Ibland säger Jessica jättesanningar.

Som när hon sa följande:

"Sant, vet inte o man ska skratta eller gråta.. och det värsta är att de är bara du som skulle kunna råka ut för de också... "

Sedan att det var en sanning i inte helt positiv bemärkelse är en annan sak. Det värsta är ju att det är den sannaste sanningen jag hört på länge. Varför är det alltid JAG?! Vad fan står det i pannan på mig egentligen? Det kan inte vara något bra, thats for sure. Trött jag blir på folk.

Get lost, just leave me alone.... >=(

Jävla jävel.

Jag är så frustrerad att jag inte vet vart jag ska börja. Orutinerade fanskap.

Ååååååååååååååååå, FAN VAD SUUUUUR JAG ÄR JUST NU!!!!

Fucking fuck, fucking fuckers fucking fucks fucker.

Och, ja, jag har rätt att svära nu. Jäääävligt mycket dessutom. Det ryker fan ur öronen på mig.

*Morra*


Konsten Att Få En Fjortis Att Löpa 1 Mil På Trettio Sekunder.

Ibland får man vara stygg. Speciellt när folk ber om det. Som i lördags. Jag, Jessica, Linda, Andreas och några kompisar till honom satt på Harrys och firade att Jessica äntligen torkat sig bakom öronen. Framåt slutet av kvällen slår sig några fjortisar ner bredvid oss. Och när jag säger fjortisar menar jag det, typ 17 eller nåt var de och hade smygit in sådär lite fult som bara fjortisar kan göra.

Den ena tjejen, som satt bredvid mig, var mäkta stolt över att hon kommit in utan leg. Ögonen lyste och man riktigt såg hur glad hon var. Jag såg det som min skyldighet att sätta ner bruden på marken igen.

Jag (lutar mig närmare och viskar som i förtroende): Du.... Har du sett killen därinne i gröna jackan? (pekar inåt dansgolvet).
Bruden: Ja! Just det, han ja, jag vet preciiiis vem du menar!

Herregud, detta kommer bli alldeles för lätt!!

Jag: Asså.... Du vet om att det är han som kör kollen ikväll va?
Bruden: Ehh.... Vilken koll? (Försöker förstå vad fan jag snackar om)
Jag: Du vet, leg-kollen. Han kollar leg på alla som verkar vara under arton.
Bruden (spärrar upp ögonen och sväljer hårt): Oj.... Näe?
Jag: Du vet, jag snackade med honom lite förut, han berättade att han redan tagit tre ikväll. Två med falskleg och en tjej utan.
Bruden (oroad): Oj.... Vad hände med dem då?
Jag (helt iskallt): Nä, men de sitter ju i pikéten där borta runt hörnet (viftar med armen bakom mig).
Bruden (livrädd): Asså, shit! Vad ska jag göra?? Tycker du att jag borde gå kanske?
Jag: Du, det hade nog vart smart.
Bruden: Tack för tipset, skitsnällt! (tar sitt pick och pack och springer därifrån JÄVLIGT fort).

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Helt seriöst, jag höll på att GARVA ihjäl mig! Att jag kunde hålla mig tills hon försvunnit är bortom mitt förstånd, jag låg över en stol och skrattade så jag GRÄT! Hihihihi........ Snälla, kan jag inte få göra det igen? Please!

PS, Idag spärrade jag mitt kontokort för fjärde gången i år. Min bank hatar mig numera. Det sitter en affisch med mitt ansikte på i deras lunchrum. De kastar pilar och gräddbakelser där på mitt nylle varje dag. Sedan skrattar det rått. Så jag får väl mitt straff där ;)

Grattis Jessa, äntligen nästan vuxen! ;)

Hon fyller ju faktiskt moppe idag. Det är stort. Grattis älskling! ;)

Idag har jag målat om mitt sovrum. Ser numera ut som om någon spytt blåbär o mjölk över väggarna, jättefint är det! Har så mycket färg på mig att man börjar undra alltså.... Mina lår är helt lila, ser ut som femton lårkakor. Vit färg i håret. Funderar på att duscha.
Just ätit en väldigt underlig middag bestående av wokad zucchini, keso och äppelmos. Skulle egentligen blivit fläskkotlett med potatis o brunsås, men givetvis sålde dumma konsum utgånget kött som inte gick att äta. Dock var jag tvungen att äta äppelmos ändå och Vips! så var en ny rätt uppfunnen. Om den platsar på någon av krogarna som listas i Guide Michelin väntar vi med spänning på. Jävelen vad kulinarisk jag är! Har lite ont i magen dock. Kompenserar med en öl sen då.

Nu funderar jag återigen skarpt på att ta mig en dusch. Få bort färgen lite. Nog för att den är snygg, men den passar bättre på mina väggar än på mina ben.

"I miss me.

Never mind, Im a waste anyway...."

Hallå, när får jag ligga sked egentligen? Fusk ere.

Piece of cake. Pancake?

Ibland är det för jävla lätt att vara mig. Ibland så inåt helvete för svårt. Idag åt jag pannkaka igen. Det var lätt. Skära, stoppa i munnen, tugga, svälj. Men annat är svårt. Ni vet, sånt som inte är pannkaka. Men som blir pannkaka. Och då är det inte positivt längre. Men om pannkakan ska vara pannkaka, ja, då är det bra. Särskilt om det är sylt på. Jordgubbssylt ska det vara nu. Men till vintern vill jag nog ha hallonsylt. Det är mer vintrigt. Jordgubbar är mer somrigt.

Vem vill dela en pannkaka med mig? Och vem vill vara pannkakan och vem vill vara sylten? Jag vill vara sylten på pannkakan om pannkakan är min. Annars får jag väl äta opp den. Och då finns den inte kvar längre. Nä, det är nog bäst att den är min istället, så jag får ha kvar den. En mys-pannkaka. Med Louise-sylt.

Nej, jag har inte druckit. Jag var bara så sugen på pannkaka........ =)

Robbad av en fucking glassgubbe.

En Calippo. Tio spänn. Rena rånet. Vad ska de komma på härnäst, en Piggelin för sju?? Oops, det har de visst redan gjort. Jävla fascister. När jag var liten kostade en Piggelin 4 spänn. Det var lagom. Plus att den var enormt mycket större. Att mina händer växt sedan 4-årsåldern har inget med saken att göra. Sådetså.

Nu är det dags.

Jag ska bara bestämma mig först för vilken dag som är bäst att lipa på.

She's back!

Back again from the dead.... Or at least back from China!=)
Saknar allt utom maten. Alla kompisar man skaffade där!
Dagarna som bara flöt förbi, utan måsten, utan krav, utan bestämda mål. Att bara vakna upp en dag och känna efter, vad vill jag göra idag? Och bara göra det.

Att bara sitta och stirra på en främling i en halvtimme. Att efter en öl eller två i trevligt sällskap upptäcka att främlingarna runt dig blivit dina vänner. Om hur tråkigt det är att åka hem, när alla runt dig önskar att du kunde stanna. Att få upptäcka helt amazing saker, saker du aldrig trodde du skulle vara med om. Att inse att du är helt förlorad mitt ute i ingenstans, göra det bästa av saken genom att dricka öl, spela spel och snurra runt ute i natten runt en damm, jagandes eldflugor och skrattandes undra varför ni egentligen lekte den där korkade flygplansleken. Att bara känna att du har ett "Flow" i livet. Känna dig helt avslappnad.

Komma på dig själv att bara le, av egentligen ingen anledning. Förutom att du är lycklig.