"Can I Have Your Picture As My Cell Background? Please?"

Känner att det kanske börjar bli dags att skrota sin Nattstad.... Så jävla mycket skumma människor som hänger där o smyger på ens sida. Idag när jag loggade in började som vanligt nåt miffo skriva. Denna gången var det ett riktigt stort miffo....:

"Hi your beauty is out of this world, how I wish I could have your picture as a screen saver on my phone, so as to look at it everyday. But I want to ask u first so I won't be charge for copy write. My name is Arvin and I will like to be your friend if is ok with u this is my hotmail account [email protected] care and see u around"

Du, gubben, jag skulle inte TROOOO det va! Han skrev dessutom i gästboken till allmän beskådan. Whatta jerk.

Allvarligt talat. Get a life.

Amazing Pennybridge!

I vilken ände ska jag börja? Jag älskar Örebro. E20 Norr. Millencolins hemstad. Vi har en station där. Det var det enda jag visste när jag åkte dit i måndags. Nu vet jag mer.=)

Efter en lång dag av bilkörande och miljöarbete trillade jag runt på stan och shoppade lite (ett grönt linne to die for!)
Sedan var det middag med en kollega och sedan hamnade jag på Harrys på livebands-kväll med några kompisar till honom. Kollegan uteblev dock, så jag fick festa själv med detta gäng rockande 35+ herrar. Hade så sjuuukt kul! Jag och en kille (gubbe? Nee..) som hette Gunnar och var 45 shakade loss på dansgolvet. Totalägde. Kan ha varit för att vi var den enda två där, men ändå. Kul var det! Sällan man möter främlingar som direkt tar en in i gänget, riktigt sociala och pratsamma var de, presenterade mig för alla de kände och berättade allt om Örebro och alla som vi träffade. Kul att få snacka lite musik också! Och jag är inte den som är den, tror nog inte min käft var stängd en sekund under den kvällen. Visade sig att en av killarna hade en bästa kompis som bodde i Gbg. Tror ni inte att det var min tatuerare, Peter! Sjukt. Att det dessutom ryktades om att de kände några av killarna i Millencolin gjorde mig sjukt impad. Jag trodde inte jag var kändiskåt. Men tydligen. Försökte dölja det väl, men vete fasen om jag lyckades....


Kvällen fortsatte med ett liveband, också några kompsar till de jag hängde med. Efter en stund tröttnade tydligen sångaren eller nåt och slängde helt oplanerat upp sin syrra på scenen. En stabil kvinna måste jag säga. Men sicken pipa hon hade! Helt OTROLIG sångröst hade hon, fick kårar asså. Riktigt grymt att bara gå upp och riva av ett nummer sådär. Och deras gitarrist var helt amazing....

Kvällen led mot sitt slut och en gentleman skulle följa mig till hotellet med motivationen: "Hick! Man schkaa följa tjejerna hem. För att, Hick! de scka inte gå schälva". Problemet var bara att killen inte riiiiktigt var helt på det klara med vart hotellet låg uppenbarligen, utan glad i hågen tar tag i min hand och leder mig, ja, åt helt motsatt håll. Tur att jag cruisat runt Örebro centrum tidigare under kvällen, så jag visste vart jag skulle. Hade kunnat vandra runt hela natten annars. Så jävla kul! =)

Fan, vad jag vill åka tillbaka redan ikväll! Och nästa gång ska jag fan inte banga att följa med om jag återigen blir erbjuden att följa med till Millencolins studio.... Jävla skit alltså! Varför var jag tvungen att åka till Karlstad dagen efter? Just det, jobba var det ja... =P
Denna tripen var inte bra för mig, inte nog med att jag catched a cold, jag drabbades för andra gången på ett år av en svårartad Millencolin-sjuka. Och jag vill aldrig bli frisk!=) Remembering konserten på piren under kalaset förra sommaren. It was magic.... Something in the air, someone beside me and the whole world at my feet.

Ahh.... Play it again, Mr Jones!

En Meningslös Hemsida

Om man googlar "en meningslös hemsida" så får man bland annat upp denna: http://www.angelfire.com/planet/volvo360/

Bara så ni vet.

Om jag fortsätter blogga på det här sättet kommer snart min blogg hamna som nummer ett.

Nagel i nipplen

Jag har ost i båda brösten. (Skulle säga ont, men jag sa fel). Skulle sätta armarna i kors, men misslyckas och körde tumnageln rakt i ena nipplen. AJ!! Andra bröstet kände medlidande och fick kompis-ont.

Kom osökt att tänka på Jessicas berättelse igår. När hon drömde att hon ammade. Tänker inte gå in på detaljer, men det var fan det rooooligaste på länge! Det och krut i röven. Ibland lyckas du bara gumman.=)

Vill Du Också Ha En Egen Gynstol?

Spela Bngolotto. Du kan vinna en där. Oh yeah. Och DÄR! Blev föreningslivet miljonärer på antal sålda lotter. För vem vill inte ha en egen gynstol liksom?

Scrolla ner då!

Idag har jag bloggat jättemycket. Typ fem inlägg eller nåt. Så glöm inte att scrolla ner och läsa allt. Det är jätenödvändig info i alla inlägg.

Puss i ljumsken.

Frukost, älskling?

Vill du gifta dig med mig? Jag har många bra egenskaper. Bland annat kan jag koka jättebra ägg. Sedan kan jag kolla rakt fram och se åt sidorna samtidigt. Sedan är jag ju söt med. Och säger roliga saker  sömnen. Vad säger du?

En superduperstor....

extramega Big Mac company, med två dippsåser, extra kött, extra ost och plusmeny.

....och en Cola light till det, tack.

WHATTA?! I rest my case.

Linda kan hon. Borde bli beteeeeendevetare istället för personalvetare.

Hon hävdar att hon kan höra på mina tangentslag hur exalterad jag är över det jag skriver. Som om det vore sant. Jag menar, hon ligger avdäckad i min soffa och försöker verka smart. Hur trovärdigt är det?

Mi lööv jo lång tajm änna.

Ett hopp två hopp, Louise var jättefull?

Kollade igenom sent items förut. Jag var nog fullare än vad jag trodde igår. Eller vad säger ni om detta:

"Ett hopp, två hopp, en öl, kanin skutt ner i diket".

Något i stil med det iallafall. Fick tillbaka något om en kundvagn.

Jag tyckte det var humor iallafall. =)

"Vilka får inte följa med in på systemeeeeet?!
Hunden, katten, glassen! Hunden, katten, glassen!!!!"


Detta är inte helt okej.

Att det ska ta fucking 4 timmar till Örebro! Alvarligt talat. Och E20 också, av alla tråkiga jävla vägar så ska det vara den tråkigaste av dem. Hade hellre kört Göteborg-Borås femton gånger fram och tillbaka. Någon får gå upp innan El-Sharafi haft det första böneutropet från sin hemmagjorda minaret i Biskopsgården. Tuppen är inte uppfunnen än.

Igår var dock en intressant och lätt fövirrad kväll för Fröken Louises del. Började på Vasastan där vi trodde att jobb-gänget var. Det var de inte. Efter en öl och en plötslig sammanstötning av en gammaltöntig klasskompis från högstadiet smög vi oss ut och in på Victoria, där gänget var samlat. Fick i oss en öl till och bevittnade en däckning och två utkastningar (som senare blev tre, när hela den manliga eliten blev utkastade från samma ställe på samma kväll. Varför är det bara vi kvinnor som klarar av att hålla oss i skinnet?!)
Tillbaka på Vasastan. Träffade en av våra kunder och ställde mig, hyfsat plakat, och började snacka företagsavtal. Yeah.
Nu ska vi vidare till Park Lane. Trillar ut från Vasastan, men inser efter tvåhundra meter att jag behöver gå tillbaka eftersom fler folk slutit upp. Jag hamnade aldrig på Park. Drack honungssmakande Newcastle med nya bekantskaper istället.

Nu funderar jag på om man ska släpa sig till volleyn eller ej. Kommer ju missa det imorn. Lutar åt det. Eller Bollyboll som jag också hört att det heter ;).

Julplanerings O.D. i November

Insåg precis att jag första veckan i december ska på tre olika julbord. Snacka om hysteri. Tur att ett av dem åtminstone är icketraditionellt svenskt, ska på asiatiskt julbord med hela tjejgänget, ska bli najs! Missar dock Monkeys glögg-kväll, trist=(.

Allt detta julplanerande redan i november får mig att:

1. Få nervösa svettningar
2. Vilja fly landet utan att blicka tillbaka förrän i mitten av februari
3. Misstänksamt blänga på alla butiksbiträden som vill robba mina pengar och ge mig massproducerade julklappspryttlar i utbyte
4. Bli skräckslagen, få panik och drabbas av andningssvårigheter då jag inser att Tomten faktiskt inte finns
5.  Känna mig ensammast i världen

Okej, jag fixar Jul på Liseberg (skitfina ljus ju!), Kalle Anka (är ju fortfarande ett barn, trots allt), julskinka (gris e gott), julmust (släcka törsten), en prydnadstomte och en adventsljusstake i fönsterbrädan (jaja, okej då, någon tradition får man väl ha) och hemmalagad fudge (vilket jag iofs vill ha hela året, men ändå), men snälla, låt mig slippa allt annat........

Ge mig en stadig toddy och låt mig vakna lagom till Åre. Julplanering Overdose. Finns det ens någon som kommer ihåg VARFÖR man firar jul??

Puss på er.


Allt Handlar Bara Om En Sak?

Ja, jag skulle tippa på det. Iallafallpå denna bloggen. Här handlar allt om avokador. Så intressant är mitt liv.

Its big and its green and it hates me. Yeah yeah yeah yeah. Its spotty, its ugly, its hard and it has warts. Yeah yeah yeah. And it hates me. Dudududududududu. Lalalalala. And its green. Woawoawoa.

Detta är nästa års bidrag till melodifestivalen. Gissa om jag kommer vinna! Oh yeah! Då jävlar blir det guacamole av de små asen! Har ni tänkt på en sak? Det mesta som går fel i mitt liv är grönt. Det måste vara min otursfärg.

Att Snabbmogna En Avokado

Du tar ut en avokado ur kylen. Inser att den är stenhård. Tänker: "Hur snabbmognar man en avokado"? Har du nu en hyfsat vanlig hjärna inser du nu att det faktiskt inte går, utan läger fram avokadon på bänken och hoppas att den mognat till dagen efter. Louise tänker inte så. Hon ser möjligheter där andra ser problem. Louise tänker att man borde kunna micra den, de mognar ju snabbare i solljus och det närmsta vi kommer solljus i Sverige i november, det är microvågor.

Vi prövar! Om vi inte prövar, får vi inte veta. Nu vet vi. Avokador går INTE att snabbmogna i micron. Skalet blir radioaktivt med tredje gradens smält-brännskador och fruktköttet smakar plast. Riktigt läskigt. Det blev tacos utan avokado igår. Dessa jävla grönsaker, vad har de emot mig? Jag älskar ihjäl dem och vad får man tillbaka? En spark i magen. Tack för den televerket. Men! Jag ger inte upp!

Nu ska jag äta morotskaka (för det har jag bakat). Jag har dessutom gjort tredubbel sats med glasyr. Junior och Norden håller sig borta!! ;)

Back On Halftrack

Nu har jag fått tillbaka mitt vanliga mobilnummer! (Det privata). Tack till Sulan som lånat mig en jättefin mobil. Den är silvrig och ganska stor. Sedan sitter det en vev på sidan som man kan veva upp den med så att det går att ringa. Sedan sitter det en jättefin sele på den så att man kan bära med sig den på ryggen också så att man inte blir trött i handleden. Jättepraktiskt!

Tyvärr har alla era mobilnummer försvunnit, så det är bara att börja smsa och ringa så att jag får tillbaka dem!

Puss!

Militanta Avokador?

Jag är nog den enda som har något otalt med avokador. Frågan är bara vad jag har gjort dem? Jag har ju bara älskat dem till döds ner i min mage! Två gånger på kort tid har jag huggit mig i handen/fingrarnaför att jävlarna gjort motstånd. Nu senast (i går) gick kniven rakt genom kärnan som om den vore gjord av smör, och rätt in i min handflata. Blod. Aj. Smärta.

Det är dags att rusta för krig nu. De ska fan inte komma undan längre. ATTACK!!!!!!!!

Ps, Jag har dessutom kollat på Nationalencyklopedin hur man böjer avokado i plural, så klaga fan inte på min stavning.

Puss

Manlig?

Jag gjorde just ett test om huruvida man är tjejig eller ej. Maximalt kunde man få 75 poäng, hade man över 30 var man tjejig. Ganska lätt att komma över det kan man tycka va? Men när frågorna mest  handlade om du gillade glitter och rosa, vilka brudaffärer handlar du i, vilka av dessa romantiska komedier älskar du, vem av Paris Hilton och Britney Spears tycker du mest om, gillar du enhörningar osv, då kan man börja fundera.

Jag fick 26 poäng. Och då fuskade jag ändå för att inte framstå som en anarkafeminist och skrev att "Ja, jag tycker faktist att enhörningar ÄR söta". Mest poäng fick jag för att jag faktiskt använder/har använt uttrycken "Oh My God", "Visst", "Ursäkta Mig" och "Whatever". Är jag manlig då eller bara sunt kvinnlig och inte någon jävla My Litte Pony-anarkist?

Amagadd.

Gah! Såååå jobbig!

Jag har sett den förut, men varje gång jag ser den blir jag lika arg över att jag inte har någon kontroll över min egen kropp. Denna gången var det Jesscia som skickade den. Fan ta dig bruden! ;)


"Hur smart är Din Högra Fot?


Det här är så kul att det kommer att sysselsätta Dina tankar ett tag.

Jag tror att Du kommer att försöka minst 50 gånger för att se om Du kan överlista Din fot, men det kan Du inte!

1. Sitt ner, Lyft Din högra fot ifrån golvet och cirkulera den medurs.


2. Nu, medan Du gör det, skriv siffran "6" I luften med Din högra hand.

Din fot kommer att ändra riktning!


Jag sade ju det ..... och det finns ingenting Du kan göra åt det!"

Gläns Över Läpp o Käft....

Nä, här glänser det fan inte längre. Har knarkat bort mina gloss igen. Suck. Jag hade det ju för ett par timmar sedan! Varför försvinner allt jag rör vid?!?!?!?!

Har ni fest eller?

Min kompis är skön. Snackade på msn igår och han säger att de tänkte ha fest.

-Kul, vart då? undrar jag.
-Hos dig, tänkte jag!=)

Ehh, jaha? Mina planer på slappekväll försvann lika fort som den kom, och tio pers invaderade min lägenhet. En eloge till Dennis som faktiskt ställde sig och diskade undan lite innan de åkte, fan vad gullig du är vännen! Sedan vad det är med bröderna Sch och bråkas vet jag inte, ni vet ju om att jag tar er båda ändå! Jag har numera även en grop i min soffa i form av tv kroppar efter kärleksparet som ockuperade soffan heeeela kvällen. Söta var ni.

Nu sitter jag här och försöker lära mig spanska med en "lyssna-och-lär"-cd. Kan bli kul det här!

Snart bär det av till päronen och farsdags-middag. Kan bli bra det här.


Kängurun, Koranen och Tjuvarna

Jag käkade känguru i tisdags. Riktigt spännande! Kan tänka mig mer av dessa hoppande små skuttisar i min mage. Hemst kanske, men tydligen är de jääävligt många där nere i Aussie. Jag gör civilisationen en tjänst.

Senare samma kväll skulle jag, efter några trevliga äppel-öl, golden dragons och rödvinsglas, ta mig tillbaka till hotelle. När jag checkade in på eftermiddagen reflekterade jag att det låg en upplaga av nya testamentet på rummet, vilket störde mig något enormt och irriterade mina tankar hela kvällen. Så när jag skuttade ur taxin vid hotellet kände jag att jag var på lite bus-humör. Ni vet, sånt där tossigt bus-humör som bara jag kan få till (charmigt eller irriterande, välj själva). Så jag släntrade (ja, släntrade) fram till receptionen och försöker bli bundis med anarkafemisnisten till säkerhetsvakt som stod där bakom.

Jag (skeptiskt: "Duuuu..... Jag såg att ni hade nya testamentet på rummet?"
Hon (o o gla kexchoklad): "Javisst!
Jag: "Duuu.... Ni har inte Koranen också eller"?
Hon (ställd): "Ehh.... Joooo? Det måste vi väl ha?"

Tror ni inte bruden skakade fram en tjock jäkla Koran! Fan, jag ville ju bara testa dem! Hade väl inte så mycket val än att ta emot den och lomma iväg till mitt rum, besviken över att de inte gjorde mig besviken. Sen tänkte jag att va fan, har jag ändå lånat den kan jag väl lika gärna läsa den. Så jag låg och läste Mohammed Knut Bergströms fina översättning halva natten. Jag hade ju liksom inget bättre för mig egentligen, ensam i min dubbelsäng på ett halvskanky hotell längs med E4:an.

Idag har en av våra kunder knarkat bort nyckelbrickan. Jag är rätt säker på att han snortade den. Det var vad jag slkrev på post it-en till JR iaf. Don't correct me if I'm wrong.

Idag var inte min dag. Fem minuter innan jag skulle stänga för dagen smög någon in på kontoret, in bakom disken och snodde båda mina telefoner. SATAN I HELVETES JÄVLA SKIT!!!!!!!! Så var inte oroliga om jag inte svarar om ni ringer eller dissar era sms.Jag kan liksom inte. Jag är jättearg. Kan inte riktigt beskriva hur arg jag är. Roligaste kommentaren hade dock Junior. Vi snackade på msn och han tyckte synd om mig. Sedan säger han: "Tjejen, jag måste gå nu, men du vet att du alltid kan ringa mig om det är något!" VADDÅ RINGA?! Hur FAN ska det gå till?! Haha, jag älskar dig ändå, dät vät dy;) Nä, den här telefonhistorien blir nog en fresh start, bort med alla gamla nummer som man ändå inte använder. Ledsen bara över alla mina sms som jag sparat som man aldrig får igen och alla bilder man tagit.=( Du din skurk, om du läser detta; GE MIG TILLBAKA MINA SOM-KORT! TELEFONERNA SKITER JAG I!

Senare fick jag en badmintonboll i ögat. Aj.

Nu ska jag ta en dusch och hoppas nu att jag inte trillar i duschen, bonkar i huvudet och stendör. Det vore väl lite snöpligt?

Älskar er!

Stockholm i mitt hjärta....

Jag vet att jag inte äger laglig rätt att säga detta, i egenskap av äkta urgöteborgare, men.....Men.... Jag tror att jag.... Ja, jag tror att jag faktiskt börja gilla Stockholm!

Även trots det faktum att mina kollegor inte lyckades boka in ett rum till mig igår och jag fick fjäska till mig en del av Åsas dubbelsäng. Jag hade en hotellbokning, kommer till hotellet men hittar ingen reception. Endast en liten korridor med sju små dörrar med rumsnummer, ett linneförråd, ett kök och en städskrubb. Ingen personal, ingen rumsnyckel. Funkar skitbra. Inte. Höll på att garva ihjäl mig, det var så komiskt att jag inte kunde sluta. Hamnade en stund hemma hos läskiga Viktor och kollade på tv, sedan drog jag mig ut ur stan med en GPS som helst ville att jag skulle köra rakt in i en betongvägg. Uppdatera kanske? Inte heller i natt har jag rum, det är fullbokat i hela bloody stan. Får väl traska runt  och försöka ragga upp en wellpappkartong eller något.

Men ändå.... Jag gillar Stockholm! *host*

Vad vore en bal på slottet? You and me, me and you, were the only ones in our song....

Blaha blaha blaha

En hopp, två hopp, grodan boll... Det var en gång en dammtuss som hette Ros-Marie. Så en vacker dag blev hon uppsugen så hon dog. Jättetragiskt. Sigvard däremot, den smutsiga disken, fick vara kvar.

Idag har det varit så underbart vackert väder. Tog mig en springtur, en ny runda. Kallt värre var det dock. Renar det själen, tro?

Tänk om man skulle tappa sitt ansikte och glömma bort hur man ser ut, vad jobbigt det skulle vara....

I fredags var jag och en kompis på danskväll. Det var workshops och vi fick testa Bollywood dans och tango. Skulle testat lindyhop med, men tyvärr överlappade kurserna så vi missade det, lite tråkigt. Sedan drog vi vidare till Tranquilo och drack mojitos och skakade rumpa. Kan det bli bättre? Dessutom gjorde jag en deal med Annsofis kompis Oscar att han ska lära mig spanska och jag ska lära honom svenska. Får se hur det blir med den saken, jag är ju inte jättepedagogisk av mig=).

I morgon blir det Stockholm igen, känns som om jag inte gör annat än att åka dit. Får väl se om denna resan blir lika förvirrande som de senaste. Lutar åt det, vi ska ha miljögenomgång och jag känner mig noll förberedd. Kanske skulle satt sig och pluggat in lite....

Oj, oj!  Wish me luck....

Varje gång jag bloggar blir jag sugen på morotskaka....  Mmmm, cookie, I wish I could have you here now. Med massa glasyr. Ahhh, dregglar........=) 

Puss

Jag hatar henne.

Igår träffade jag henne igen. Det var längesen vi träffades sist, och det finns en anledning til det. Hon är så jävla korkad. Fan vad jag hatar henne. Jag vill aldrig mer se henne. Skjut mig.

Såååå skönt!

En sak lärde jag mig iallafall av förra sommaren. Hur man duschar riktigt varmt och länge. Nu har det blivit som en drog, jag KAN bara inte sluta! Hur gott som helst=).

Dagen Då Jag Hittade En MP3-Spelare I Trosorna.

Det är inte vanligt, men det kan hända. Särskilt när det gäller mig. Om man tex sätter fast MP3:n i byxlinningen när man ger sig ut och springer, och sedan sätter av en jävla nittio på slutspurten, tills man känner at IIIIIIIIIHHHHH, DEN HAR GLIDIT NER I TROSORNA! Dags att skaffa bättre resår i underkläderna kanske? But we had a moment there, jag och sångaren i Linkin Park. Man får vara glad för det lilla när man är singel och inte bara kan sexa hit och dit. Jag menar, det är ju inte så att man bara kan ragga upp någon på tex bussen hem och helt sonika fråga; Ska vi gå hem till dig eller mig?;) HAHAHAHAHAHAHAHA!!!! (Inte för att jag någonsin ens sett en naken kille, tro inget annat än att jag är ett helgon, mamma lilla! Nackdelen med att ens mamma kan adressen till ens blogg är att man inte riktigt kan skriva allt man tänker).

Hur fan fick hon hångla o inte jag?!

Puss-skandal.

Själv tycker jag inte det var så farligt, va fan, vill man hångla ska man väl få det? Dock tyckte jag det var lustigt när man avvaktade besked tills man utrett hur mycket alkohol som intagits under kvällen. Utredning? Jag hade kunnat leverera svaret direkt. Kolla dagens tidning och kolla bilden. Hur fan fick hon hångla annars??

Fan vad elak jag är. Förlåt. Men lägg inte upp bollen på straffpunkten, jag måste ju sparka då.

Save my soul.