Att Åka Tunnelbana.

Denna helgen Stockholms-vistelse var helt klart strange. I flera bemärkelser. Som tex är klockan var fyra på lördagsmorgon och jag varit vaken i ett dygn, och vi skulle på t-banan hem. Jag går efter Karin som går efter alla andra, som går på samma vagn allihopa. Sekunderna efter ringer min telefon och en retfull röst meddelar att vi gått på fel tåg.

-Kul, tyckte jag. Haha, skoj vännen, men seriöst, vart gick du på?
-Nej, asså, ni gick verkligen på fel tåg, kolla bredvid, det står Mörby Centrum på den andra. Ni är på väg till Hässelby.

Kollar ut. Mörby Centrum rullar sakta bort från perrongen. FAAAAN! KARIN, JAG SKA STRYPA DIG!! Hoppar av vid nästa hållplats, ser på något skumt vis att rätt tåg går även därifrån, springer nerför femton trappor, snubblar över fulla fjortisar, ölflaskor och kexchokladpapper med kramsnus på, skuttar över en spya och hinner på tåget preciiiis innan dörrarna stängs. Hamnar dock i fel vagn och måste byta på nästa hållplats igen. Av någon anledning kan jag inte sluta fnittra, det var trots allt lite roligt med lite spänning i vardagen. Möts av en huvudruskning. Tydligen hade han ropat efter oss, men jag är ju stendöv. Det får jag ta. Vi hamnade ju rätt trots allt!
Skiljs åt när vi klivit av och just när jag och Karin rundar hörnet på väg uppför trapporna hör vi ett "klirr". Karin tappade sitt ena örhänge ner under ett galler i golvet där folk garnaterat pissar på fyllan. Hysteriskt asgarv. Vad är det för fel på henne denna kvällen?! Nästa gång blir det Hannibal-masken gumman, var så säker ;) Kanske något du borde klä ut dig på på maskeraden? Kärleksfull som jag är plockade jag dock upp det åt henne medan hon stod och vred sig av skratt.

Sedan trillade vi hem och var så trötta att vi sov till halv fyra dagen efter. Störtskönt. Kollade Ice Age 2 och när Bolibompa började klockan sex klev vi ur sängen och gick på bio. Sen åkte vi hem och somnade igen. Sånt får man göra när man är med Karin!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback