I just (don´t) wanna feel....

Känner aldrig efter riktigt ordentligt. Håller mina känslor ytliga. Vet att så fort man känner efter så slår det tillbaka på en själv, sällan på ett positivt sätt. Så jag slutade att känna, jag började skratta istället. Livet blir enklare så, med en klackspark, no strings attached. Men säg den lycka som varar för evigt. Känslor kommer ikapp. Jag var tvungen att ge efter, det var oundvikligt. Och som vanligt gick det åt helvete.

Fan, fan, fan, det skulle vart du. And you know it.

Imorgon brakar det loss.

Jag säger bara det: MASKERAD!! Be there=)

Det finns ingen hejd på mig idag....

4 hela inlägg på samma dag! Gubevars. Glöm inte att scrolla ner och läsa allt! Som förrätt serveras nedanstående serie-strip under temat: Bajs. (Kan inte låta bli att tänka på Junior när jag läser den=).

image51

Wohoo! Nu e jag tuffigare än tuffigast.

Jag har nämligen skaffat mig en fräsig tattoo. Den som vågar lyfta på min byxlinning får se ;) Just nu är den dock svullen och det känns som om någon fimpat mig på magen med en cigg stor som en gurka. Aj. Nu är det bara en grej kvar, sedan är jag nöjd....

Jävla skit, jag är körd.

Säkert tecken nummer 1:

Louise raderar gamla sms (händer vanligtvis aldrig p.g.a. lathet).

Säkert tecken nummer 2:

Louise börjar tänka saker som känns obekanta.

Säkert tecken nummer 3:

Louise ser inte saker som hon vanligtvis ALLTID kollar efter.  

Säkert tecken nummer 4:

Louise börjar känna efter (hon GÖR bara inte sånt, hon känner inte efter, hon låter det mesta bara rinna av henne!)


Ni hör ju själva, det är ute med mig!

Att Åka Tunnelbana.

Denna helgen Stockholms-vistelse var helt klart strange. I flera bemärkelser. Som tex är klockan var fyra på lördagsmorgon och jag varit vaken i ett dygn, och vi skulle på t-banan hem. Jag går efter Karin som går efter alla andra, som går på samma vagn allihopa. Sekunderna efter ringer min telefon och en retfull röst meddelar att vi gått på fel tåg.

-Kul, tyckte jag. Haha, skoj vännen, men seriöst, vart gick du på?
-Nej, asså, ni gick verkligen på fel tåg, kolla bredvid, det står Mörby Centrum på den andra. Ni är på väg till Hässelby.

Kollar ut. Mörby Centrum rullar sakta bort från perrongen. FAAAAN! KARIN, JAG SKA STRYPA DIG!! Hoppar av vid nästa hållplats, ser på något skumt vis att rätt tåg går även därifrån, springer nerför femton trappor, snubblar över fulla fjortisar, ölflaskor och kexchokladpapper med kramsnus på, skuttar över en spya och hinner på tåget preciiiis innan dörrarna stängs. Hamnar dock i fel vagn och måste byta på nästa hållplats igen. Av någon anledning kan jag inte sluta fnittra, det var trots allt lite roligt med lite spänning i vardagen. Möts av en huvudruskning. Tydligen hade han ropat efter oss, men jag är ju stendöv. Det får jag ta. Vi hamnade ju rätt trots allt!
Skiljs åt när vi klivit av och just när jag och Karin rundar hörnet på väg uppför trapporna hör vi ett "klirr". Karin tappade sitt ena örhänge ner under ett galler i golvet där folk garnaterat pissar på fyllan. Hysteriskt asgarv. Vad är det för fel på henne denna kvällen?! Nästa gång blir det Hannibal-masken gumman, var så säker ;) Kanske något du borde klä ut dig på på maskeraden? Kärleksfull som jag är plockade jag dock upp det åt henne medan hon stod och vred sig av skratt.

Sedan trillade vi hem och var så trötta att vi sov till halv fyra dagen efter. Störtskönt. Kollade Ice Age 2 och när Bolibompa började klockan sex klev vi ur sängen och gick på bio. Sen åkte vi hem och somnade igen. Sånt får man göra när man är med Karin!

Övertänkande

Denna veckan har gått helt otroligt fort. Vad hände egentligen, det var ju fredag förra veckan typ igår! Men nu är det dags igen, weekend. Även denna i Sthlm, hälsa på min käresta pöket denna gång. Mys.=)

Sedan har jag kommit in i en sån där tänkande analysperiod igen. Påfrestande. Vad mycket lättare det hade varit utan ett huvud just nu. Som dessutom är lite förkylt och därmed fyllt med cement. Känns som om någon slår mig tillbaka med en gjutjärnspanna i huvudet varje gång jag försöker kliva ur sängen om morgnarna. Inte skönt.

Skön däremot är min säng som ropar på mig nu. Trist bara att den är kall och tom. Hej hopp nu kommer jag.

Sov så gott!

Ps, det har flera gånger varit nära att komma flertalet "kloka" ord i detta inlägget, men jag har ångrat mig gång på gång när jag skrivit något. Jag är för smart för att blogga mera idag. Det är i detta fallet positivt. Kan man tänka ihjäl sig så är jag pretty fucking close.

Host, snörvel, sjuk.

Jag som inte blir sjuk har nu drabbats av cement i huvudet. Riktigt jobbigt. Försöker sova bort skiten, men lyckas dåligt. Går och tar en öl istället.

Hej hopp!

En jävel på att Swinga.

Helt sanslöst trött är jag nu efter en helg i huvudstaden.

Hittade hela vägen fram till hotellet  fredags, i tid och allt, tack vare mitt OTROLIGA lokalsinne.
Trillade in på Kulturhusets kulturnatta, det var knarkat och stört. Dikter om tomater ingen kommer ihåg, målningar av dödslängtande Emo-kids, svartmålade tjejer som klättrar runt dig och skrämmer skiten ur dig i rulltrappan, en höggravid kvinna som spelar trumpet med tre trumpeter i munnen samtidigt. Risken är stor, när man släpper lös mig på ett redan skruvat ställe, att jag får bryt och blir jättetramsig. Som jag givetvis blev. Jag hade en helt underbar kväll, tack vännen! (OBS, menat om något positivt;)

Årsmöte på morgonen efter, riktigt jobbigt att kliva ur sängen kan jag lova. Sedan släpade chefen ut oss på golfrunda, tänk er 15 galningar ute på grönbete, varav 13 aldrig hållt i en golfklubba i sitt liv. Det var kaos. Att tjonga iväg bllen långt var inte in grej, men puttningen ägde jag. Middag på kvarnen och drinkrace i baren, sedan var det stekt. Jag var helt lagom rund under ftterna tills chefen utlyste denna korkade tävling. Det spelar ingen roll vad dettävlas i eller om jag vill deltaga eller ej, jag måste ju vinna. Fan att jag aldrig kan ge mig....

Dagen har tillbringats på flyplatsen, planet var försenat. Fem goa, glada göteborgare som var helt sagolikt trötta och flamsiga satt hela eftermiddagen och bara garvade, fan vad kul vi hade ändå!

Ibland flyter livet liksom bara på på ett helt underbart sätt, utan att man liksom behöver göra något. Känn ditt flow i livet oftare. Var lycklig. Ibland behövs det så lite för att bli eller göra någon glad. Nu, mina vänner, ska jag sova, men ha detta i åtanke!

Förresten, jag har bestämt mig. Vad jag nu kan mena med det.... Det märker ni;)


El Stoccholmo- Vedo! (Eller böjer man det så?)

Venire i vilket fall... Böj det som ni vill. Här kommer jag åtminstone. Ska bli spännande, jag har planer för både fredagen och lördagen, men jag får inte veta vad det är. Ska bli kul i vilket fall!
 
Men honey.... Bara så du vet.... Jag har bästa presenten. Två stycken faktiskt. Och du har ingen aaaaning om vad det är!! Hihi ;).

Hotellfrukost med. Det bästa bästa.

Volleyboll med glasögon- Ingen bra idé

Jag har slutat förvåna mig själv. Därför suckade jag mest när glasögon flög av redan på uppvärmningen. När jag sedan konstaterade att glaset gick i två delar och sprinten till bågen gick av så suckade jag igen. Spelade volley i två timmar utan att se bollen, det var intressant.

Så nu sitter jag här, med månadslinser från Hedenhös-tiden och kisar lite jobbigt, ser ju ändå inget, och gråter över det faktum att jag snart blir 3500 spänn fattigare då jag måste köpa nya brills (aka Satans Påfund). Vem fan gjorde mig blind, jag ska nacksvinga den jäveln....

Ska köra till Malmö imorn, wish me luck! Och by the way... Om ni har vägarna åt det hållet, undvik E6:an, jag har hört rykten om att det kommer irra runt en mullvad bakom ratten där........

Kyss.

Snart vuxen?

Skruttisen har just börjat lära sig dricka öl. Vi firar med ett rungande ÄNTLIGEN! Nu är du snart vuxen vännen.=)

Robotdans och 2-årskalas.

Vilken helt underbar helg! Började inte helt bra kanske i fredags när jag var tvungen att åka till norge och hämta en av jobbets bilar som beslagtagits av norska polisen. Kul. Men med sällskap av min älskling Linda så hade vi grymt skoj ändå i bilen upp.

På lördagen blev det en springrunda i ett helt underbart oktoberväder, jag bara njöt av sol och salt och syre när jag kryssade mellan barnvagnar och kärlekspar nere på kajen. Sedan var det Magnus Betnér på Storan, jävlar vad rå han är.... =) Sedan blev jag sugen på brownie så vi gick till seven eleven. Tyckte att mjölk skulle sitta fint och köpte ett paket, tryckte ner ett sugrör och satte mig på en parkbänk på vasagatan och drack mjölk och käkade brownie. Öl en lördagkväll? Pyttsan. Här skare va mellanmjölk!

Sedan mötte vi upp Roman & Company på Trädgårn. Länge sedan jag hade så kul! Dansade och shakeade helt galet, det var inte många lugna sekunder, sjukt kul! Seda fick jag och Sulan spel och dansade robot-dans, till övriga dansgolvets stora irritation. Bästa var när Sulan blev tillknuffad av en brud och han utbrister "Stora kvinna!" Helrätt. Hennes kompis hörde det och där höll det på att bli bråk, haha!

Idag fyllde mosters lilla ögonsten två och det blev kalas med heliumballonger och nonstop. Bästa presenten var tveklöst min gamla Micki-spis, han struntade fullständigt i alla andra presenter! Själv hittade jag ett Brio-tåg som bara VÄNTADE på att jag skulle leka med det. Så där kröp jag runt på golvet, byggde ihop tågrälsar och sa "Tuff-tuff-tuff" som om jag inte gjort annat i hela mitt liv. Bästa med att ha syskonbarn, man får leka precis hur mycket man vill utan att någon kollar snett.

Så nu sitter jag här, käkar BBQ-cashew och känner mig tillfreds. Ser fram emot helgen som kommer då det blir upp till Stockholm och röja loss och träffa både jobbarkompisar och normala människor. Måste även fundera på vad jag ska ha med mig, denna gången är det min tur att komma på en present med tankeverksamhet bakom! =)