Idag vill jag vara djup.

Skriva deprimerande saker, rensa huvudet på all skit. Blev så inspirerad nu när jag ägnat större delen av dagen att rensa ur min lägenhet för att kunna flytta. Varenda pryl har jag varit tvungen att betrakta, minnas historien bakom. Jag är hopplös på att slänga saker, så sentimental! Mamma som var här och hjälpte till höll på att bli galen för att jag var så långsam. Men till mitt försvar: vad jag har slängt mycket!

Livet innehåller så mycket annat än bara saker. Skit som bara ligger och skräpar utan att du någonsin kommer att använda dem igen. Saker från förr.... Som inte ska finnas kvar. Bort med det! Samma sak vill jag göra med mitt huvud nu. Röja ut all gammal sit, kategorisera, lägga i välmärkta kartonger. Filea en del, slänga desto mer. Gammal skit. Det finns en anledning till att de hamnade längst in i skåpen från första början. Det är därför jag inte ville ha ett vindsförråd, jag hade fyllt det på två sekunder. Men det är över nu. Den nya Louise dök upp här för ett par månader sedan. Hon samlar inte längre gammalt skräp, hon gör sig av med det. Förutom vissa saker.... Vissa saker som hänger med, ligger längst in i skåpen, tas bara fram vid tillfällen som nu, flyttdags.

Jag tror att det är nyttigt att flytta en gång om året, man hinner inte fylla upp så mycket då. Jag har gjort mig av med saker jag inte trodde jag skulle kunna slänga. Men när jag satt där på golvet, med högar av skräp rent ut sagt runt mig, så fylldes jag av sån.... sån.... jag hittar inget bra ord. Jag kände bara att det blev för mycket. Och den tillfredsställelsen jag kände när jag började slänga, den är svår att beskriva. Jag blev lätt som luft, den bekymrade rynkan i pannan löstes upp. Så skönt. Bara av att slänga gammalt skräp. Varför gör jag inte detta oftare? Jag avskyr prylar.

Samma sak vill jag nu göra med mig själv. Det var länge sedan jag hade så mycket i huvudet som jag har nu. Så mycket känslor i omlopp, så många olika trådändar som inte knutits samman. Jag är så sjukt förvirrad nu så ni anar inte! Det jobbigaste är när man försöker förstå sig på vad andra tänker, vilket är dödsdömt. Det finns inget mer komplext än en människas tänkade, och definitivt inte om det är någon annans än ditt eget. Ändå vill jag inget hellre än att förstå. För den dagen jag förstår dem, det är dagen då jag själv kan känna mig trygg. Ge mig en hint av vad ni tänker, let me know how you´re feeling....

Ut med det gamla, in med det nya.

Remembering: Lefkada 2006

En av de lokala grekerna frågar:

"Where are you from, girls? Norway?"

Jess (stendöv) viskar:

"Varför tror han att vi är från Uruguay....?"

Haha, du är underbar! =)

Resumé i bilder från Juniors och Chrilles 25-årsfest!=)

Eftersom Junior numera blivit gammal tyckte vi att vi borde fira hans gråa hår.  Han värpte då ut en fest med tacobuffe tillsammans med sin vapendragare Christian (som också fyllt gubbe). Grymt lyckat blev det! Se bara på bilderna nedan=).

Något som vi fortfarande väntar på dock är videon med det brutala övergrepp jag utsattes för i köket. Försök aldrig sluta fred med Linus, han är lömsk och golvar dig då! Tur att Junior var där och "räddade" situationen så jag fick chans att göra kalsonggrepp på förrädaren. Synd bara att det slutade med mig på golvet igen och en svidande pisk på baken. Aj.... Bästa kommentaren från Christian som filmade kalsongrycket: "Hårdare Louise, HÅÅÅÅRDARE!!" Shyst polare ;).

image47

Södra Vägen- originalen (Minus ett par stycken=)

image44

Singstar-Battle. Men Sohell, ser hon inte lite plågad ut när du sjunger? ;)

image43

Trots att det var tidigt på kvällen var Monky och Junior redan helt plakat. Tur att Norden var där och höll dem uppe!

image48

Christian och Junior testar sina nya födelsedagspresenter, Walkie-Talkies! =D

image42

Efter tio misslyckade försök att få Linus att öppna ögonen på korten så kan man inte göra annat än att asgarva!

image41

Va fan coulo, ge fan i mitt vin, miffo! Merde....

image50

Manlig kärlek?=)

image40

Hallå, roligare än SÅDÄR hade vi väl?!

image49

Sängkammarblicken.... Passa dig, John, han är ute efter dig!

Dagens visdomsord: Hoppa Aldrig i Okänt Vatten.

Om det är så att du anar att det eventuellt kanske möjligen är så att du bottnar på ett ställe, men inte är helt säker på hur djupt det är, gör som Greta, 92, tönta dig i på stegen.

Tvivelaktiga utfall i det Stora Blå kan leda till tvärstopp då vattnet endast når dig till naveln. Detta leder även till blödande nästminstingen-tå samt rakbladsvassa skärsår i stortå och långtå.

I KNOW IT FOR A FACT!!!!

Aj........

Dagens visdomsord: Kolla schemat innan du går till jobbet!

Haha, vi har så sköna gossar uppe på Landvetter va! För lite drygt en månad sedan introducerades årets semesterschema, som innebar förändringar för samtliga anställda eftersom det behövde klippas och klistras när vi chefer tar semester. Detta emottogs med stor förtjusning *hihi*. Dock är pojkarna duppenbarligen inte så uppmärksamma.

Gosse 1 ringde idag och gnällde över att jag och Minior hade lagt schemat helt världelöst under midsommar (vilket vi givetvis gjorde med flit, slita för sin lön ska de göra! Hade inget att göra med att vi såg helt fel på datum ;)
Vi ändrade detta och lät gossarna börja senare och sluta tidigare, snällt va?

Senare på dagen ringde Gosse 1 igen och beklagade sig över att han inte hade kollat schemat och därför befann sig på arbetet på sin lediga dag. Han bemöttes med asgarv och en rekommendation att åka hem och vara bitter över en förlorad dag.

Ännu lite senare ringde jag till Landvetter, och återigen svarade Gosse 1. Jag undrade varför han inte åkt hem och får svaret:
-Nej, för Gosse 2 hade inte HELLER kollat schemat och därför jobbat morgonpasset, så Gosse 1 var tvungen att arbeta ändå, för någon måste ju jobba kväll!

Haha, mina Gossar små, vad lär vi oss av det här?=)

KOLLA SCHEMAT INNAN DU GÅR TILL JOBBET! Annars får man jobba gratis! ;)

Dagens tänkvärda, 18/6-07

??Change is the law of life.  And those who look only to the past or present are certain to miss the future.? JFK

Så sjukt sant. Så sjukt tänkvärt. Använd detta dagligen!

Karin ville få cred för att hon hittade citatet, men jag är tveksam till att hon ska få det. Hon är ju faktiskt inte så cool som oss andra.... Eller vad säger ni tjejer? Hon kan väl få en sill eller nåt istället?
Gullunge, wuv you! PUSSEN!!!!!! 

Listen to my silence.

Come on, come on
I wanna let you in
Let the game begin
Break down my wall

My behavior is not what it seems
Its hard for me to say
Why I act this way
I´m afraid

I wanna keep you close
I wanna give you all my heart
Before it falls apart
And you run

Stay here with me
Hold me close at night
Keep my body tight
Against yours

Listen to my silence
We dont always have to speak
Some sentences makes me weak
Look deep into my eyes

Youll find
It all there
Youll understand.

Skate!

Idag är det skateboard-tävling i Slottskogen, klart man måste kolla! =D
Men vart fan är solen?!

På allmän begäran....

....kommer här lite nybloggande, för alla er som saknat mig!=)

Kaos. Det är bara förnamnet. Denna veckan har varit helt sanslös. Har inte hunnit med något av det jag hade behövt utan istället kört i skytteltrafik fram och tillbaka mellan Södra Vägen och Landvetter för att det har varit akut bilbrist överallt. Så nu när de lyckats klara sig för denna veckan sitter jag själv i skiten. Skönt att skytteltrafiken går från GOT nu istället, så jag kan sitta här under korkeken och hänga mig utan att någon stör. Nej men allvarligt, det har varit sååå roligt! På riktigt! Hellre för mycket att göra än ingenting alls. Kul är det när det går framåt!

Och mitt och Karins kvällsdopp i tisdags vid Smitthska udden var ju bara hur skönt som helst. Och igår hittade jag några vänner, det inhandlades sallad på Paprika och sedan bar det upp på Ramberget , det var nice. Synd bara att det blåste svinkallt, så vi fick sitta i bilen och äta. Men visas det film i nackstöden framför en så är ju det iofs helt ok det med=).

Jess och hennes följeslagare Masken Andreas (kom inte på något bättre smeknamn) drog till Grekland igår för att bli greker. Som jag. Jag är ju halvgrek, som ni alla vet! Sotiris is my God-given name. By Zeus, the mightiest of them all. Pallas Athena is my Mother.... Beautiful Helena is my alter ego.... Flum. Jag är så snurrig just nu!=)

Idag kom Junior hem! Kul! Nu har jag någon att reta igen!=D

Ikväll ska jag och Linda kolla lägenhet. Kanske blir vi grannar! Hu, vilken ruskig tanke! Tänk er vad jobbigt sammanväxta vi kommer bli, kommer ju tröttna på varandra efter tre dagar! (Max tre, jag byter portkod i min trappuppgång och ger henne elstötar om hon försöker ringa på ;)

Ska hem till mittfavorit-pök (Pök1) imorn. Ska bli så kul, var jättelängesen vi sågs! Jag har saknat dig!

Jag vill inte sova själv i natt med.... Det är tråkigt! Kom hem!!!!

Jag har nog inte så mycket mer att säga nu.... Ska kontera fakturor istället. Kul. *Not*. Tur att det inte är med mina pengar=).

Peace.

Trött är man....

....när man börstar tänderna, går på toaletten, tar en dusch och sedan borstar tänderna EN GÅNG TILL innan man går och lägger sig. Suck. Förvånad någon?=)