Dejtingregler?

Helt seriöst, vem FAN har kommit på dem? Lyssna på detta (obs! skrivet ur en tjejs synvinkel, ni killar får tänka tvärtom):

1. Ni träffas, pratar, umgås och har trevligt. Inträffar oftast på kvällen. Det är dags att gå hem, givetvis var och en för sig. Ni byter nummer, eller åtminstone han får ditt, det är ändå inte din sak att höra av dig först.

2. Han hör av sig. Observera att denna punkt måste ske vid rätt tillfälle! Ett sms på direkt efter att ni har skilts åt, där han tackar för en trevlig kväll, är okej, men efter det får han inte höra av sig förrän två dagar senare. Ringer han dagen efter är han för påstridig, tre dagar senare är han inte tillräckligt intresserad. Ringa eller sms:a? Om han ringer är han uppenbart intresserad, om han sms:ar kan det hända att han är lite blyg eller så vill han veta mer om dig innan han blir mer intresserad.

3. Låt honom kämpa! Ge inte efter för lätt! Spela svår, oavsett hur intresserad du är. Låt honom för guds skull inte veta att du är intresserad! Verka upptagen och dissa honom iallafall tre gånger innan du tackar ja när han bjuder ut dig. Det är det han vill.

4. Första dejten. Han ska föreslå den, han ska bjuda på den. Föreslår han bio har han ingen fantasi, föreslår han middag har han mycket att prata om. Låt honom prata om sig själv, skratta åt allt som han skämtar åt, även om han är lika rolig som skäggiga gubben i Västnytt. Om han låter dig välja film: Välj actionfilm, typ Terminator. Om ni äter middag, ta en sallad. Romantisk film signalerar jobbig brud, blodig stek med bearnaisesås signalerar manlighet. Glöm inte torka dig om munnen efter varje tugga.

5. Kvällen lider mot sitt slut. Föreslår han att ni ska gå hem till honom eller dig vill han inget mer än få dig i säng. Ger han dig en hastig kram och ett "ha-det-gött-hej" kommer han inte höra av sig igen. Ser han dig djupt in i ögonen, kysser dig och berättar vilken fantastisk kväll det har varit så vill han något mer. Men försök inte själv ta första steget!! En av de sju dödssynderna (eller åtminstone borde vara).

6. Efter denna första dejt har du oftast en av följande tre känslor; du är nästan kär, du kan tänka dig att bara ha sex med honom eller du är inte intresserad alls. Gör följande:

Du är nästan kär: Visa det inte!! Dölj det väl! Hör inte av dig! Om han hör av sig, spela svår! Hur mycket de än säger att det är jobbigt med tjejer som spelar svåra så är det precis vad de vill. En tjej som visar vad hon känner blir snabbt ointressant.

Du kan tänka dig att bara ha sex med honom: Det enklaste av allt.  Skicka ett sms sent en fredag eller lördagkväll och fråga om han vill ha sällskap under natten. Kan ej missuppfattas.

Du är inte intresserad: Modigaste är att säga det rent ut, men som vi alla vet händer detta ungefär en gång på tusen. Vad du än gör: ring inte och skriv inte "puss" eller "kram" i några sms, då detta kan uppfattas som vilseledande. Å andra sidan är killar rent generellt ganska tröga och kan uppfatta allt som vilseledande, så hör inte av dig alls, förutom på fyllan då allt är tillåtet (tills ångesten gör sig påmind på morgonen).

Till er som orkat läsa allt det här har jag bara en sak att säga nu: FEL, FEL, FEL, FEL!!  Detta är över lag ganska välkända dejtingregler, men har någon någonsin bevisat att de verkligen funkar?
Om killen är en idiot från början finns det inget som säger att han blir en mindre idiot för att du spelar svår i tre veckor, och om han är en som är helt perfekt för dig så blir han bara mer nyfiken på dig om du säger att du gillar honom. Slopa alla regler och låt människor vara människor....!

Nu ska jag gå och fortsätta vara helt värdelös på dejting, och göra precis tvärtom vad man "ska" göra! Livet blir roligare av att vara tvärtemot=) Bara så ni vet. Puss och god natt!



Kommentarer
Postat av: Jessica

Jag orkade läsa allt..

Pusss

2006-09-03 @ 22:13:58
Postat av: Karin

Då är vi två...ursäkt: jag sitter på jobbet

2006-09-04 @ 13:01:52
Postat av: viktor

helt kriminellt

2006-09-04 @ 16:38:52
Postat av: Junior

Ropen skalla! Alkolås på mobiler åt alla!

eller iaf till louise, hehe...

Kram!!

ps. jag är sjuk louise. riktigt kass. kommer nog imonn men det är osäkert om jag kommer vara den där sprudliga lilla roliga pöjken, hoppas du har överseende med detta.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback