Veckan som gott (OBS, ingen felstavning, den har varit riktigt god=)

Jag e helt slut. Det goda livet har kommit ikapp mig.

Hade en helt underbar helg förra veckan, visting Annelie och Daniel i Oslo igen. Inflyttningsfest ju! Vilken jättefin lägenhet ni hade! Runt 30-40 galningar som förfestade och sedan hamnade på hårdrocksklubb, Amplifier, någonstans i Oslos mörka gränder. Spelde biljard och jag och min teammate VRÅLVANN första omgången! Oj oj oj, Louise satte in dödsstöten och teammaten blev så glad att han lyfte upp mig och kramade mig medan jag sprattlade som en fisk en decimeter ovanför marken (Han var väldigt lång). Sedan kom en andra utmaning och jag var i ett sådant lyckorus efter första segern att jag inte kunde koncentrera mig och förlorade andra omgången. Fan också. Men jag vet ju att jag är bäst ändå, så det är lungt.

Sedan bar det tillbaka till Töyen och fyllekäkandes resterna av smörgåstårtan som jag och Karin köpt på vägen upp (vi blev så himla sugna på smörgåstårta så vi var tvungna att stanna på vägen upp och käka upp den i bilen......) Trångt blev det när 15 pers skulle dela på ett par stycken sängar. Jag tillbringade natten upptryckt på sidan mot ett galler, 1.80 m ovanför avgrunden, med 3 snarkande gossar bredvid mig. Spännande att inte riktigt veta om man kommer vakna på golvet med ett brutet nyckelben på morgonen! Fast å andra sidan, vem är jag att gnälla med tre söta pojkar vid min sida? ;)

Dagen efter blev vi påkörda vid Svinesund på vägen hem. Jävla gubbe att inte se sig för. Min fina hyrbil.... Flipp! Ja. Jag ville sparka på hans fula, rostiga 850. Sedan fick jag pizza. Då blev jag glad.

Denna veckan fortsatte i festens tecken. Missade volleyn i måndags för att jag var för trött, klent av mig, ångest. I tisdags fick vi finfrämmat från Stockholm. Vi tog en öl på Mi Casa och sedan hamnade vi på andra långgatan. Då blev jag rädd. Jag är pryd. Så vi larvade runt inne i en tvivelaktig butik och jag höll på att dö när larmet gick igång när vi skulle gå ut. JAG HAR INTE SNOTT NÅGOT! JAG ÄR FRI KYRKLIG FÖR FAAAN! JAG HAR ALDRIG ENS SETT EN NAKEN KILLE!! LOVA ATT INTE RINGA MIN MAMMA!!!! (Eh, hoppas hon inte läser detta).
Sedan var jag tvungen att halsa ett par öl på Vasastan för att glömma denna hemska upplevelsen bland gummisnoppar och sjuksköterskedräkter. Hur fan hamnade vi där?! Uscha mig.
Missa förresten inte länken till videon där ni ser hur Junior är elak mot mig. Varför måste han alltig stygga sig?!
http://www.youtube.com/watch?v=7G5Z_vsybWg

På onsdagen fyllde baby Linda år och det intogs tapas på Resekt med tjejerna, riktigt nice=)

Torsdag var det "vip"fest i en jeansbutik och det dracks ett glas vin och inhandlades byxor. Mina smakråd bestod av, i ena ringhörnan, Linda R och Annsofi, i andra ringhörnan nyfunna vännen i form av en liftare från Oslo. Vi kan konstatera att killar är bättre smakråd: "Nej. Nej. Ja, ta den". Tjejer tar längre tid på sig: "Men asså, den var fin på det sättet, men den andra var nog bättre, fast o andra sidan, den tredje asså, den var ju också jääääättefin...." Effektivt? Nej. Trevligt? Ja. Firade mina nya byxor med en öl på Corazon. Sedan blev det invigningsfest i en annan klädbutik, med mingelmat och och disco på lastbryggan. Riktigt skoj!

Igår var jag JÄTTETRÖTT. No shit. Åt hemmagjord pizza hemma hos Linda och bara mös med mina tjejer. Fan vad härliga ni är!

Nu sitter jag här, väntar på tvätten, ska ta mig en springtur om en stund, och laddar för ikväll när det blir party hos Anne-lise och sedan ut på krogen och kanske möta upp galningens bror+ kompisar. Får se vad som händer!

Kyss på er!

Ps, Min fot har somnat. Väck den inte, den kan bli aggressiv.


Chewbaccas taking a shit!

http://www.youtube.com/watch?v=myB_8UPTGBQ
Kolla in klippet bara. Skrattade så jag höll på att kissa ner mig! Inte lätt när man har Tourettes! Här kommer ett smakprov:

Tourettes man: Shit. Oh shit. Shit! SHIT! Whats all that damn noise?!

His son: Garbage disposal.

TM: Sounds lika Chewbaccas taking a SHIT!! *rrrrrrr*

Son: No it doesn´t.

TM: Yes it does! *rrrrrrr*

Son:No it doesn´t.

TM: Yes it does. *rrrrrrrr*

Son: Shut up!

TM: Fuck you, you´re grounded!!

Son: WHY?!

TM: cause you dont´ think that the garbage disposal sounds like Chewbaccas taking a shit, thats why! Now, go to your room!

Eternal Scars

Vissa saker försvinner liksom aldrig. Vad du än gör, hur mycket du än gnuggar, skrubbar, tvättar, raderar, suddar, målar över, glömmer, så finns de alltid kvar. Eternal scars.

Känns som om de avslutas, men det gör de aldrig. De finns alltid kvar där i bakgrunden, gör sig påminda när du som minst anar det, oftast när du är som mest sårbar. Då attackerar de med full kraft, knocking you down, sopar undan fötterna för dig. Du kan aldrig värja dig mot det, plötsligt händer det bara. Då gäller det bara att snabbt avsluta det, låter du det få näring så kommer det växa sig större och starkare och du kommer få svårt att ta dig igenom det. Det gäller bara att fightas.... Slå sig fri ännu en gång. Du kan aldrig ge upp, aldrig sänka garden, för då kommer det ikapp dig och sänker dig.

Jag är ledsen, men du kommer altid att behöva hålla din försvarsposition.

I natt jag drömde....


Fan, så börjar man drömma om idiot-jäveln också. Typiskt. Räcker det inte att jag tror att det ringer varje morgon när alarmet går av, måste jag bli hemsökt när jag sover också? Skit.

Nä, nu åker jag och smashar boll. Har jag tur träffar jag huvudet på någon =P

Puss!

Fan, faN, FAN....

Fast jag inte sett dig på så länge,
tänker jag på dig ibland
Du var nåt som fastnat på mig,
nåt som aldrig helt försvann

Fan, fan, fan, det skulle vart du
Fan, fan, fan, det skulle vart du

Fick jag spela om partiet,
fick jag chansen en gång till
Fick jag vrida tillbaks tiden,
om de gav mig en ny giv

Fan, fan, fan, det skulle vart du
Fan, fan, fan, det skulle vart du

Alla klockor, körer, alla himlens orglar,
skulle vart för oss
Alla trummor och trumpeter,
alla sagor, alla under,
allt på en och samma gång

Fan, fan, fan, det skulle vart du
Fan, fan, fan, det skulle vart du

Fast det var en kort romans var det,
nåt jag borde ha förstått
Såna chanser kommer en gång bara,
aldrig att de kommer två

Fan, fan, fan, det skulle vart du
Fan, fan, fan, det skulle vart du....


Gissa fläcken?

Jag är jätteduktig på att söla. Det vet ni alla om. Tills dess att jag listat ut hur man mms:ar bilder till bloggen, så får vi ha fototävlingar utan foto.

Jag beskriver fläcken då: Det är sex större och fyra lite mindre prickar, största ca 2 mm i diameter och minsta ca 0,5 mm. Mörkbruna. De börjar i brösthöjd och går som i en båge ner mot naveln. Jag drog på mig dem någon gång under morgonen, plötsligt var de liksom bara där.  

Fina priser utlovas återigen till vinnaren. OBS! Anställda på Budget äga ej rätt att deltaga i tävlingen, eftersom de vet svaret. Vidare får de inte avslöja svaret till andra tävlingsdeltagare innan tävlingen är avslutad. Fusk kommer alltid visa sig och straffas med flyersutdelning (Ha! Bästa straffet någonsin!).

Hur ska jag börja?

Vännen, jag vet inte hur jag ska säga det här.... Jag vet att jag lovade att nämna dig i min blogg, men det finns liksom inget naturligt sätt att lägga fram det på.

Det vi har går inte att sätta på pränt, du är hela mitt lv, allt jag tänker på, varenda minut, varenda sekund. Utan dig skulle det inte vara värt att leva (bortsett från allt annat som skulle ersätta dig och alla killar jag skulle dejta efter dig givetvis). Du är min sol, min måne, min värld och det är för dig jag kämpar mig igenom dagen, med förhoppning att åtminstone få prata med dig innan solen går ner (att jag trivs med mitt jobb och behöver arbeta för att få pengar att leva oc resa för, är av mindre betydelse). Du är underbar trots att du dricker cider och aldrig hållt i en öl, jag ser inte ner på dig för det *host*.

You´re my everything.

Skruttisen. ;)

Så, vänner, här kommer 1000 kronors-frågan: Ironi eller fullständig ärlighet?

Fina priser utlovas till vinnaren.

Om Konsten Att Lära Sig Skatea.

Om du vid 22 års ålder helt plötsligt får för dig att lära dig åka skateboard, av den enda anledningen att "jagfickaldrigläramigåkabrädasombarn", finns det några punkter som du bör uppmärksamma innan du börjar leka Tony Hawk.


1. Är du säker på att du inte behöver uppsöka en psykolog först? Att vilja börja skatea på ålderns höst är inte alltid en helt frisk idé, se till att du verkligen är vid dina sinnens fulla bruk när du bestämmer dig för detta.


2. Se till att ha en väl tilltagen livförsäkring och bli vän med ditt försäkringsbolag innan du ger dig iväg.


3. Träna inte i ett överfyllt garage med nya, fina hyrbilar, brädor kommer flyga åt alla håll. Säkerligen blod och benflisor med.


4. Gå en kurs i judo först så du lär dig falla på rätt sätt, lets face it, du KOMMER slå ihjäl dig, lika bra att göra det med stil. 


5. Försök dig inte på att göra en ollie (det ordet får mig osökt att tänka på snoppar förresten, eh, never mind), om du inte ens kan ta dig fram två meter utan att dratta på ändan. Det ÄR INTE så lätt som det ser ut. (Aj, vad ont jag kommer ha i min höft imorgon....)


6. Se för fan till att ha knä,- armbågs- och handledsskydd! Gärna en kudde förankrad runt rumpan och helst madrasserade väggar och golv.


7. Glöm inte kompisen som ska filma allt och lägga upp på YouTube. Ni kan tjäna grymma pengar på detta!


Rulla tungt.


R.I.P. Me.


Puss.


Se men inte bli sedd.

Jag har tre långa ärr på mitt vänstra lår. Det är det inte många som vet. Tillsammans är de nästan en decimeter långa. Jag skaffade mig dem på en skolresa i Åsa i tredje klass. Det är det ännu färre som vet. Hur ska någon veta det när ingen ens har sett det? Kanske att någon någon gång noterat det, men inte tänkt något mer på det.

Jag har fler ärr, men dem är det bara jag som vet om. Ingen annan har brytt sig tillräckligt för att lägga dem på minnet. Det är lite sorgligt. Men det är väl så det är. Det är bara jag som ska veta om dem. För varje gång får jag ett nytt ärr. Och som vanligt är jag ensam om att se dem.

Jag är så trött på att bli kollad på, men inte sedd.... Like a lion in a cage, noone dare to come close....

Volleyboll, Piercing och Cookies=)

Tjoho! Efter mycket blaha, blaha om allt och ingenting på denna blogg så kände jag att det var dags för ett (nåja) vettigt inlägg om allt det spännande som händer i Louises liv. Inte för att det dräller av fantastiska saker som älvor och enhörningar och hitta prinsen och leva lyckliga i alla sina dagar, men va fan! Lite roligt händer det väl mig iallafall?

Helgen var allt annat än lugn o skön, vilket är precis vad man kan önska sig. I fredags skulle vi grillat hemma hos Roman, men eftersom alla var långsammare än långsammast blev det take away pizza istället. Spännande var det när jag o Jess skull hem, Alingsåspendeln by night, den ni! Det var längesen kan jag lova. Och förhoppningsvis ddröjer det lika länge till innan det händer igen ;)

Lördagen spenderades i Budget-vänners lag hos Mathias i Partille (sa jag något om att inte åka Alingsåspendel?). Klabb-mannen stod för grillandet och Mathias värmde färdigköpt potatisgratäng.  och Emelie bidrog med att bara sitta där och se söta ut (hallå! VEM kånkade egentligen 6 liter vin dit, jo jag). Senare på kvällen velade vi runt på stan innan alla splittrades, Jag och Emms hittade varsin öl på Chez innan vi drog hem.

Söndagen var kak-bak (chocolate chip cookies, det bästa av det bästaste bästa!), matlagandes och en halvdöd Linda i soffan.

Idag har jag tvättat min bil och lyckats skapa inte mindre än femton fläckar av fyra olika slag på min helt rena, vita tröja. Hälften av dem kommer itne att gå bort. Skit också. Dessutom har jag tagit ur min piercing.... Huva, det var ett stort steg, kan jag lova. Åtta år av mitt liv, helt gone. Jag tror det är bra. En fresh start. För att bre på med en kliché: Det här är den första dagen på resten av mitt liv! Moahaha, nu kan inget stoppa mig!

Men det mest spännande i mitt liv just nu är det faktum att jag ska på volleyn ikväll, för första gången sedan sommaruppehållet. Vad jag har LÄNGTAT efter denna dagen!! Det riktigt pirrar i magen på mig, så gärna vill jag tjonga lite boll! Kan någon förklara för mig varifrån denna besatthet av volleyboll kommer ifrån?? Dessutom kan man hoppas att det är folk där man känner igen och att man kanske tom lyckas få ivägen en klockren smash rakt i huvudet på någon väl utvald person.... Oj, sa jag det högt? Inte ska man väl önska någon annan smärta? Men ger man sig in i leken får man leken tåla. För lek, mina vänner, är tydligen PRECIS vad detta handlar om. >=)

Take care, dont forget that I love you all SOOOOO much!

Dagen då alla vände sig om efter mig....

....var dagen då jag gick till systemet utan BH. 

Jag säger ju att jag är trött.