Spel För Gallerierna


"It´s hard to feel good
when you´re busy looking rich".






Varianter Av Ledsamhet

Jag skulle vilja gråta, jag skulle vilja vara ledsen, jag skulle vilja ha känslor. Men hur ska man kunna känna sorg för någon som varit död långt innan den gick bort på riktigt?

Sist någon nära gick bort var jag ledsen för att jag inte ägnat den personen så mycket tid och tankar, att jag aldrig ringde och sa att jag tyckte om personen, att jag uppskattade korten jag fick på namnsdagar och födelsedagar, var ledsen över att jag aldrig hälsade på osv. Då var det inte ens blodsband mellan oss. Men som nu, när någon jag tydligen är biologiskt släkt med gått bort, känner jag inte så. Tvärtom. Jag är ledsen för det HON aldrig gjorde för MIG. För att HON aldrig hälsade på, för att HON aldrig ringde, för att HON knappt mindes mitt namn eller ens vem jag var. För att hon aldrig fanns där för mig när jag var liten och tonåring, så som andra morföräldrar fanns där för sina barnbarn. Jag är ledsen för att jag aldrig lärde känna dig, ledsen för att det inte ens fanns något att lära känna. Kalla mig ytlig, men jag är dessutom ledsen och arg och besviken för att det enda du kunde gett mig för att kompensera det jag aldrig fick, det gav du till hemtjänstens dotter, som du inte ens kände. DET är jag ledsen för....

Jag är realist och vill ha allt vetenskapligt bevisat innan jag köper det, men på något sätt tror jag ändå på ett liv efter detta. Jag hoppas från djupet av mitt hjärta att du föds till något bättre än det du blev i detta liv. Ägna nästa liv åt att göra någon lycklig.


من اليوم تال الأبديّ


En sak har jag lovat mig själv: Jag ska aldrig bli som dig.

SCORE!!

Fatta vad jag scorade i lördags. Fick med mig tre killar hem. Hoho! Sedan att det var killpolare som slaggade på soffan och extramadrassen i vardagsrummet för att de hade lämnat sin bil här efter festen behöver vi väl inte berätta....? Det låter så mycket bättre om jag utelämnar det. SCOOOORE! =P

Förresten, sitter och funderar på vad det ska bli av mitt liv.... Byte av stadsluft kanske? Jag är på tånaglarna nu, så passa er.... Här kommer hon! Hon är snygg (sexig och singel med för den delen), hon är laddad, hon är sugen på utmaningar och hon har bestämt sig. Bara en ansökningshandling bort (host, formalitet).

Ses till hösten.

Dagens Kommentar

Egentligen blev den sagd igår, men det är lite delay på mig. Mitt i vårt slappande på kajen blev Roman helt exalterad och börjar studsa som en studsboll upp och ner, ropandes:

"Dennis! Dennis! Vet du om den där grejen som jag inte berättat för dig än?!?!"

Ehh.... Jomenvisst.... Hahaha, för sköna kompisar man har!

Thanks For The Memories!

Tack alla ni som gjorde min cocktailfest till en helt underbar kväll igår! Bättre vänner och partydjur får man leta efter!

Särskilt glad blev jag framåt slutet av kvällen, när vi står på terassen på Trädgårn. En killkompis kommer fram och ger mig en riktig, riktig bamsekram. Sedan säger han till min tjejkompis som står bredvid (som om inte jag skulle höra det med):

"En flickvän som Louise skulle man ha!" Ja, tänkte jag, en flickvän som mig skulle man ha. =)

Älskar er alla! Tack för den här gången, vi ses snart igen på en fest nära dig. Grillparty i sommar kanske?

Så här mysigt kan man ha det på bakfyllan dagen efter (resten av korten kommer Karin B lägga upp på fejsbok):


image79

Ps, Millencolin-skivan fick mig att bli tårögd. Thanks, thanks a lot....
Ni vet vad som gör en popsnörepunksflicka lycklig! ;)




100%. Åt Skogen.

Nu är det helt hundra. Hon är det igen.

-Välkommen tillbaka!
-Tack.
-Känns det bra?
-Åt helvete.
-Okej. Intressant definition av situationen.
-En ärlig definition iallafall.
-Krya på dig.
-Stick och brinn.
-Okej.

Hurra!

Grattis till mig, jag är panikgammal nu.

Yeah! =D

Hurra, hurra, hurra!!

Ett Halvsytt Helvete

Om jag säger såhär: Det finns en anledning att det går att köpa gardiner färdigsydda.

Väntar Barn?

När jag skulle in till stan förut idag fick jag ett plågsamt uppdrag av min mor. Jag skulle in i bebisbutiker och köpa doppresent till mit kusinbarn. Killpolaren som skulle med blev inte glad kan jag säga när jag släpade runt honom bland barnvagnar och gravidmagar. Han flackade nervöst med blicken och var LIVRÄDD att stöta på någon han kände.

Så när vi står inne på NKs barnavdelning (hur hamnade jag där?!) och fascineras över det faktum att folk lägger 1000 spänn på stickade Gant-koftor till barn som växer ur dem på två månader, känner jag det som min plikt att jävlas med honom. Framför oss ligger en arsenal av Lacoste-pikéer i kulörta färger. Jag står och fingrar lite på en shyst grön tröja när polaren säger (inställsamt): "Du kanske ska välja en som passar dina öööögon?" och flinar åt mig. Oj. Guldläge!

Så jag säger, högt och tydligt: "Jag har väl inte GRÖNA ögon?!?! Jävligt shyst, här går jag runt och bär på ditt barn och du kan inte ens komma ihåg vilken ögonfärg jag har?!?!"
Först ser han förvånad ut, blir lite skär om kinderna, mumlar "Det var mycket alkohol inblandat den kvällen" och sedan smyger han smidigt ut ur affären och väntar på utsidan. Hahahaha, det var riktigt roligt. =)

Lite ond får jag väl vara?

A Good Nights Sleep? Acer-Hell!!

Jag, som vanligtvis lider av en sleeping disorder som gör att jag stensomnar så fort jag lägger huvudet på kudden, KAN INTE SOVA!! Illa, Gunilla. Försökte ge mig på mitt nya projekt, men kom inte så långt. Batteriet på min hyggligt nya laptop håller nämligen bara drygt 1,5 timme(!). Så jävla kasst att jag bara vill sätta en yxa genom skärmen.
Aldrig mer Acer, kan jag ju säga! Skitdator. Min sju år gamla stationära är fan snabbare och mer stabil än den här jävla u-landsskiten.

Hur illa ställt är det inte när drivrutinerna till scrollhjulet på touchpaden slutar fungera varannan timma och sedan kräver både manuell och automatisk ominstallation? Hur kan ett program installera om sig självt?!?! Eller att den tar tio minuter att starta upp och ytterligare fem till tio minuter för varje program som ska igång. Med Itunes, Mozilla, Msn och Mina dokument uppe samtidigt får du räkna med en uppstart på drygt fyrtio minuter. Sedan tillkommer två minuter per musklick/kommando.

Jag vill inte gärna erkänna det, men jag är sugen på att följa någons råd och köpa en Mac....
Fast det har jag aldrig sagt!

Fottboll??

Satt just och funderade på om det heter "fottboll" eller "fotboll". Kom på att det nog heter "fotboll".

Jag är rätt smart.

Varför Har Inte Moster Snopp?

Jag blir aldrig klar på jobbet. När jag redan jobbat över en timma var jag tvungen att åka till flygplatsen och byta bil, och då tänkte jag passa på att titta förbi mami och snylta lite midag och ta det lugnt framför Discory Channel ett tag. Vad jag inte visste var att mitt monster till systerson var där. Han är 2,5 år och har precis lärt sig prata. Vilket innebär att han upprepar ALLT! Vi fick i trekvart höra att batteriet till brandvarnaren var trasigt och att den egentligen borde hänga i taket (det hade han noga uppmärksammat och upplyste oss om hela tiden). Jag garvade mest, men min kära far som stått ut med detta en hel dag, tröttnade och gick ut i garaget och bankade. Kvar var jag, mami och lillkillen, tillsammans med en stor låda lego (hävdar stenhårt att min mamma skaffade både barn och barnbarn av den enda anledningen att hon själv var ute efter leksakerna).

Hos mina päron kan man inte låsa toalettdörren inifrån (däremot utifrån, vad nu det ska vara bra för?). Därför får man förlita sig på att folk har vett och etikett att inte slita upp dörren medans man sitter med brallorna nere. Tyvärr saknade 2,5-åringen denna finkänslighet, utan rusar in, trycker på spolknappen medans jag sitter ner (blöt i rumpan!) och nyfiket undrar vart min snopp tagit vägen. Efter att vänligt förklarat att jag inte hade någon och lagom bitskt bett honom sticka därifrån kommer frågan VARFÖR jag inte hade någon. Jaaa, vad svarar man på det egentligen??

BARN!!!! Ska vi inte ha några.... Jag älskar dem, men på armlängds avstånd. =P

Definition.



"To love someone is to see a miracle invisible to others."

Francois Mauriac



Am I one of the others? Fuck....

Haha. ;)


Låååångpromenad

Efter en stressig, helt obegriplig dag hann jag till slut med lite chill med tjejerna på SoHo, fan vad nice det är där. Eftersom vi inte träffats sedan innan jag åkte till Tunisien fanns det MYCKET att ta igen. Efteråt tänkte jag och Linda ta älvsnabben hem, eftersom hon hade cykel med sig, men då vi konstaterade att vi missat båten med tre minuter (återkommande det där med tre minuter för mig), bestämde vi oss för att gå hem istället, med tjugo omvägar runt hising island. Det tog oss närmare två timmar, haha. Men fram kom vi och det var skönt att röra på sig. Nu blir de sänga.

Eh.... Eller förresten, det var inget.

Sov gott!

Blä.

Nej, men okej, det känns inte så bra. Jag går och lägger mig istället. Väck mig när sommaren är här.
Eller när det händer något annat värt att vakna för.
Vad nu det skulle kunna vara.

Puckad Eller Übersmart?

Nu ska vi snart få veta om Louise är:

A, Puckad
B, Normalbegåvad
eller
C, Astronomiskt übersmart (som vi ju alla vet att svaret kommer bli)

Hon har nämligen skrivit högskoleprovet och avvaktar nu besked. Slutsats vi redan nu kan dra är att jag suger på svensk ordförtåelse och matte, men är en hejare på svensk och engelsk läsförståelse samt statistik (lite otippat med statistieken väl?)

Roadtrip?

Vad säger ni, roadtrip i sommar? Tänk er följande (med biotrailerrösten "One man, one mission" etc) :

* En bil
* Ett gott gäng
* En rutt som går genom Danmark, Tyskland, Holland, Belgien, Frankrike och Norra Italien.
* En massa shyst musik
* Två veckor
* Sjukt mycket skratt

Någon som är på?

Back from Tunisia!

Aldrig har jag känt en sån ångest över att lämna ett land som när planet rullade över startfältet på Monastirs flygplats i fredags eftermiddag. Något slockande inom mig och jag riktigt kände hur ont det gjorde. Fick en obehagligt pirrande känsla i maggropen, positivt eller negativt vet jag inte, men vanligtvis kommer ju den när man är på väg TILL något och inte hem. För att bara vara en charter fångade resan mig såpass mycket att jag vet redan nu att jag snart kommer vara tillbaka där. Nästan allt var bra! Maten, människorna (något sliskiga bara), utflykterna (4hjuling i olivlundarna, dromedarridning, runtstrosande på medinorna och längs stranden), hotellet (det första STANK avlopp, men Louise flirtade lite med den heta reseledaren och vips fick vi ett nytt rum på sekunden;-). Bara vädret kunde vart lite varmare och mindre blåsigt. Men vad gör det när du känner flow ändå??

Det är bara till att konstatera; jag FUNKAR inte i Sverige! Jag vill ha värmen, jag vill ha atmosfären, maten och den sköna livsstilen runt omkring Medelhavet. Utlandsplacering tack! Reseledare är nog inte min grej, jag fixar inte folk som ringer och väcker en klockan fyra på morgonen och lipar för att de kom försent till flygplatsen och missade planet, men jag kan tänka mig att basa över något shyst hotell på någon trevlig semesterort. Det är bara till att höra av sig, jag kan dra nästa vecka! Eller kanske borde starta en biluthyrning i Marrakech?

Visst är det skönt att jag ändrar mig gällande mina karriärplaner ungefär en gång i veckan....
Dont you just LOVE me?! ;-)