I Have....

.... Pirr....
Änd Aj Kajnda Lajk It.
=)

Om Jag Säger....

.... Kryss, Spaghetti, Cesar-sallad, eller  Kuk, Anus, Kuk. Vad säger ni då?

Haha, fråga min sjuke kollega i Stockholm, sådär bokstaverar man tydligen reg-nummer! =)

Knarkar Champinjoner

Vad lider jag av, har suttit o käkat champinjoner med leverpastej hela morgonen. Nu blir det mjukostmacka. Jag vet hur man gör knäckebröd av te-kaka. Man glömmer den på defrost i micron. Mmm, knaprigt det blev! Hallonyoghurt med konsistens gipssmet också. Längtar hem till jordnötsringarna från igår. Vet inte vad det är med mig, är så himla trött.... Tog sovmorgon imorse men det hjälpte inte alls, jag går runt som i en dimma.... Kan det inte var igårkväll igen, det var ju så mycket roligare.... Nu ska jag leta maskeringstejp. Puss.

Fy fan säger jag bara....

Satt och läste tidningen på nätet när jag kom fram till en samling artiklar som handlade om kvinnor som blir förföljda av sina exmän, där det även fanns intervjuer med en man som gör detta. Det är fan sjukt hur vissa människor tänker och man blir ju rädd för mänskligheten. Vissa händelser i dessa berättelser fick mig nästan att börja gråta, sitter fortfarande med en klump i halsen. Värst var det för några år sedan när jag för första gången läste "Gömda" av Liza Marklund. Förmodligen den bästa bok jag läst, men usch vad jag mådde dåligt under tiden. Även efteråt har vissa episoder ur boken satt sig i mitt minne som håller mig vaken sent om nätterna, dock inte så ofta längre, och även en del diskussioner om denna boken som var helt jävla galna.... 

När jag var liten fick jag lära mig: "Behandla andra såsom du själv vill bli behandlad". Nog det visaste jag någonsin hört. Synd bara att inte alla tänker så. Jag gör det iallafall.

Toga-festen var en SUCCÉ!! =D

Folk drällde in från alla håll och kanter, vissa så långväga ifrån att de hade taigt in på hotell! Vissa gör VAD SOM HELST för att få komma på party of the year ;) Så här kommer lite kort som visar hur kuuul det är när närmare 20 flarnar klär ut sig i lakan och partar loss!=)image37

Babes in sheet=)

image38

Monky hittade dit! =D

image39

Alex försöker döda mig. Eller nåt=)

Fler bilder kommer, min blogg har fått frispel o vill inte blogga flera bilder just nu..

Puss på er sä länge! =D

Jessa & Lojs Smartast I Världen.

Haha, hittade ett utdrag från en av mina o Jess MSN-konversationer som jag sparat för jag tyckte den var så roligt flummig, sjuka e vi. Så ta del av vår galenskap!=)

-Louise- säger:
ne, nu måste jag äta!! sluta prata med mig!!
Jessica säger:
hejdå
Jessica säger:
puss smisk och bonk
-Louise- säger:
ha-Louise- säger:
hångel, frust o gnägg
Jessica säger:
sluta skriv då! annars kommer jag ju skriva tillbaka fattaru väl?
-Louise- säger:
men jag vet.... men visst var det kul!?=)
Jessica säger:
ät grå gröt
Jessica säger:
mm
-Louise- säger:
gå o lägg dig....
Jessica säger:
okej lite..
-Louise- säger:
älskar dig . puss hare gött hääääj!!
Jessica säger:
pusss
Jessica säger:
älsakr dejje meeeeeeee

Sjukaste Stället Att Träffa Folk På (Och Hipp Hipp Hurra Också Förresten):

Helt tveklöst: Polishuset. Står och stampar i marken och muttrar för mig själv över att det ska ta sån jävla tid att skriva en liten bajsanmälan när jag ser ett familiar face. Eller familiar och familiar, jag vet att jag har sett det någonstans förut, men kan inte helt placera det. Förrän det har gått därifrån. Då går det upp ett ljus! Först Lysekil, sedan NS och sedan på polishuset av alla ställen, det finns ju inte. Fan, Göteborg är inte så jävla stort som man kan tro ibland=) Detta var tvunget att firas med en glass. Sen fick jag höra att jag tydligen pratade ganska högt om Excel inne i väntrummet med. HA! Prata högt?! Jag?! NÄÄÄ! ;-)

Lyckades också klämma in en sushi med my love Jess som precis kommit hem från Zürich. Så hon luktade lite bratwurst. Eller nåt annat zürianskt (haha, syrianskt, det var roligt *not*=).

Spelade Volley på kvällen, satan va segt det var, bara tolv pers där (mot vanliga 30). Hade min vanliga Måndagsdate i omklädningsrummet efteråt (Linda, som jag sa igår kväll, vi MÅSTE sluta träffas på det här sättet!).

Sen hade jag myskväll med Wentworth Miller, precis som det ska vara! Försov mig nu på morgonen, det måste vara hans fel. Måste han hålla mig vaken varenda måndag?! För min hälsas skull är det nog bra med säsongsavslutning snart. -Snyfft-. Men vem ska jag då mysa med om måndagskvällarna?! Satan....

Förresten, glömde säga:

Happy Time! Again! =D

(Och Hipp Hipp Hurra för mig förresten, nu e jag 22=D Firas som ni vet med Toga på lördag, be there or be square=)


Snärt-Krig Och Hästar

Idag har det varit krig på Södra Vägen. Bernard kom in och störde mig i mitt filosoferande och började skjuta gummisnoddar på mig. Lite halvhjärtat försökte jag skjuta tillbaka, men människan hade ju femton tröjor på sig så det gjorde föga skada. Så jag försökte brotta ner honom istället (vilket heller inte gick så bra, trots att jag är superbiffig, förstår inte alls varför). Så när han snärtat mig blå på både armar och ben fick jag min hämnd. Han fick kavla upp ärmen och jag straffsnärtade honom på underarmen. Det resulterade i ett rött märke som såg ut som en häst. Så nu har han en häst på armen. Respekt.

Dikten Om John

Det var en gång en John

En dag klev han på en tång

Tången bet John i foten

Den fick dom kasta på skroten

För John var gjord av plåt

För att han alltid var så kåt

Så de försökte bota det

Men de gick inget bra

Så de gav upp

O köpte en tupp

Så nu är John på tippen

För han fick flippen

Så nu bor han där

O är lite kär

I sin fot


Sillvik, en helt underbart solig lördag i slutet av mars=)

Ville bara visa hur underbart man kan ha det, trots att det blåster orkanstyrka så man nästan trillar i plurret och är svinkallt ute. Första vårsolen gör en tonårsfnissigt överlycklig ändå! =)

image36

Jag får inte tänka så.

Trots det så gör jag det ibland.
Tänker på hur det hade varit om jag inte gjort som jag gjorde.
Och varje gång jag tänker det så vill jag slå mig själv hårt i ansiktet.
För jag vet ju att det var rätt det jag gjorde.



Ska jag verkligen publicera detta? Doesn't make any sense at all anyway....

Idag Har Jag (För Den Som Vill Eller Inte Vill Veta):

* Snubblat över slangen till högtryckstvätten och nästan stått på öronen.

* Öppnat en dunk motorolja och fått hälften sprutat rakt i ansiktet.

* Fått ett alldeles eget p-bots-block. Nu jävlar ska här lappas bilar!! =D

*Hållt ett saftglas och sett det glida genom mina händer utan att fatta att jag borde hålla ett hårdare tag om det för att inte tappa ut det över hela mig.

* Kört rally över ett fartgupp så att det kittlade härligt i magen.

* Inte hunnit äta lunch än (klockan är kvart över fyra, jag tror jag skiter i det helt).


Igår Lyckades Jag:

* Fastna med armen i min egen tröja så jag inte kom loss och nästan lyckas göra sönder ett halsband i utbrytningsförsöket.

* Se en hel film på bio utan att somna eller hälla ut snacks på golvet.

* Klä på mig, borsta håret och sminka mig på 30 sekunder.

* Agera avancerad GPS-navigatör på Hising Island via telefon.

* Somna utan att behöva slå på tv:n (vilket är en ENORM bedrift!).

Men Fan!

Jag är ju inte helt smart. Lyckades spärra mitt mastercard. Så nu kan jag inte kolla mitt saldo.

FAN!

Hur fan kunde jag glömma koden?!?!

Min mage pratade med mig.

Jag blev jätterädd.
Var inte beredd på att den skulle prata så högt.

Antagligen blev jag väldigt skärrad av denna plötsliga händelse, för jag började hitta på egna priser när en kund ringde och frågade, trots att jag vet precis vad det kostar. Fan, inte en sån här dag igen. Tycker synd om min arbetskamrat som måste stå ut med flummiga mig hela dagen.

Och stackars den som måste stå ut med mig sen......
Typ jag.
Stackars mig.

Snabbvisit i Oslo!

Efter att Linda avklarat sitt högskoleprov i lördags bar det av mot Oslo där Annelie och hennes nyblivne sambo skulle ha inflyttningsfest. Tvärnitade i Töyen precis när klockan slog nio och drakarna och demonerna var på väg ut på stan. Pumpade luftmadrass, sen sprang vi ner till Annlie och halsade lite vin, sedan gick vi till ett ställe som hette Scuba. Där shakade vi loss ordentligt allihopa, var grymt kul! Tog över 100 kort=)

Dagen efter tillbringade vi tjötandes i soffan och senare inhandlades det frukost på Subway. Mmm, majonnäsmacka med rostbiff,kalkon och skinka... Gott! Efter en närmare fyra timmars drive var vi hemma igen i Götet. Kort men intensiv roadtrip och vi kan inte klaga på att det hände för lite denna helgen! Det var Intriger hit och dit så det stod härliga till och vi var tvungna att redan nu bestämma att vi måste tillbaka till Syttende Mai för att festa mera!