.:roos,madotsarsd:.

Ungefär så där låter det när jag försöker säga något!!

Aldrig har det varit så svårt.... Att bara säga en mening....

Fan i helvete, det går verkligen inte!!!! Jag blir galen....

Har jag varit så snäll?!

Tydligen har jag varit det, för jag har fått massa presenter i helgen! Först kom Karin F på lördagen och hade massa kylskåps-magnet-poesi till mig, grymt kul! Har velat ha det jättelänge ju! Det var nästan bara partyord så det blev en hel del flum. Så kul kan man ha det en lördagkväll med lite vin i magen!=)

Sedan kom Johan förbi en sväng på söndagen och han hade tagit vägen om kinesiska muren och brutit loss en bit av den till mig. Med tanke på min förkärlek till sten så kunde det ju inte blivit bättre! Den har nu en fin plats i min nyproducerade växtgrupp/ljusstake/stenhög.

Och idag hittade Mathias massa låtsas-örhänge-klistermärken i glittriga flashiga färger i en bil. Barndomsnostalgi!! Dem fick jag så nu har jag blingat min mobil till max.

Keep on the good spirit, mer presenter till Louise!!=D


Beachvolley mitt i vintern?!?!

Självklart! Hängde på Junior och hans kompisar till beachvolleyhallen i Högsbo i fredags. En jätteanläggning med 25 plusgrader, sand och massa volleybollplaner. Och vad passar bättre på en beachvolleyplan än mig?!=D Vi hade grymt roligt, flamsade, tramsade, spelade och drack tom en och annan öl (förutom våran taxi-driver JR förstås). Som om inte detta vore nog var hallen smockfylld av snygga killar med väldigt lite kläder. Av någon anledning tog de första bästa tillfälle att försöka impa på oss singeldamer (jag och en tjej till) genom att kavla upp byxorna hela vägen upp till ljumskarna (alldeles för uppenbart) eller helt enkelt bara kasta tröjan (mer effektivt). Vi var inte mindre diskreta då vi stod och pratade högt och pekade på dem. Den bjuder vi på!

Matcherna började lida mot sitt slut då det oundvikliga hände. Det som alla väntat på, det som var meant to be. Det som BARA kan hända mig. Jag fick en boll rakt i ansiktet. Stenhårt. Perfect match rakt över öga och kindben. Lagom svullen och såg lite misshandlad ut. Tog igen mig ett par minuter vid kanten, sedan gav jag mig tillbaka in i leken igen, lagom till alla andra gav upp. Jag ägde! Fick min storhetsperiod de sista tio minutrarna då jag spöade skiten (eller iallafall nästan) av den sista stackars kille som vågade ge sig in i spelet.

Sedan bar det av till stan och ett par öl på Svarta Oliver. Sedan begav sig alla hemåt, slut som vi var. Men gott sov jag den natten....

Slutresultat:
1 svullet kindben
1 miljard sandkorn överallt där det är jobbigt (typ naveln, bakom öronen och i håret)
4 öl
X antal vinster och förluster (vem räknade egentligen?!)
2 svettiga svettband som gjorde att jag inte bröt mina handleder som alla andra
1hel kropp med träningsvärk dagen efter
2 armar som inte kunde lyftas över huvudet, vilket ledde till svårigheter när jag skulle ta av mig kläderna

FAVORIT I REPRIS SNART!!!!!!!!=)

Visst är de snygga!?!?=D

Visst är de snygga!?!?=D

Kunde inte låta bli att lägga upp denna underbara bild=)

Kunde inte låta bli att lägga upp denna underbara bild=)

Sen när får man massa vuxenpoäng för att man gillar hembakt pizza?!?!?!

Jag tycker det är fusk, slag under bältet. This has been eating me! Hela dagen faktiskt. Jag hatar att bli kallad vuxen. Jag är en av de mest ovuxna jag känner. Hembakad pizza kan faktiskt vara godare än köpepizza utan att man måste vara vuxen! Here's why:

1. Det är inte brösthår i degen.
2. Det är dina egna avkapade fingrar som ligger i tomatsåsen.
3. Du vet med säkerhet att det vita i kebabsåsen verkligen ÄR youghurt.
4. Du kan få lägga på nonstop om du tycker det är gott utan att de portar dig från pizzerian.
5. Det är inte många pizzerior som kan erbjuda soltorkade tomater på sina pizzor. Men på Pizza a'la Mig så går det.
6. Du får äntligen användning för det där vetemjölet från andra världskriget som stått längst in i ditt skafferi i tusen år. Silverfiskarna och mjölbaggarna är bara till att sila bort, de är döda och förmultnade sen länge. Tillför lite extra krispighet i pizzabottnen!

Men okej, för att inte prisa det här med hempizzabak för mycket kommer här några fördelar med köpepizza:

1. Blir du matförgiftad har du någon annan att skylla på, kanske kan du även stämma någon.
2. Du slipper deg i hår, öron, bakom spisen och i vattenkranen.
3. Du slipper göra som sist du bakade och läste receptet fel. 50g är inte samma sak som ett halvkilo. Iallafall inte när det gäller jäst....
4. Det är ju alltid kul att lägga ut 60 spänn bara för att upptäcka att det du trodde var medföljande tandtråd i själva verket var ett hårstrå från intimare kroppsdelar.
5. Pizzabagare ska väl också leva?!?!
6. Du förbränner iallafall den första tuggan genom att du faktiskt måste gå 10 meter från bilen för att komma in på pizzerian. Sedan även en tugga till d du upptäcker att de inte tar kort och du måste förflytta dig 25 meter till för närmsta bankomat.

KALLA MIG ALDRIG MER VUXEN!!!!!!!!

=D

Helgbak!

Började igår kväll med ett väldigt avancerat pizzabak. Fetaost, oliver och soltorkade tomater fanns bland ingredienserna. Inte kan man stopp där! tyckte hon när hon vaknade imorse och gjorde en gigantisk morotskaka med sjukligt mycket glasyr. Morötter är väl nyttigt....?? Och hon har tvättat och tumlat och vikt ungefär femton maskiner tvätt. Och städat i lägenheten, slängt massa saker hon inte behöver och fyllt två kassar med pappersskräp som ska till återvinningen. Vuxenpoäng!!

Men ändå är det ingen som kommer fram, klappar henne på axeln och säger "Vad duktig du är!" Nej, nej, de enda som märker något är dammråttorna som förtvivlat kämpar för att hålla sig kvar när hon far fram och slänger deras bostäder. Och inte fan är de tacksamma. De försöker bara bita henne i ändan och fräsa med sina små snuskiga nosar åt henne. Läbbiga är de.

Så i brist på att någon kommer och ger mig en kram, håller mig sällskap och smakar på min morotskaka så tänker jag ha qualitytime med mig själv, krypa upp i soffan och sätta i mig ett redigt glas vin. Har Systemet öppet på söndagkvällar förresten? Fan också...... Det blir svarta vinbärssaft istället idag igen........

JAG HAR LÅNGTRÅKIGT!!!!!!!! RASTLÖS!!!!!!!! ROA MIG!!!!!!!!

Snyggaste tjejerna=)

Snyggaste tjejerna=)

Gos!

Gos!

Snyggaste värdparet! (Det enda värdparet....;-)

Snyggaste värdparet! (Det enda värdparet....;-)

Jessica, Linda & Andreas

Jessica, Linda & Andreas

Mamma Karin lagar mat!

Mamma Karin lagar mat!

Snorkel kan vara bra att ha i vårt härliga vinterklimat=)

Snorkel kan vara bra att ha i vårt härliga vinterklimat=)

103957-10

103957-10

Sak Som Man Aldrig Lyckas Med Men Som Louise Fixade I Lördags:

Att mitt i natten få busschauffören att ta en omväg utöver den ordinarie rutten och släppa av en precis utanför ytterdörren! Stannade mitt i en rondell för att jag o Karin skulle slippa gå så långt i mörkret och regnet. Tack! Respekt till mig! Gör om det om ni kan!=D

Nyårsresumé!

Nyår! Skönt vare att vara ledig lite grann under jul och nyårshelgerna. Sälen blev som sagt ej av då Kung Bore kände sig tvungen att jävlas med oss och låta snötäcket lysa med sin frånvaro. Istället firades det nya året in på Karins sommarställe på Orust, med trerätters supé och i goda vänners lag. Alla visade sig från sin bästa sida (Fast Jocke visade ansiktet för en gångs skull, haha=). Karin försökte döda oss med två hela vitlökar i maten, Andreas briljerade med att kunna alla tjejfrågor i "Kampen mellan könen" (Allvarligt talat, tjejfrågorna!?)

Linda hade hittat ner från Oslo, Jessica var söt som vanligt. Karin F klunkade champagne som om hon vore född till det och Johan visade oss hur man dricker ett helt lock öl. Emma hade tagit med sig två för oss nya bekantskaper, Jonas och Josefin. Josefin hade med sig eget fika, en liten bulle i ugnen och Jonas klarade därför av att svara på frågan "Vilken är utöver Brio den ledande barnvagnstillverkaren i Sverige?" (Svar: Emmaljunga var det va?) Han var också den enda av oss som visste detta. Johan hade också med sig en ny bekantskap, Henke, som bjöd oss på afghanskt hembränt. Detta var inte gott, men det var snällt ändå. Tror jag.

Sedan blev det tolvslag och Killarna siktade på huset istället för över fårhagen. Vi skyller på att det regnade va? Champagnen bubblade och pussar och kramar utbyttes på löpande band. Firandet fortsatte inpå småtimmarna tills vi stupade i säng och sussade sött. Vi var inte ALLS bakis dagen efter.

Underbart lyckat nyår, som vanligt. Det ena året överträffar det andra, men så kan det väl inte heller bli sämre när alla ens bästa vänner är samlade på ett och samma ställe? Fan vad jag älskar er! PUSS!!
(PS, bilder kommer så fort jag skaffat mig en ny mus till datorn, haha=)