Grekisk halvbror, bästa Mojiton på länge och bula i taxin!

Tänkte berätta lite om torsdagen då TUR 2007 satte igång. Vi hade en monter där och givetvis var jag där för att locka kunder, prata med lite folk, mingla och dricka gratissprit. Hehe. Fick mig en grymt billig prenumeration på Vagabond med, vilket var ett av målen för dagen. Såg drottningen också!

Efter allt minglande och pratande var det dags att gå och äta, men först hann man faktiskt med en snabb dusch och ett glas vin till på hotellet trots att man inte bodde där, det var intressant.

I samlad tropp begav vi oss iväg till Hard Rock och åt lite mat (så grymt gott grillat!), sedan var det dags att skutta ner till Scandinavium där det vankades fest och artistuppträdanden. Kidnappade tom Junior som följde med en liten stund, trots att han lovat fira Johns 25-årsdag. Dålig karaktär kallar vi detta ;) Men det gladde oss andra! Dock var detta evenemang grymt 50+ anpassat, och inte ens alla de i vårt sällskap som någorlunda tillhörde den kategorin verkade tycka att det var särskilt bra. Därför drog vi ganska snart vidare till Caribbean Cruises efterfest på Park Lane. Inbjudningarna dit var lite speciella, en liten plakett av trä med lite aluminium krims krams på som det stod Agent 007 på. Astuffa, haha=) Träffade några från bokningen, drinkarna flödade och dansgolvet gungade. Kul att se ens chefer svänga sina lurviga! Janne gav sig tom på den där ryska dansen när man sitter på huk o sparkar ut benen. Avancerat! Var bara lite orolig att vi skulle behöva köra honom till Sahlgrenska med brutet höftben!

Kvällen gick alldeles för fort, och två minuter efter att vi köpt nya drinkar så tändes lamporna. Varför stängde de tre?! Hursomhelst ville vi dricka upp så vi satt kvar en stund, tills vakten kom fram och frågade: "Ni har inte funderat på att gå hem eller?" Vi stängde alltså stället, min jacka var den sista kvar i garderoben, haha=) Sen lyckades jag slå huvudet i dörrkarmen på taxibilen när jag skulle hoppa in, så nu har jag en bultande bula i huvudet. kan inte ens rynka pannan utan att det gör ont. Smärta. Förvånad, någon?? But I got lucky anyway=)

Det roligaste från hela dagen var nog när jag insåg att jag har en grekisk halvbror, som är typ 45. Vi hade samma namn på våra inträdes-badges (kan vara för att jag inte hade en egen, så jag fick hans dubblett för att komma ut och in). Vi lyckades tom nästan blåsa en man att vi hade samma pappa och inte vetat om varandras existens förran nu. Det var kul. Mitt grekiska namn är Sotiris. Jag har ett efternamn med, men det kan jag inte stava till!

Dagen efter jobbade Mathias morgon, till min stora glädje då jag omöjligt hade kunnit komma ur sängen innan nio. Gick runt lite som i en dimma, men lyckades ändå få ut 9 (!) bil. EN ENDA IFRÅN MÅLET! Fan också. Måste hyra ut 10 bil! Sen bar det av till mässan igen för att lämna Jannes nycklar som han lagt på kontoret, smart. Tog taxi från mässan tillbaka till Södra Vägen. Nödvändigt=)

Mötte upp Jess o Linda o hennes norska kompis Stefan och tog en öl på Rose & Crown. Höll på att somna med näsan i gulaschen. Insåg att vi måste röra på oss och tänkte: Bowling! Det tänkte inte bowlingen som var fullbokad överallt. Vi drog till mig istället och kollade på film och åt popcorn, mys det med. Somnade som en stock vid halv ett snåret och sov heeeela natten utan att någon väckarklocka eller telefon störde mig. Underbart=)

Längtar redan till nästa TUR!!!!

Förresten, ska vi åka till Örnsköldsvik? Eller var det Östersund? Eller Örebro? Något på Ö iallafall.......=)

Kommentarer
Postat av: Jess

väntar på blogg från idag me ju! och bilder! puss

2007-03-25 @ 23:25:29
Postat av: Anonym

Bajs bajs bajs bajs!!

Postat av: Helene

Öland kanske?
Jag vill också ha en grekisk storebror. Det verkar tufft.
Pöss Sotiris!

2007-03-27 @ 14:13:23
URL: http://mazuli.blogspot.com
Postat av: Louise

Nej, det blir Örnsköldsvik=)Jag är säker på att det var det nu!

2007-03-27 @ 15:38:12
URL: http://loi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback