Who the f*ck....?!

.... do I think I´m kidding?!?!

Dagens kommentar- Junior

Idag var det skräpmatslunch på Södra Vägen. Jag och JR tryckte i oss varsin fet kebabtallrik från SteakHouse. Men fatta vad mycket mat det är!! Jag orkade inte äta allt och frågade därför min kära kollega tillika kompostkvarn om han ville ha resten. Får svaret:

"Nej, jag tror inte det är bra för hälsan".

Nähä, som om det första halvkilot oljedrypande pommes frites med majonnäsgeggsås och fett kebabkött var bra för dig då?! Skit i min mat bara, gör det! Fast sedan kunde han inte hålla sig länge utan tryckte i sig det sista av min tallrik också. Bra där, Junior, starkt jobbat! Så nu sitter vi här, fyllda till bristningsgränsen båda två, där varje ofrivillig, plötslig rörelse kan vara avgörande för saniteten här på företaget. Va illa jag mår nu.... Aldrig mer kebab.... Jag känner mig närmare döden nu än vad jag gjorde när den helgalna kurden körde rally med oss in till stan i lördags. Då vet ni hur illa det är ställt....

Puass!!

Älsklingarna! (Men va fan gör jag?!)

Älsklingarna! (Men va fan gör jag?!)

Battery Check....+ Lördagen + Dagens Fråga

When will I live my life for me,

When will I do what I want to?

When will I let myself be free,

Take care of things that I value?

So when will I live my life just for me?!



Btw, jag vet att jag har sagt det förut, men igår fick jag det även bevisat. Karin trodde mig först inte så vi använde Jessica som test crash dummie. Och ja, nu står det klart: Louise är en jävel på bensax! Jess tappade tom byxorna och höll på att kissa ner sig när hon försökte komma loss. (Fråga inte varför hon knäppte upp byxorna bara, God knows!=D) Men visst var det kul!

Dagens fråga: I väntan på Mr Right (för jag hittade honom inte igår heller); får man lov att bli kär i sig själv?!

Telefonrävsax....

Igår klämde jagt fingret i telefonen när jag skulle stänga luckan. Inte bra, det gjorde ont. Som fan.

Ska man börja fundera på att tagga ner när man en lördageftermiddag får spasmiska ryck och nervösa ticks för att man inte kan kolla sin jobbmail hemifrån?!?! Jag vet hur bombad den kommer att vara på måndag morgon.... Huva!!

Jag är så lättdistraherad så att det är skrämmande. Sätter mobilen på ljudlös för att inte bli störd när jag pluggar, och kan inte tänka på annat än hur många samtal jag missar för att jag gör så. öppnar telefonen, fyra missade samtal och tre meddelanden. Tänk om jag hade haft ljud på den1 Undrar vad som varit mest störande....

Nu ska jag hem till Linda, snacka lite skit och dricka lite vin. Sen blir det nog utgång. Vem vet, kanske väntar Mr Right därute på mig för att hångla upp mina rödvinsmissfärgade läppar? Den som lever får se.

Peace!  (Och Puss!!)


Veckan som gått....

Och hela världen jublade, Louise har fått tillbaka sin röst! Visserligen lite brusten i sin ljuva stämma, men det är åtminstone ett steg i rätt riktning! För att fira detta har jag två gånger denna veckan gett mig på att göra egen sushi. Det blev intressant. Fullt ätbart, but lets face it, japanerna gör det bättre!

Elsa är på sjukhuset nu, hon mår inte bra, hostar och spottar och har feber vilket resulterar i onormalt höga varv och att hon dricker mer än hon borde. Inte nyttigt, så ett par dagar hos plåsterdoktorn så hoppas vi alla hon blir bättre. Känner jag dock in far (plåsterdoktorn) rätt kommer jag inte få tillbaka henne förrän helvetet fryser till is och finländarna vinner schlagerfestivalen (Vänta nu, det har de ju redan gjort, vad ska man nu skämta om?!)

Pluggandet har nu börjat på allvar! Eller, jag har åtminstone fått alla nödvändiga element, letat runt hela stan idag efter rätt litteratur, fann vad jag sökte på Kyrkbyns bibliotek, tro det eller ej. Helt seriöst det tristaste ställe jag har varit på, luktade riktigt gamla böcker (jag lovar, det är skillnad på gamla och GAMLA böcker!). Sen undrar jag bara: Någon som träffat en bibliotekarie med humor?! Idag vart det totalbrist på dem iallafall. Fråga nummer två: Hur kan man komma p den urkorkade idén att använda sig av studentlitteratur som inte finns att köpa längre?!?! Uppdatering please, vi lever på 2000-talet.... But i´m gonna make it! Enveten som man är. Aldrig, aldrig, aldrig, aldrig ger jag upp!!

Okej nu spökar det i mitt kök.... Grejerna flyttar sig av sig själva.... Läskigt!!!!

Puss Kram Hångel.

Ps. Jag älskar  mina älsklingar. Jag har en hel del. Ni är mitt ALLT. Bara så ni vet. Fast det vet ni ju redan. Fast nu vet ni det igen. Så ni inte glömmer menar jag. Jag älskar mig själv också. Så ni inte glömmer det heller. Så var det sagt. Puss. Ds.

Ps2. Junior: "Grejen är ju att...." ;) Hahahaha. Ds2.


Jessicas fredagskväll (innan den hänt)

Tillägnat Jessica, min underbara tjej!

Kick-off på Rondo med jobbarkompisarna

1 fördrink. Jessica dricker upp.
Kollega:vill du ha en till?
Jessica:nej jag ska upp tidigt
K: jooo en till bara
J:okej då
1 drink till

Till middagen:
1 glas rött
Kyparen: påfyllning?
Jessica: nej tack.
Kyparen hör inte, men tolkar jessicas dreglande mun som ett "ja tack" och fyller upp. Artig som hon är tömmer Jessica glaset. Kyparen kommer igen.
K: Mera vin?
J (lite tveksamt): Nja, jag borde nog inte ha mer.

Kyparen går, Jessica fyllnar till lite grann, ångrar att hon tackade nej och byter diskret ut sitt nästan tomma glas mot kollegans nypåfyllda. Häver detta. Kyparen kommer återigen.

K: Mer?
Jess: Ja för faaaan! (Vänder sig sedan mot kollegorna) -Botten upp!

Kvällen fortsätter och avslutas med att en dyngrak Jess raglar mot Vasastan (för komma hem det klarar hon inte). Hon tappar på vägen allt hon äger, river ner blomkrukor i trappuppgången och lägger sig bredvid Andreas andandes spritångor i hans nacke (Fel Jess, det är inte sexigt att göra så!). Andreas suckar, knuffar ner henne på golvet och somnar nöjt om. Jessica o andra sidan märker ingen skillnad på säng och golv, hon har redan däckat.

Glömde jag säga att hon inte var så snygg när hon vaknade på lördagen heller?

ÄLSKAR DIG RARING!!!!!!!!


Förfest hos Karin F! +kvällens kommentar

På allmän begäran (Jessicas request) kommer här lördagkvällens i särklass smartaste kommentar, sagd av Karin själv som vanligtvis brukar vara bland de smarta av oss som till skillnad från mig oftast tänker efter före hon öppnar munnen. Dock inte i lördags:

Louise: JA! Dags för kort, jag har min kamera med mig!
Karin: JA! Jag har OCKSÅ min kamera med mig!
Alla andra: Men Karin, du bor ju här!
Karin: Just det....

Andra smarta saker som sades:
Karin: Hur mycket pasta behövs för tre personer?
Louise: En näve.  (Bra svar, en Karin-näve eller en Louise-näve?!)

Sedan led både Karin o Sandra o jag av någon brutal form av talfel då vi inte kunde säga ett ord rätt. Detta var innan förfesten ens hann börja.... (Vad var det i carbonaran egentligen?? Borde kanske börjat ana oråd när den blev gul istället för vit....)

Resten av kvällen förlöpte som en utekväll ska göra. Hamnade på Bryggeriet o inte på Locatelli som också stod på menyn (en annan kväll kanske?) En del fick lite hooking up (Inga namn nämnda KARIN;), jag o Jess blev bjudna på en "liten" shots-runda (14 st), Shaking på dansgolvet så att Louise tappade rösten (vilken för övrigt fortfarande lyser med sin frånvaro).

Lyckad kväll dock! Favorit i repris någon?

Ibland skriver jag så (inte)lligenta saker......

När blev jag den veligaste och hopplösaste personen jag vet?
Jo det ska jag tala om!
Det var dagen jag insåg att allt inte gick som planerat och började se efter andra möjligheter.


Vilket leder oss till följande:


Ju fler möjigheter, desto fler val, ju fler val desto lättare att välja fel, ju lättare att välja fel desto svårare att välja rätt vilket leder till obeslutsamhet vilket kan uppfattas som veligt, vilket i själva verket kan vara precis vad det är men också en form av hopplöshet då svårigheterna med att göra rätt val komplicerar processen genom att ta längre tid än vad som från början var tänkt.

Vilket i SIN tur leder till:

Ju längre tid en process tar desto fler möjligheter dyker upp, vilket leder till att du får fler val att ta ställning till. Vissa val är likvärdiga med tidigare ratade val, men med smärre justeringar. Då måste du ta ställning till om de nya förändringarna står i jämförelse med de tidigare valens misslyckanden, och därefter väga för och nackdelar till om de nya justeringarna gör det nya valet mer attraktivt än det gamla. Finner du då att det nya valet inte är tillräckligt mycket bättre än tidigare bortvalda möjligheter finns alltid en annan möjlighet; att välja ett av de helt nya valen som dök upp under tiden du funderade över "valet-efter-andra-möjligheten-med-smärre-justeringar". Glöm inte att valet du gör kommer följa dig resten av ditt liv.

Det är därför jag är helt hopplös. Och helt Underbar också.

Aldrig, aldrig, aldrig, aldrig ger jag upp!!

Saker jag gjort som jag lovade mig själv att jag aldrig skulle göra (eventuella dåliga bortförklaringar inom parentes):

* Köpt pensinärspåse på Konsum (har inget försvar)
* Självscannat på Ica (gick dock sjukligt fort i kassan!)
* Krydda så starkt att det inte går att äta (hur kul är det annars att se andra lida?)
* Falla hårt (ska gå en judokurs och lära mig landa utan att slå mig)
* Ens tänka tanken att göra mig av med Elsa.... (är man okristligt fattig så är man och fula tankar dyker då upp i ens huvud)
* Försätta mig själv i ekonomisk kris (jag skyller allt på någon annan)

Saker jag redan avklarat som var bra:

* Vägra bli vuxen (någon som tvivlar?)
* Påbörja kursen om Latinamerika (även om jag är 1,5 månad för sen så kom jag in trots tidigare klantighet!) Jag ska klara det, om det så blir det sista jag gör!!
* Post-it-lappa Juniors bil
* Kastat en morot mellan brösten på Karin så att det sa "Splattsch"

Saker jag SKA göra men inte hunnit med än:

* Make my dreamtrip come true.... (den ekonomiska krisen gör dock detta aningen komplicerat)
* Sluta trilla, ramla och falla och slå mig (lätt avklarat eller?)
* Skaffa röntgensyn
* Bli tankeläsare

"Några frågor på det?" 



Vad Händer På Hisingen? Del 2....

Igår var det kaos på Hising Island igen. Strömavbrott ödelade hela ghettot. I värsta zombiefilm a'la "Resident Evil" eller "28 dagar senare"- anda gick Hisingeborna bärsärk. Det var inbrott, kraschade bussar och polismän, knölpåkar och svavelsyra. Som den stora tuffa bruden jag är kämpade jag stenhårt i kampen om överlevnad (dvs jag gömde mig under sängen, kurade ihop mig i fosterställning och somnade). Men de starkaste överlever! Även fast jag vaknade 06,37 imorse och 06,59 befann mig på jobbet. Är inte det lite zombie-aktigt så säg? Beware, vem vet om jag är infected?!?!?!?!?! Hehehe.... Don´t forget to lock your door at night.... Moahahaha....

I´m a bat?    I´m a bat?



Kalsongmannen på marken

Okej. Vad händer egentligen här på Hising Island?! Sent en kväll häromdagen skulle jag gå o skalla huvudet i väggen tills jag somnade, men först var jag tvungen att släcka lamporna. Ser från mitt köksfönster hur en polisbil stannar på gatan utanför min crib. Nyfiken som jag är var jag ju tvungen att kika efter vad de gjorde. Döm om min förvåning när jag ser en man endast iförrd kalsonger och t-shirt stå mitt i gatan. Vad vill han?!
Ser hur han står och pratar med poliserna en stund, ringer Johan för att berätta det roliga och blir tvingad att ta kort. Självklart! I min iver att få av linsskydd och grejer ser jag hur killen slänger sig handlöst ner på knä med händerna bakom huvudet, a´la bästa Hollywoodfilm. Poliserna kollar på varandra och skakar på huvudet. Då slänger sig grabben handlöst (igen) fast denna gången pladask på mage på den blöta marken.
Handklovar, två polisbilar, 6-7 polismän och ett par minuter senare trycker de in honom i en av radiobilarna och åker iväg. Lugnet återställt i Ghettot igen.
Nästa vecka: Handväskryckning på Coop?

Kalsongmannen på marken


Oväpnad Kapning?!

Följande är ett citat från Aftonbladets hemsida, dagens upplaga:

" Jag vill inte tjänstgöra i en muslimsk armé"  Flygplan kapades av vapenvägrare."

Hur fan lyckas man kapa ett plan om man är vapenvägrare?!?!?!?!

Botanic Mistress....

All I wanna do

Is live my life with You

Tall you've gotta grow

I´ll give you H2O


All I want to do

Is live a simple life here with You....!!

Nu är det slut....

Ni vet, som i Magnus o Brasses Fem Myror som man alltid såg på när man var liten. I slutet på varje program var det en elefant som sa "Nu är det slut" och sen försökte ett par, tre gånger att trumpeta innan han lyckades.
Fan att den jävla rosa tjockisen lyckades varenda gång...... Kunde han inte för en gångs skull gjort som jag ville och låtit programmet fortsätta ett tag till?!?! Eller varför inte för alltid....
Jämna alla rosa elefanter med trumpetsnabel med marken.... SLUTA SABBA FÖR MIG!!!!