Cash-Safe?

Om jag var en penny-case, vart skulle jag gömma mig då........? Vart är väskjäveln??
Avskyr att packa, jag hittar ju aldrig något. Ska slänga allt i min lägenhet.

Dock hittade jag 70 euros i en byrålåda. När tusan använde jag euro sist?! Happy, happy, anyway. =)

Jag E Gör-Smart (Som Vi Säger I Väst)

Har bokat in mig själv på en resa som gör att jag kommer komma hem fredag kväll klockan 22.35. Klockan åtta morgonen därpå skall jag infinna mig någonstans på Chalmers (Chalmers finns ju över hela fucking stan!) där jag ska skriva högskoleprovet. Varför då kan man ju fråga sig. Ja, den som ändå det visste. Jag har nämligen ingen aning! Tänkte att det kunde vara en intressant sak att göra? Så nu har jag suttit och småpluggat lite delprov för att ha ett hum om hur det kommer gå till. Slutsats; Risken är stor att jag stryper författaren till mattedelen. Omkretsen av en kvadrat på 48000cm2 är väl för fan lika stor som omkretsen på en rektangel på 48000cm2?!?!?!?! Jäkla flarne som gav mig fel på det! Det kommer stå "Blond" i mina papper.

Men! Ska man slappa i värme så ska man. Och jag ska njuta av varje sekund! Tunisien har ca 22 grader i luften och 15 i vattnet just nu. Svensk högsommarvärme! För vi badar väl sällan i mer än 15 gradigt vatten numera?

Jag tar med min nya Pod och glajdar ner på beachen.

Pass, p-piller o pesetas (eller dadlar, dinarer och dromedarer) , här kommer jag! Hasta la vista, honeys! =)

Spontanköp!

Spontanitet i all ära, men jag la precis ut 2000 spänn på en IPod bara för att jag tyckte jag under ett svagt (?) ögonblick var värd en. Visst är jag väl det? Vem ska älska mig om inte jag?!
Jag fyller ju ändå snart år.... För tidig birthday gift to myself! :)

Fin va?

image78


(Bild lånad från bountii.com)

Get a life! (Jag också?)

Sitter här och småsuckar över alla meningslösa bloggar som tar upp wwwärlden (åååå, kass ordvits!). Vem är egentligen intresserad av vad dessa 17-åriga tjejer käkade till frukost och vilken tid de vaknade och hur de längtar efter sin pojkvän? Inte jag iallafall, men trots detta hamnar jag ALLTID på denna typ av sidor när jag blogg-surfar. Dras de till mig som flugor kring en skithög eller är det så att det inte finns vettigare bloggar?

Å andra sidan.... Hur meningsfull är min egen blogg egentligen....? Fan.... Där sparkade jag undan benen för mig själv. Jag får väl se till att skaffa ett liv då. Är detta bloggens ödeläggelse?

MEN SVARA DÅÅÅÅ!!

Har nu ståt i telefonkö hos Forex i tjugo minuter. Jag började som nummer 1 och står fortfarande på nummer 1. Orimligt! Hur ska jag kunna köpa vattenpipor utan tunisiska dinarer?!?!?!

image77








Skruvat!

Jag insåg det inte då, men det blev början på en skön vänskap.

=)

image76

Ååååååååh!!!!!!!!

Dunder-Å! Ååååååååh! Jätte-Å!!!! Kan jag inte bara få flippa? Bara lite?
Jag ger mig ut och springer imorgon när jag vaknat. Blir av med lie damp.


Ensam....

Fy fan vad skönt det är. Jag har inte haft en ensam kväll på flera veckor, känns riktigt uppskattat just nu. Låt mig vara själv bara ikväll så lovar jag att älska ihjäl er allihop nästa gång jag ser er!

Att somna så som jag gjorde i början av denna veckan hade iofs inte varit helt fel....... Mer mys till mig!

Fuck, jag är uppenbarligen obotligt sällskapssjuk. Jag vill vara ensam tillsammans med någon.

Fullmoon imorgon!

Min älskade Per-Arne har ju som bekant återkommit från Thailand, där hon köpt med sig både bucket och Sangsum. Till ära av detta kommer vi ställa till med mini-baluns i husvagnen (min lya) imorgon kväll. Kom den som vågar!

image74image75

De fula bilderna är lånade från nån ful sida som var för oansenlig för mig att komma ihåg adressen till.

Bläck-streck

Just nu är mitt liv dunder-intressant (eller gör-intressant som vi säger i Götet). Till exempel har jag upptäckt att jag har ett blått bläck-streck på magen. Antagligen efter en bläckpenna. Det ni!

Dett inlägget är starten till en helt ny kategori här på bloggen: Dagens Mest Meningslösa Inlägg. Jag har en känsla av att den kommer bli dominerande på sidan.

Kyss.

Ungefär Så Häääär Intressant....

.... är det att få mail från ledningen. Adresserat till "All Swedish Mailboxes", men med information som är fullkomligt irrelevant för oss:



"Dear All Swedish Mailboxes, Today Junior took a shit before he came to work. We´re all very happy about that.  

Sincerely Yours, The Toilets at Landvetter Airport"

Sprit På Arbetstid

Nu ska jag iväg och hänga på låset när bolaget öppnar. Köpa alkohol på arbetstid. För företagets pengar. Chefens order. Nog tråkigt att jobba idag. =P

Pumps Och Högtryckstvätt

Ville bara meddela att det går alldeles utmärkt att tvätta bilar i högklackat. Riktigt sexigt till och med.

Det är bara till att konstatera:

Biluthyrning ÄR sexigt!
Fråga bara mina nöjda kunder. ;)

Det Finns Hopp För Mig Med!

Någon gång ska jag också bli vuxen och sofistikerad. Jag har smygstartat med att inhandla mitt livs första par vuxen-skor, ett par marinblå pumps, liknande dem på bilden. Jag kan dessutom gå i dem! Och jag tycker de är sköna! Och jag vill ha dem på mig hela tiden! Tom när jag sover! Mina nya babys. Helt galet.... Vad ska det bli av mig?? Lipgloss-beroende och sko-fetischt. Har dessutom börjat leta efter den perfekta handväskan och skjortan. Nä, nu måste jag gå och inhandla något svart rockigt/punkigt snart innan jag blir rädd för mig själv.

Trashy becomes classy. (Inte för att jag någonsin vart särskilt trashy, men det lät bra).

image73

Kanske Äntligen Blir Av?

Drömresan. Som jag planerat i sju år. Kanske, kanske blir den första etappen avklarad till sommaren/hösten. Vi får se vad TUR 2008 har att erbjuda...... =)




Den Där Bruden Och Namn Alltså....

På volleyn förut blev jag knackad på axeln. Bakom mig står en kille som brukar hänga där, vi har varit i  samma lag och hälsat på varandra ett flertal gånger.

Han: "Hej! Louise var det väl?"
Jag: "Ehh.... ja, just det! Och du heter.... Du heter..... Eh...."

Pinsam tystnad.

Jag: "Jag vill säga Simon.... Men jag vet att det är jättefel...."
Han: "Det är nära".
Jag (ser lite efterbliven ut): " Ssss.... Sssssss.....Sssssssss!!!!"
Han: "Samuel".
Jag: "Skit ockå, jag visste ju det. Jag är kass".

Behöver jag tillägga att han asgarvade åt mig?

Sedan delades vi in i lag och jag fick som vanligt fem lagkamrater att hälsa på. Jag har träffat nästan varenda en innan, men givetvis mindes jag inte en enda sedan tidigare. Nu såhär efteråt minns jag att en tjej hette Elsa (minns det genom att tänka på min bil).
Kunde snabbt konstatera att man oftast bara minns ett namn bland en samling människor. Sitt eget.

Puss godnatt! =)


Bekännelse

Japp, jag är confused. Så är det!

Born and raised.

När Faller Himlen Ner Också?

Idag har jag haft en helt otrolig dag! Hittills. Otrolig som i ordagrant otrolig. I en inte helt positiv bemärkelse.

Jag har:

1, Kommit till jobbet och insett att halva ytterväggen in till kontoret är borta. Några sinnesslöa människor har försökt bryta sig in i nyckelinkastet. Dock utan större framgångar förutom en totaldemolerad vägg och en ledsen stationschef (skulle vara jag, det). Skönt att nyckelboxen gjorde det den är till för att göra, nämligen att skydda våra nycklar.

2, Insett att jag har träningsvärk i en enda muskel på framsida lår. Nej förresten, sträckning tänker jag kalla det. Kan inte lyfta benet mer än två decimeter från marken. Jobbigt det blir på träningen sen!

3, Blivit hotad av en kund som tyckte att jag har begått bedrägeri genom att debitera honom för en bil han hyrde utan att ha täckning på kortet för. Sen när började vi idka välgörenhet här?? Har du inga pengar, hyr ingen bil! Så enkelt kan man göra det för sig. Mannen blev en bit in i samtalet hotfull på riktigt, bytte tonläge och verkligen väste åt mig att jag "skulle passa mig jävligt noga och hålla min lilla käft stängd". Sadly för hans del har jag svårt att respektera och ta människor på allvar som står och svär, gapar, skriver och tar till personangrepp. vuxna människan. Slutligen skulle han polisanmäla mig. För vad?? För att jag krävde in pengar som är rättmätigen mina? Gör det vännen, jag har en hel mailkonversation sparad som talar till din nackdel.



Jag ska nog klämma in jäkligt basic visdomsord här, riktat till mannen i punkt 3: "Tänk först, handla sedan". Du sparkade just undan benen för dig själv. Snackar vi anmälan var jag snabbare än dig.

Jag hoppas att dagen avslutas bättre. Kollegan skämtade om att jag inte borde sätta mig i en bil idag, den kanske exploderar. Im afraid he could be right, I take the bus home.

Oj. Tomt. Och Tyst!

Kom just hem efter en helg i Sthlm. Trött som en ekorre utan ADHD tyckte jag att det skulle bli skönt att komma hem och bara slänga mig i sängen och sova (är väldigt trött eftersom jag blev väckt klockan sju imorse av av en outhärdligt pigg person). Men så när jag klev innanför dörren slogs jag av en helt enorm.... tystnad.... Inte kul. Jag har inte tänkt på innan att tystnad kan vara så tyst! Snabbt som attan på med tv:n för att få lite sällskap. Ja, jag är nog extra sällskapssjuk just nu. Haft människor omkring mig hela helgen så det kändes konstigt att helt plötsligt vara ensam. Känns konstigt att vara hemma igen, vet inte varför. Helgen gick så fort. Oj! Nu hittade jag en jättecashew-nöt. Jag åt den. Tänkte bara säga det. Öh.... Jag har nog inget mer vettigt att säga ikväll.

Sov så gott!

Älsklingen- Nu Är Han Äntligen Min!!

Ni vet jag skrev för ett tag sen om något jag drömde om att ha....
Nu är den äntligen min! Mmmm, jag ler bara jag tänker på det!
Kicks bästa kund, det är jag det!


image62

My new honey.

Dior Addict- 007 Tulle. Bara namnet liksom. 007. My name is Dior. Louise Dior. =P










Erase or Rewind?

I prefer erase. Synd bara att det är en omöjlighet. Varför kan man inte själv få bestämma vad man ska komma ihåg och inte?? Jag glömmer ju hela tiden saker som jag verkligen vill minnas (mitt närminne är ungefär lika långt som en groda är grön), varför kan jag då inte få bestämma sker som jag faktiskt VILL glömma??

Orättvist.

Nu ska jag gå och dricka en öl och glömma allt för stunden åtminstone. Just det, jag ska spöa Robert i biljard med var det tänkt. Har jag tur kommer Jess dit och bevittnar hans nederlag. =D

Till häst! (Eller skor, jag lär ju få gå dit....)

Helg snart. Yeah!

Puss


Loppor?

Det kliar djävulusiskt på min ena vad. Loppor? Eller myggbett? Eller bara jäkligt torra ben?

Längtar efter helgen.... Då får det klia hur mycket det vill, jag har viktigare saker för mig så jag struntar i om det kliar! =)

Nygamla Möten I Duschrummet

Duscharna på mitt gym är sällan helt kompletta. Antingen kommer bara kallvatten, eller så är munstyckena sönderslagna för att folk tappat dem i golvet, så de sprutar åt femtioelva olika håll, eller så fungerar de inte alls. Givetvis fick jag tag i den enda fungerande duschen igår, vilket innebar att det stod en kö av nakna tjejer bakom mig, stampandes i golvet och väntade på att jag skulle bli klar (säkerligen en killes våta dröm, men itne min).

För att vinna lite tid ropar jag över axeln att duschen bredvid mig typ funkar, den har bara två av tre ovannämnda brister. In kommer en tjej för att testa lyckan, men stannar upp i dörroöppningen.
"Nämen hej, Louise!"
Öh.... Då var det en tjej som gick i klassen över mig på JM (gymnasiet). Lite awkward blev det, har inte träffat henne på flera år, och så står man där helt näck och utlämnad och kör en "catching up"-konversation: "Jaha, nämen, vad har du gjort senaste osv". Verkligen kul att träffa henne igen, hon är svintrevlig, men jag hade känt mig mer bekväm med kläder på, haha!


image71


Man mäter labilitet i sten

Snackade med en polare igår, som beklagade sig över sin kompis nya tjej, som verkar omåttligt impopulär. När han skulle jämföra vem av kompisens nya tjej och hans eget ex som var stördast och mest labil, användes följande metafor:

"Om mitt ex var som det den där stenen (sparkar undan lite grus) så är fan hans nya brud som fucking jävla Ramberget!"

Hihihi, jag tyckte det lät roligt...... =)

En Byggande Bög?

Igår satt vi hemma hos Malin och käkade räkor, paj och drack vin. Efter en lagom halvflummig kväll med tvångstittande av melodifestival, googlande av allehanda nyttig information såsom Bermudatriangeln, månlandningen -69, Area 51 och Marianergraven (alltid bra att vara upplyst), sitter vi och snackar lite allmänt om byggnationer. Linda säger något i stil med "De byggde därborta, bla, bla bla".

Jag fick totalt hjärnsläpp och tyckte att just böjningen av själva ordet "bygga" lät väldigt underlig. Kan man verkligen säga "byggde"? I bakhuvudet hade jag diskussionen om att man kan böja "byta" på två olika sätt, en del säger "bytte" och en del säger "böt", vilken enligt många är lika rätt båda två.

Louise tänker (och följaktligen även säger högt):

"Heter det verkligen BYGGDE? Kan man inte säga BÖG?"

Oj, vad fel det kan bli.......=)

image70

Byggd eller bögd?




Media Som Du Sällan Ser Den

Horung-
e.




Och tur är väl det.