Det var länge sen nu!

På alla håll o kanter. Jag har åsidosatt bloggen lite, men det är bara för att jag har ett liv=). Veckorna har varit fyllda av.... eh.... eh..... eh.... Ja du.... Det har iallafall vart så spännande så ni anar inte! Förra veckan var det hårdträning som gällde, gymet må, ons, tors, fre. Resulterade i en överansträngd högertriceps som gör det omöjligt för mig att använda armen. Det är för övrigt den muskel som i folkmun kallas "Ölhävarmuskeln", vilket medförde svårigheter då det i lördags skulle förtäras öl i goda vänners lag på Storan, lyssnandes till Bring me the fucking riot, man. Men kul hade vi ändå! Och öl gick ner (hallå, man har väl två armar eller?!)

Fredagen spelades det badminton o Jess låg o kollade på o klankade ner på oss elit-idrottsmän som kämpade så svetten rann. Avslutades med vattenkrig i duschrummet mellan mig o Linda (det ni, boys, där missade ni nåt! =P). Sedan bar det av till Oves, man måste ju faktiskt äta också. Sedan intog vi Jessas soffa där vi blev kvar resten av kvällen.

På söndagskvällen blev det dags för filmmys och Casino Royal slängdes på. Himla bra faktiskt, dock hade jag nog lite högre förväntnignar efter att ha krängt av ett antal Bond-filmer på väldigt kort tid. Men det fanns andra faktorer som gjorde kvällen perfekt ändå=).

Allt som allt en underbar helg, inte att förglömma mitt o Karins moment där under eken i Kungsparken, kramandes o mysandes när regnet öste ner framför oss. Haha, jag kommer aldrig glömma den stunden, babe!

Kommentarer
Postat av: Junior

Det var då värst va man går runt o är hemlighetsfull. Nåt du inte berättar;-) När släpps "bomben"?!?!?! Folk vill ju veta!!

2007-05-15 @ 09:36:00
Postat av: Karin

Hi hi, under eken Lojs, det var en natt att minnas, under eken var fantastisk :) Och gåendes längst avenyn både du jag o johan hållandes i hand :) Herregud va romantiskt!! Men liten fotnot, de heter Bring me the fuckin RIOT ... man.. Älskar dej...puss

2007-05-15 @ 10:21:15
Postat av: Louise

Haha, okej... vad var skillnaden? måste man skriva det med versaler och punkter ist för kommatecken? haha du e rolig du=)

Postat av: Jessica

Imon ska vi åka till Norge =)

2007-05-15 @ 11:25:22
Postat av: Mor

Har Louise en hemlighet ??
Ha,ha,en Mor märker..!!!
Jag vet va de e..
Betala bra bara,jag är tankeläsare.
Puss på er ungdomar...

2007-05-16 @ 19:14:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback