Snabbvisit i Oslo!

Efter att Linda avklarat sitt högskoleprov i lördags bar det av mot Oslo där Annelie och hennes nyblivne sambo skulle ha inflyttningsfest. Tvärnitade i Töyen precis när klockan slog nio och drakarna och demonerna var på väg ut på stan. Pumpade luftmadrass, sen sprang vi ner till Annlie och halsade lite vin, sedan gick vi till ett ställe som hette Scuba. Där shakade vi loss ordentligt allihopa, var grymt kul! Tog över 100 kort=)

Dagen efter tillbringade vi tjötandes i soffan och senare inhandlades det frukost på Subway. Mmm, majonnäsmacka med rostbiff,kalkon och skinka... Gott! Efter en närmare fyra timmars drive var vi hemma igen i Götet. Kort men intensiv roadtrip och vi kan inte klaga på att det hände för lite denna helgen! Det var Intriger hit och dit så det stod härliga till och vi var tvungna att redan nu bestämma att vi måste tillbaka till Syttende Mai för att festa mera!

Kommentarer
Postat av: Jess

Och nästa gång följer ja me!

2007-04-02 @ 19:14:10
Postat av: Karin the best

Oj de va en riktigt snabb genomgång av vad vi gjorde! Haha men fan va ball vi hade!!! Norsk hiphop vettu...YOYO whats up! puss

2007-04-03 @ 20:16:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback