satte igång. Vi hade en monter där och givetvis var jag där för att locka kunder, prata med lite folk, mingla och dricka gratissprit. Hehe. Fick mig en grymt billig prenumeration på Vagabond med, vilket var ett av målen för dagen. Såg drottningen också!

Efter allt minglande och pratande var det dags att gå och äta, men först hann man faktiskt med en snabb dusch och ett glas vin till på hotellet trots att man inte bodde där, det var intressant.

I samlad tropp begav vi oss iväg till Hard Rock och åt lite mat (så grymt gott grillat!), sedan var det dags att skutta ner till Scandinavium där det vankades fest och artistuppträdanden. Kidnappade tom Junior som följde med en liten stund, trots att han lovat fira Johns 25-årsdag. Dålig karaktär kallar vi detta ;) Men det gladde oss andra! Dock var detta evenemang grymt 50+ anpassat, och inte ens alla de i vårt sällskap som någorlunda tillhörde den kategorin verkade tycka att det var särskilt bra. Därför drog vi ganska snart vidare till Caribbean Cruises efterfest på Park Lane. Inbjudningarna dit var lite speciella, en liten plakett av trä med lite aluminium krims krams på som det stod Agent 007 på. Astuffa, haha=) Träffade några från bokningen, drinkarna flödade och dansgolvet gungade. Kul att se ens chefer svänga sina lurviga! Janne gav sig tom på den där ryska dansen när man sitter på huk o sparkar ut benen. Avancerat! Var bara lite orolig att vi skulle behöva köra honom till Sahlgrenska med brutet höftben!

Kvällen gick alldeles för fort, och två minuter efter att vi köpt nya drinkar så tändes lamporna. Varför stängde de tre?! Hursomhelst ville vi dricka upp så vi satt kvar en stund, tills vakten kom fram och frågade: "Ni har inte funderat på att gå hem eller?" Vi stängde alltså stället, min jacka var den sista kvar i garderoben, haha=) Sen lyckades jag slå huvudet i dörrkarmen på taxibilen när jag skulle hoppa in, så nu har jag en bultande bula i huvudet. kan inte ens rynka pannan utan att det gör ont. Smärta. Förvånad, någon?? But I got lucky anyway=)

Det roligaste från hela dagen var nog när jag insåg att jag har en grekisk halvbror, som är typ 45. Vi hade samma namn på våra inträdes-badges (kan vara för att jag inte hade en egen, så jag fick hans dubblett för att komma ut och in). Vi lyckades tom nästan blåsa en man att vi hade samma pappa och inte vetat om varandras existens förran nu. Det var kul. Mitt grekiska namn är Sotiris. Jag har ett efternamn med, men det kan jag inte stava till!

Dagen efter jobbade Mathias morgon, till min stora glädje då jag omöjligt hade kunnit komma ur sängen innan nio. Gick runt lite som i en dimma, men lyckades ändå få ut 9 (!) bil. EN ENDA IFRÅN MÅLET! Fan också. Måste hyra ut 10 bil! Sen bar det av till mässan igen för att lämna Jannes nycklar som han lagt på kontoret, smart. Tog taxi från mässan tillbaka till Södra Vägen. Nödvändigt=)

Mötte upp Jess o Linda o hennes norska kompis Stefan och tog en öl på Rose & Crown. Höll på att somna med näsan i gulaschen. Insåg att vi måste röra på oss och tänkte: Bowling! Det tänkte inte bowlingen som var fullbokad överallt. Vi drog till mig istället och kollade på film och åt popcorn, mys det med. Somnade som en stock vid halv ett snåret och sov heeeela natten utan att någon väckarklocka eller telefon störde mig. Underbart=)

Längtar redan till nästa TUR!!!!

Förresten, ska vi åka till Örnsköldsvik? Eller var det Östersund? Eller Örebro? Något på Ö iallafall.......=)

Ja du....

.... vad  är passande egentligen....? ;)

RESFEBER!

Satt och kollade sista minutenresor. Två veckor i Natal hade ju inte varit helt fel alltså. Billigt vare med, synd bara att jag inte kan åka det datumet. Bläddrade vidare och slogs av att det är FRUKTANSVÄRT många restresor till Turkiet. Varför vill ingen åka till Turkiet?! Det fanns lätt 25-30 resor per dag i några veckor framöver! Jag anar ugglor i mossen.... Lätt att de lockar ner alla turister med hyfsat billiga charterresor och stjäl deras lillfingernaglar.....

Jag letar vidare tills jag hittar en resa som verkar rimlig. Vem följer med?!

Omröstningen har börjat!

Eftersom jag inte haft något bättre för mig idag än att tycka synd om mig själv, så har jag sammanställt era förslag på smeknamn. Att vissa har en hel jävla radda med förslag o andra väldigt få får vi leva med. Tydligen tröt kreativiteten någonstans=) Jag har lusläst era bidrag, men har jag missat något så säg till så lägger jag till. Se till att rösta på varje nu! Flest röster vinner, du får inte rösta på dig själv! Vid likaställning får vederbörande offer välja smeknamn själv. Come on bitches, YOUR VOTE COUNTS! =p

 

 

Karin- The Best, Sexy, Speedy Gonzales, Raring, Projekt (?)

 

Louise- The Fighter, Gorgeous, Lojs, Lördagsragg, Min Ros, Klant, Heffaklumpen, Hopplös, Rumpnissen, Lololis, Securitas

 

Jessica- Fetknoppen, Tjockisen, Fläskica, Ägget, Äggisen, Sötisen, Jess

 

Linda- Vilse, Klant, Klump, Fiskmördaren

 

Emma- Dan, Emmis31884 (lol=), Bernt

 

Helene- Mazuli, Nemo, Hon med onda ögonen, Evil Eyes?

 

Karin F- Pöket, Kladdkarin

Sak Som Gör Louise Riktigt Förbannad.

När hon blir nekad toast på Donken. Jävla fascister. Om Louise vill ha toast så ska hon få toast. Hon ska inte behöva bli sur och grinig och behöva vänta 15 minuter på nån jävla osthistoria som smakade fotsvett. Sedan regnade det och var kallt ute också. Ville bara hem och vira in mig i duntäcket.... BOJKOTT!!!!

Helt Jävla Perfekt.

Så har min dag varit idag.
Vet inte riktigt varför, många saker spelar in skulle jag tro.
Ni vet jag skrev förut att jag var så glad.
Efter att jag skrev det har jag blivit helt jävla överlycklig!
Jag bara är det.
Fin i håret är jag också, jag har varit och klippt mig.
Kan det vara det?=)

Happy, happy=)

Igår var jag glad. Någon gjorde mig glad....
Bara sådär utan att egentligen veta om det själv.
Sen kom Jess och Linda hem till mig och åt lasagne.
Då blev jag ännu gladare=).

Och eftersom jag var så glad igår så måste jag ju vara glad idag med, det håller liksom i sig.
Så idag är jag också jätteglad!
Ville bara säga det!

Love you all!

Lurad!

Igen! Min kära arbetskollega Mathias (som för övrigt måste tycka väldigt illa om mig, efter vad han gjorde). Vi stod o pratade lugnt och sansat när Mathias plötsligt VRÅLAR:

-KOLLA KOLLA! Kolla ut genom fönstret, kolla på den DÄÄÄÄR!!

Självklart snabbar jag mig å det grövsta för att hinna se vad det nu var som rusade förbi vårt fönster, vilket ledde till att jag tjongade huvudet rakt in i fönsterrutan. Aj. Oerhört smärtsamt. JAg hann inte ens se vad det nu var jag borde sett, vilket får mig att misstänka att det inte ens var något. Jag tror han bara lurades. Funderar nu på hur jag ska hämnas på bästa sätt.........  Förslag någon?=)

Guldfisksskål över huvudet + Nu fattar jag!

Så känns det nu. Jag är tjock i huvudet, snorig och det känns som om jag försöker dra ner en tennisboll i halsen varje gång jag sväljer. Min chef har en teori om att jag säkert är pollenallergiker, vilket jag starkt tillbakavisar, då allergier för mig är ett svaghetstecken. Jag är förkyld, punkt slut. Har ingen aning om jag har feber, äger ingen febertermometer, men en som jag kände en gång sa att man kunde känna det på låren, om de var varma så har man feber. Jag ska nog känna lite på mina lår nu, haha........

Men en sak som är bra, i motsats till mina glansiga ögon och vingliga gång, är det faktum att det precis har gått upp ett ljus för mig. Eller flera ljus faktiskt. Jag har kommit fram till vad jag vill, vad jag är ute efter. Jag har avslutat saker som aldrig hade funkat och jag har insett att andra saker kommer gå på tomgång för alltid. Jag har upptäckt att det inte är så svårt att avstå från saker man inte är helt säker på att man vill göra eller ha och strunta i dem, eller åtminstone vänta tills rätt tillfälle. Och jag har förstått att första intrycket av en människa ibland kan vara HELT fel.

Jag fick mig en hård knäpp på näsan, i stil med ett knytnävsslag nästan, men jag måste säga att det var till det bättre. Helt plötsligt förstår jag hur det fungerar. Jag har säkert vetat om det även innan, men inte velat förstå.... Nu kan det bara gå framåt!

En sån däringa jobbig dag, ni vet.

Det är nu som gårdagens alkoholförtäring försöker komma ut. Den tar vägen om huvudet, jobbiiiiiigt! Igår hamnade vi på Hard Rock, jag och Linda. Även Emmaslemma och Jessica S mötte upp, men vi slarvade bort dem. Eller rättare sagt, vi var elaka och osociala så de dissade oss, vilket var helt rätt. FÖRLÅT!

Linda gjorde en Landala, vilket var ganska lustigt eftersom det verkligen VAR Landala, både begreppet och geografiskt, haha, way to go babe! Jag snacka de lite med en himla rolig kille. Det roligaste var att han var från Uzbekistan, haha, hur ofta träffar man sådana?! Bara det var roligt. Sedan slarvade jag bort Linda (kan ha något med Landala att göra, vad vet jag=P). Sedan blev jag anfallen på tjejtoan av en jättefull tjej beväpnad med rougeborste. Den träffade mig rakt i ansiktet och jag klev ut därifrån som en äppelkindad liten treåring. Gulligt!

Så nu sitter jag här, luktar lite illa, borde ta mig en dusch. Men det är jobbigt. Så jag lägger mig framför tv:n o jääääser istället. Kanske tom släpper ner repet till pizzerian o ber dem skicka upp en kebab eller nåt. Sen ringer jag någon som får ta hand om min tvätt som ligger i maskinen, för det är överkurs en dag som denna.

Just nu är jag helt övertrött, sitter på MSN o förpestar mina vänners tillvaro med jobbiga meddelande HELT utan mening. Så snart blir jag blockad av alla. Men det är lugnt, jag har ju bloggen! Där kan bara jag själv blocka mig, vilket jag säkerligen gör snart, fan vad jobbig jag är just nu. Orkar knappt med mig själv alltså. *bitchslap*

"Jag var shizofren men vi mår bra nu".

Smeknamn it is!

Smeknamn är 2007 års motsvarighet till 80-talets axelvaddar, dvs ett MÅSTE. Så nu ska vi hänga med i svängen och skaffa oss tuffa nicknames. En del av oss har redan några att välja på (typ jag som aldrig får heta mitt riktiga namn utan är mer känd som Lojs), men för att göra det rättvist skall en omröstning ske.

Röstningsregler: Jag är som vanligt enväldig domare tillika rösträknare. Jag är hård men rättvis och fusk kan eventuellt ske, men det är inget som någon kommer märka av ;-). Alla får komma med förslag, sedan kommer jag sammanställa allt i en lista där varje brud får minst tre olika förslag. Flest röster vinner. Tänk på att tävlingen är på högsta tramsnivå och oseriöshet. Man får inte rösta på sig själv, men man får ha önskemål som kan komma att räknas vid eventuell lika-ställning.
Här kommer Brudarna ni ska döpa!:

Jessica
Louise
Karin
Linda
Emma
Helene
Karin F

Så se till och skicka förslag! De behöver absolut inte ha något med namnet att göra (som tex Lojs/Jess) utan kan likaväl vara något som beskriver personen (typ Snyggingen/Fulingen;).


Svår Sak Att Utföra Som Singel....

.... är att klämma ur det sista ur tandkrämstuben.

Face it, man MÅSTE vara två, annars får man inte ut fanskapet! Bra anledning att skaffa pojkvän?

Saker Om Mig Du Inte Visste Att Du Ville Veta!

Helene kom med en utmaning och självklart kan jag inte motstå den! (Inte för att jag vet exakt vad den går ut på, men kul är det!=) Och eftersom jag ibland är lite mobbad så känner jag inte sex personer som har en blogg (eller så är det tecken på att alla mina vänner har ett LIV istället=), så jag hänvisar till Juniors blogg (www.junior.se) och skor mig på hans kompisar (som har bloggar).

Spelreglerna
Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Bloggaren väljer sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver bloggaren en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1, Jag har fruktansvärt dålig humor. Favoriterna är allt med Killinggänget, HippHipp och Kvarteret Skatan. Austin Powers är världens i särklass roligaste film (har några konkurrenter, men Austin är ju så otroooligt het!). Något av det roligaste som finns är även när folk slår sig (förutom jag själv, det gör ont jue!).

2, Har en fobi för broar. Speciellt långa, höga broar, typ Angeredsborn eller Tjörnbron. Får kalla kårar långs ryggraden och rysningar, oerhört obehagligt. Götaälvbron och Älvsborgsbron är ok numera, eftersom jag måste åka över dem dagligen.

3, Pratar i sömnen. Jobbigt att vakna av att höra sig själv säga högt något i stil med: "Jag är en chokladbit, tror jag ska ta mig en tugga", eller "Stick iväg era slemmiga gelégrodor, ge fan i att jaga mig, ni ska DÖÖÖÖ!". Ännu jobbigare är att dessa nattliga pratstundar inte sällan händer när man har sällskap. Tur att jag större delen av året sover själv!

4, Min starkaste egenskap är nog den att jag kontinuerligt gör klantiga saker. Därför förvånar det ingen den dag jag bryter något eller slår ihjäl mig, vilket därmed kan minska risken för chock hos mina vänner, Det är bra. Exempel på vad jag brukar göra: Slå i huvudet i vassa, hårda saker (Vanligast). Snubbla över mina egna fötter, alternativt fastna med klackarna på olika ställen (också vanligt). Ta fel buss hem och hamna åt helvete, typ Biskopsgården (händer). Limmat fast mina bilnycklar i handflatan (Sällsynt, men HAR HÄNT!).

5, Mitt ständiga pratande kan väcka döda.

6, I´m a sucker för rödvin, choklad, surisar, hångel längst bak i bion och microfibertrasor.

Jag utmanar: Junior. Har ju som sagt inte fler kompisar utan liv ;-) Men jag älskar dig ändååå Junior!! Hoho vad jag kommer åka på däng efter det här=)

Den är så söt så jag nästan börjar gråta.... =*(

Den ?r s? s?t s? jag n?stan b?rjar gr?ta..... =*(

Kommunikationssvårigheter, som vanligt!

Som ni vet har vi brudar oftast väldigt svårt att kommunicera med varandra. Handlar i grund och botten om att ingen lyssnar särskilt noga när någon säger något. Som tex på Orust i söndags eftermiddag när jag och Linda höll på att städa undan efter oss efter vår myshelg. Med sig från Göteborg hade hon tagit Boxer-kortet till tv:n för att vi skulle ha något annat att kolla på förutom Så ska det låta med gapande vrålhalsar som tror att de är roliga men i själva verket är relativt tragiska med för mycket och för mörk foundation. However, följande scenario utspelas:

Louise (står i vardagsrummet och vrålar): LINDAAAA!
Linda (står fyra meter längre bort, i köket), vrålar tillbaka: JAAAA?
Louise (frågar vrålandes): HAR DU TAGIT UR BOXER-KORTET?!
Linda (hör följande: Ska du ha med dig Boxer-kortet?, svarar gapandes): JAAAA!

Resultat: Louise tror att Linda redan tagit ur kortet, Linda tror att Louise SKA ta ur det, vilket resulterar i att kortet sitter kvar där det sitter.

Åtgärd: Djup suck när Linda kommer hem och upptäcker att kortet inte är med. Sms:ar till Louise och frågar: "Sa du något om kortet?"

Vända, köra tillbaka 15 mil och hämta det? HELL NO! Linda, det är inte meningen att du ska ha fler kanaler än 1,2 och eventuellt en solig, vindstilla dag, 4:an.

Slutsats: Nej, vi har fortfarande inte efter fem år tillsammans lärt oss lyssna ordentligt! Hoppet är ute för oss!

Haha, I love you babes, ni förgyller mitt liv, vad skulle jag göra utan er?!?! =) Det är kärlek som fan!