Kalsongmannen på marken

Okej. Vad händer egentligen här på Hising Island?! Sent en kväll häromdagen skulle jag gå o skalla huvudet i väggen tills jag somnade, men först var jag tvungen att släcka lamporna. Ser från mitt köksfönster hur en polisbil stannar på gatan utanför min crib. Nyfiken som jag är var jag ju tvungen att kika efter vad de gjorde. Döm om min förvåning när jag ser en man endast iförrd kalsonger och t-shirt stå mitt i gatan. Vad vill han?!
Ser hur han står och pratar med poliserna en stund, ringer Johan för att berätta det roliga och blir tvingad att ta kort. Självklart! I min iver att få av linsskydd och grejer ser jag hur killen slänger sig handlöst ner på knä med händerna bakom huvudet, a´la bästa Hollywoodfilm. Poliserna kollar på varandra och skakar på huvudet. Då slänger sig grabben handlöst (igen) fast denna gången pladask på mage på den blöta marken.
Handklovar, två polisbilar, 6-7 polismän och ett par minuter senare trycker de in honom i en av radiobilarna och åker iväg. Lugnet återställt i Ghettot igen.
Nästa vecka: Handväskryckning på Coop?

Kalsongmannen på marken


Kommentarer
Postat av: Jessica

Haha, det var lika kul å höra det igår som att läsa det idag.. puss

2006-10-07 @ 17:32:06
Postat av: Louise

Och se bildbeviset?=)

Postat av: Jessica

Bilden gör allt!

2006-10-09 @ 18:34:39
Postat av: virre

Det var inte jag!

2006-10-09 @ 20:24:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback