Hur hamnade jag här?!

Jobbigt är det när man inte minns hur man kom till jobbet på morgonen. Så var det för mig imorse. Otroligt jobbigt att gå ur sängen. Den där underbara lasagnen jag bjöds på igår (av mig själv, men ändå) måste ha innehållit sömnmedel. Jag sa ju att jag inte litade på kocken! (återigen jag själv).

Inte blir det bättre av att man varje morgon möts av en fjantig Stockholms-röst som säger till mig "Beställningen är mottagen, var god lägg på luren". Fyra gånger säger hon det! Varje morgon! Och varje eftermiddag! Det blir åtta gånger per dag! 40 gånger per vecka! 160 gånger per månad! 1920 gånger på ett år! För att inte tala o de gånger man kopplar om telefonerna varje gång, det blir dubbelt så mycket! Oj oj oj, inte konstigt jag behöver semester....

Men ikväll ska jag tänka på annat. Jag och Linda ska ha revansch efter måndagens misslyckande i volleyboll. Vi ska spela badminton istället! Vi får väl se om det verkligen är så som vi tror att vi vet hur man gör. Det kan väl inte vara så svårt att fjutta över en liten töntig boll över ett nät, va? Eller kan det det? Hm.... Återstår att se! Det var ju uppenbarligen det när det gällde volleyboll. Men jag ger mig inte på den punkten heller! Jag ska tillbaka på lördag och smiska upp lite bollar=)

Puss så länge!

Har man pli på sina kollegor eller?!

Jag misstänker att detta är värsta graden av fjäsk från hans sida, med mål att få en röd ferrari istället för en smartcar, men jag gillar det ändå!  :

"Louise, lyset, gudinnen, den hellige, den uopnålige, moder til skjønnheten... du er mitt lys, og alt jeg gjør gjør jeg for deg... jeg er din slave..."

Muahahaha, jag har makten!

Ps, varför har inte jag norska Ö på min tastatur?!

Utekväll i Skövde, Bogrens salonger!

Färden till Skövde visade sig vara värt mödan i snövädret. Med bästa vännerna kan det ju bara inte misslyckas! Så här kommer lite bilder bara för att visa hur SNYGGA de är!

103957-30
Jag och Linda
103957-29
Helene lipglossar
103957-28
Jessica försöker ta sig ur tvångströjan=)
103957-27
På vägen hem hittade vi en liten mus i snön som jag matade med kex. EHH, kex?! Ja, jag hade det i väskan=)
103957-26
Karin och Emma. Karin gör kvällens standard vinkning, "Silviavinken"
103957-25
Snyggingar i soffan på Bogrens
103957-24
Linda, nya ansiktet för "Pure and fresh"-hudvårdsserie!
103957-23
Håret är viktigt att fixa!
103957-22
Rödvinsmys!

"A waste".

"I don't know, but I guess, that it was all for the better
Even though I still consider it a waste
Not because of what it was, but of what it wasn't
The way that was never stepped on
The way it ended
It could have something else, somthing more, something different
It could've turned out for the better
But it didn't
A waste that it never even got a shot".

Igår skaffade jag dreads! + Barndomsminnen i snön

Iallafall kändes det så. Jag gjorde nämligen det ultimata draget att duscha och tvätta håret på gymmet innan jag åkte hem. Jobbigt bara att det var minusgrader ute. Många minusgrader. När jag drog av mig mössan på bussen och kände på håret blev jag först livrädd och undrade vem som dummat sig med mitt hår, men lugnade mig då jag insåg att det skulle tina. Så jag satte mig och käkade ett kex, vilket resulterade i att jag såg ut som ett jävla fågelbord eftersom jag smulade ner två tredjedelar av kakan i knäet. Satt där med blöta fötter, mössa, istappar i håret och försökte äta kex med michelingubbe-stora vantar på händerna. Det enda som saknades var snor rinnande ner i mungiporna och elaka grannar som jagade mig med snöbollar, så hade jag varit tillbaka i barndomen igen!

KAN INGEN OFFRA SIG OCH HA SNÖBOLLSKRIG MED MIG?!?!?!
Fast jag vill vinna, jag har måååånga år av nederlag att ta igen, eftersom alla var större än mig när jag var liten och gav sig på mig. Minns tydligt en vinterdag när jag var i tioårsåldern, då min granne Andreas, 20 cm längre och 20 kg tyngre, satte sig på min bröstkorg och tvingade mig äta snö. Det var inte skönt. En  annan gång hade min familj en JÄTTESTOR pulka, med plats för en eller två vuxna. Den fick vi tag i och kraschade mot ett stängsel. Aj.

Då var det roligare att leka med Marcus, vi brukade alltid vara i samma lag, gömde oss i vår snöborg och hindrade alla elaka småbarn från att komma in. Jag kramade snöbollarna och Marcus bombarderade. Det kallar jag teamwork!
Eller så åkte vi pulka vi också. Jag kommer ihåg att hans familj hade en stor rhododendronbuske eller nåt vid sidan av en liten backe på deras tomt. Alla barnen åkte bredvid busken utom Louise som åkte rakt igenom. Aj igen. Fast det var väl ganska väntat?=) Det hände nog även någon gång att jag fick någon av killarna att göra snöänglar med mig, även fast det var sällsynt.

Haha, vad jag vill vara liten igen just nu!=)

*står nu med långkalsonger, mössa, vantar, halsduk och kängor, beredd på att leka i snön!=D*

Yo! Här kommer vi!

Återigen dags för oss (nyblivna) stadsbor att ta oss utanför 031-gränsen, rakt ut i vildmarken. Vi ska leva på kottar, bark, snö och kanske en och annan övervintrad igelkotte eller myra. Vi ska måla krigsmålning i våra ansikten av lera och fodra våra kläder med mossa för att hålla värmen. Vi ska kämpa mot vilda djur tills sista blodsdroppen och hoppas att denna droppen kommer från fienden och inte från oss själva. Med andra ord: Vi ska till Skövde.

Haha, nu ska vi se om våra fördomar stämmer eller om det verkligen GÅR att festa i Skövde! Men du ska veta Karin, vi älskar dig ändåååååååååååå!=)


Bäste utekvällen på läääänge!

Igår asså.... Fan va kul vi hade! Jag, Jess och Linda drog oss in mot stora staden, Karin F skulle följt med men blev uppehållen av en Landala-incident. Banger!

Vi tog oss till Valand där vi traskade in gratis med fribiljetter. Väl där använde vi oss av våra 300 spänn fritt i baren trots att dessa egentligen inte gällde lördagar, men det märkte inte bartendern. Eftersom det var lite halvtrist där och vi egentligen var mest sugna på Park (efter förra helgens motgångar var det TVUNGET med revansch!).
Jobbigt som det är att stå i kö när det är kallt, så lämnade vi våra jackor på Valand och trippade glada i hågen upp längs avenyn iklädda linnen och tunna koftor. Sedan följde vi med strömmen av rökare in på Park, blev stoppade av vakten som bad om att få se stämpel, jag räcker fram handleden där klockan satt och han säger "OK". VADDÅ OK?!?! Jag hade väl ingen stämpel heller?! Haha, helt klockrent! Så vi traskade helt sonika in och hade kalas!=)



Summa utekväll:
Entre Valand: 0:-
-II-      Park: 0:-
Garderob Valand: 20:-
-II-      Park: 0:-
2 glas vin + 1 drink: 0:-
Taxi hem: 0:-

Totalt: 20:-

Haha, toppa detta någon!!!! =D

Fan va underbart kul vi hade tjejer, repris snart!!

Fiskpinnar, fullkornspasta & kebabsås.

Det äter jag nu. Jag har duschat och luktar väldigt gott också.

Ska få massage sen! =D

Behöver man GPS för att hitta till Stenkullen?

"Du sa att du var snygg men du e ful, jag har blivit luuurad, ah aa a aa a". Jag har nämligen också blivit lurad. Kanske inte på detta sättet, men säkert på något annat. Ja.

Fiskpinnarna var äckliga. *sköljer med citronvatten*

Fiskpinnar, fullkornspasta & kebabsås.

Det äter jag nu. Jag har duschat och luktar väldigt gott också.

Ska få massage sen! =D

Behöver man GPS för att hitta till Stenkullen?

Får man vara bakis en tisdag?

Ja, det får man. Åtminstone om man arbetar så hårt som jag gör. Muhaha.

Gårdagen blev förgylld av diverse stockholmare som vågade sig ner hit till framsidan för ett SM-möte. Vi åt, hade konferens, åt, gick igenom siffror, drack kaffe, åt, diskuterade företagets framtid, åt, drack kaffe, åt lite till. Sedan blev det fördrink, promenad till restaurangen, fördrink igen, lång väntan, mera mat, vin till maten, vin efter maten, BOWLING, drink till bowlingen, efterdrink. Sedan slocknade alla i varsitt hotellrum, även vi göteborgare som lyckades snyta åt oss varsin sängplats.

Summan av kardemumman (som för övrigt inte är gott alls) är dock att vi hade en GRYMT trevlig kväll! Alla visade sig från sin bästa sida (även fast Junior ansåg att hans var baksidan, vilket inte var till hel tillfredsställelse från oss andra). Detta måste vi göra om! =)


Det är ju så man blir tårögd!

Idag vill jag bara berätta lite om en av mina helt underbara kompisar: Linda.
Hon ringde mig förut, hörde att jag var ledsen och snabbare än vad det tar att säga "acetylsalisylsyra" så var hon här för att trösta mig, utan att jag ens hade bett henne om det. Dessutom hade hon köpt en chokladask som hade ett hjärtformat fönster och lock med magnetknäppning på som hon gav till mig. Jag höll på att börja gråta igen bara för chokladen!

Tack för att du är så underbar! Tack för att ni alla är så underbara och finns där för mig varje gång jag behöver er! Och inte bara när jag behöver er, utan hela tiden! Jag älskar er så mycket!!

Puss.

Varför....

....kollade jag min mail....? Det var ju bara jättejättedumt....

Nya säkerhetschefens första vecka

Vi har fått en ny säkerhetschef på jobbet.

Denna personen har nu haft sin första vecka på jobbet. Den avslutades med att vederbörande och en kollega fann en nyckel som låg ovanpå ett skåp som var låst. Nyfikna som de är var de givetvis tvungna att se om nyckeln passade i det låsta skåpet. Så de testade.

TJUUUUUUUUUUT!!!! Larmet gick!!!! De missade att det stod "Securitas" på skåpet och att detta var en av de grundläggande delarna i hela larmsystemet. Haha, sicken tabbe! Hur lyckades denna människa bli SÄKERHETSCHEF!?!? Ojojoj, vart är världen på väg....

Ehh, glömde jag nämna.... Att det.... Eh.... Är JAG som är den nya säkerhetschefen?!?!

HAHAHAHAHAHAHAHA =D

Kan man annat än att bara ÄLSKA mig?!


Är saker alltid som man tror?Svar: Ja. Eller Nej. Eller Nja....

Du har en speciell uppfattning om en person. Han/hon är redan dömd i dina ögon, på ett positivt eller negativt sätt, men du har redan bestämt dig för hur denna personen är. Sedan gör han/hon något som får dig att undra över om din uppfattning verkligen stämde. Har personen på något sätt andrat sig? Ni pratar och pratar och pratar och du inser att: "Ja, jag hade nog fel". Sitter och tänker en stund på hur jobbigt det är att ha fel och du undrar hur det kommer sig att det blev så. Sedan tar det en minut tills personens "nya" fasad spricker och du får återigen en ny insikt om att, "Ja, jag hade rätt från början!".

Åtminstone delvis och det tänker jag fortsätta inbilla mig om så länge det är bra för mig själv!

Hur svårt kan det vara?!

Häromdagen sa någon till mig: "Det där med att träffa någon, det är inte helt lätt. Först måste du träffa någon som DU blir attraherad av, någon som DU tycker om, någon som DU tycker är perfekt. Sedan måste den personen tycka likadant om dig. Det är inte helt lätt".

Det värsta är att denna någon har helt rätt.

Fan också.

Men någonstans måste den perfekte finnas va? Det verkar ju tråkigt och ge upp om det nu är så. Jag utgår ifrån att det finns det. Så jag fortsätter ett tag till. Doctors orders.

Nu ska jag drömma om min prins.

Natti.

Hur svårt kan det vara?!

Häromdagen sa någon till mig: "Det där med att träffa någon, det är inte helt lätt. Först måste du träffa någon som DU blir attraherad av, någon som DU tycker om, någon som DU tycker är perfekt. Sedan måste den personen tycka likadant om dig. Det är inte helt lätt".

Det värsta är att denna någon har helt rätt.

Fan också.

Men någonstans måste den perfekte finnas va? Det verkar ju tråkigt och ge upp om det nu är så. Jag utgår ifrån att det finns det. Så jag fortsätter ett tag till. Doctors orders.

Nu ska jag drömma om min prins.

Natti.

Meningslöst inlägg men ändå....

Egentligen har jag inget speciellt att skriva, men jag gör det ändå.

Denna dagen har varit ganska meningslös, i den bemärkelsen att jag har skittråkigt och är sådär lagom bakis att jag inte orkar göra någonting heller. Jag har målat naglarna och tre hyllkonsoler. Nu har jag multikonversation på MSN, så mycket fönster öppna så jag blir helt vimmelkantig och förvirrad  (inget ovanligt men ändå).

På tal om fönster så får jag nya fönster på tisdag, WIIIE!!=D Jag har inte tvättat mina nuvarande på ett år för att jag skulle få nya. Så det ska bli skönt att kunna se ut igen, haha!

På tal om att se ut: Jag ser tom väldigt BRA ut=D.

På tal om att se bra ut: Jag låg och dö-kollade på Top Model förut, och där var en dansk kille som var så snygg så jag dreglade och blev torr i munnen.

På tal om torr i munnen: Till följd av överkonsumtion av alkohol under gårdagen har jag hällt i mig tre liter saft idag.

På tal om saft: Drar mig till minnes i somras då jag skulle dricka tequila och fick i mig möglig citronsaft.

På tal om det: Det var samma kväll Millencolin spelade på Kalaset. A, whatta memories....

På tal om memories: När jag och Karin käkade skrynkliga tomater, fryst bacon, halvruttna ägg och avslagen cola till frukost. Det var även den dagen då blotta åsynen av sol och ljus fick oss att transformeras till vampyrer, då vi skydde ljuset som pesten för att vi var för bakfulla för att leva.

På tal om att leva: Jag skulle köpa kyckling häromdagen. Stod i frysdisken och valde mellan bröstfileer eller innanfileer. Väljer: KYCKLINGLEVER?!?!?! Men va fan, gör inte paketen likadana, jag höll ju på att inte märka att jag tagit fel! Hu, läskiga tanke......

På tal om tankar: Jag tankade häromdagen och fick bensin på fingrarna, det luktade inte gott.

På tal om inte gott:  Nej, nu orkar jag inte mer!!!! Ni får hålla till godo med ovanstående intelligenta text så hörs vi snart igen!

Love ya!

.:Puss:.

Nu vet jag.

Du med. Så är det.

Haha, de är roliga de där fjortisarna=)


07-01-31 Av: Ledsent ba
Jag skrattar ihjäl mig!
Jag skrattar ihjäl mig! Satt och surfade runt lite på gp.se där jag letade efter en krönika som tydligen skulle vara rolig. Den hittade jag inte. Däremot sprang jag på ett insändarforum för barn/yngre tonåringar. Se bara vilka roliga saker de skriver!!=) Vi har väl aldrig någonsin varit såna här va? Lova mig det!!!!




"SUPER"
"Jag har presic fått en kille när min kompis säger att en annan ska slå mig för det." 
Insänt 2007-01-31 Av: jag e udda??.
"nån mer än jag??"
"heej!
jag har aldrig vart i hop med nån...jag är 12 år. asså jag tycker jag e rätt snygg och jag har varit kär i typ hundra pers..men asså e det nån mer än jag?? " 

Visst är det mysigt när man är omtyckt på jobbet?!=)

Visst är det mysigt när man är omtyckt på jobbet?!=)