Läkare, patient eller sjuksyrra?

Vad det än är så luktar mina händer sjukhus. Har gjort det hela dagen. Har ingen aning om varför, men så är det. Dagens mest onödiga vetande. =) Men har man fått en jävla p-bot på 800 spänn så har man rätt att kasta ur sig massa onödiga kommentarer. Och svordomar. Och SHIT vad många nya jag har kommit på! En del har faktiskt varit för grova för att ens tänka på. Jag har blivit lurad. "Klart du får stå här, parkera nuuu! Alla står alltid här!". Jag tror dig, fast snygging, du missade den delen om att det är hela världen mot Louise just nu och då ändrar vi parkeringsregler tillfälligt så att hon får böter. Sen ändrar vi tillbaka. Bara för att jävlas. Som råttorna med boxhandskar nere i källaren, du vet.

Gårdagens bästa kommentar: "Blanda inte in mig i våran familj"!

Håll uuuuut!! Snart kommer en redogörelse för 40-årsjubileet i lördags! Valda delar vill säga, haha=). Så stilla er, pållarna, den som väntar på något gott.... (den missar allt kul som händer runt omkring).  Jag ska bara leta upp någon först som kan berätta för mig vad som hände....!!!! =D

Il giorno, il dolore....

Puss o kram

Kommentarer
Postat av: Junior

Vi får hitta på lite från festen gissar jag. Minnet sviker nämligen mig också, förstår inte riktigt varför. Tror det beror på dom äckliga räkorna...

Postat av: Jessica

Räkor är gott! Det kan vi väl också äta på fre? Vart fick du böter någonstans? Böter är hemska.. jag vet.. Puss

2006-09-14 @ 12:12:42
Postat av: Louise

På Ramberget.... Jag skyller på Johan, han sa man fick stå där....=(

2006-09-14 @ 17:55:11
URL: http://loi.blogg.se
Postat av: Karin

hej raring, va gullig du! Party all night long ikväll änna!! Puss

2006-09-15 @ 12:34:54
Postat av: Monica

40-års jubiléum...? Jo man undar ju.. Vad man gjorde egentligen. Tydligen finns det även bildbevis;-) Kan man köpa rättigheterna till vissa bilder tro?
Men roligast var nog ändå Viktors köttbulle kullerbytta/bakåtvolt ner från dansgolvet. Nu tror ni som inte var där att det var flera meter högt men ack så var inte fallet. Det räckte med en decimeter att sätta han i rullning..hahaha!

2006-09-16 @ 11:20:49
Postat av: Louise

Va? vad har jag missat? en köttbullekullerbytta? hahaha här får man för att man springer omkring o socialiserar sig! Men Monky, some pictures better leave unseen, haha ;)

2006-09-16 @ 14:27:34
Postat av: Junior

Hepp hepp!

Jag kräver att vissa bilder visas här på bloggen! Det är av yttersta vikt att allmänheten får se dessa bilder!!

2006-09-17 @ 23:55:56
URL: http://www.junior.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback